Taros Kami

Pikeun saha waé anu hoyong ngahubungi kuring kalayan eupan balik, atanapi patarosan umum, pendekatan anu pangsaéna nyaéta ngirim e-mail ngalangkungan formulir kontak di handap ieu. Tutorial dina halaman wéb kuring gratis tapi henteu nganggo dukungan pribadi.

Punten ulah ngirim pesen kontak naon waé ngeunaan ngajual jasa sapertos SEO, Web-hosting, sareng produk anu sami. Kuring ogé henteu milarian saha waé pikeun ngabantosan kuring nyerat tutorial atanapi tulisan anu disponsoran, gratis atanapi mayar. Hatur nuhun.

Anu pamungkas, situs wéb dirarancang dina basa Inggris, sareng halaman wéb éta nganggo jasa terjemahan otomatis. Upami anjeun mendakan tulisan anu akurasina pikasieuneun, punten wartosan kami supados urang tiasa nyobian sareng ngalereskeunana ti tungtung kami.

Lamun formulir di luhur teu dianggo, ngirim hiji e-mail ka kontak @ domain kuring, non-bot kedah angka ieu kaluar. Punten dicatet yén kuring sok maca pesen tina bentuk kontak, sareng kuring sering malire email individu ti pangirim anu mimiti upami sigana spam.