Kumaha Pasang Brave Browser dina Fedora 37 Linux

Kumaha Pasang Brave Browser dina Fedora 37 Linux

Brave mangrupikeun browser wéb gratis sareng open-source anu dikembangkeun ku Brave Software, Inc. dumasar kana browser wéb Chromium. Brave mangrupikeun panyungsi internét anu difokuskeun privasi anu ngabédakeun diri tina panyungsi sanés ku cara otomatis ngablokir ...

Maca deui

Kumaha Pasang Brave Browser dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang Brave Browser dina Linux Mint 21 LTS

Brave mangrupikeun browser wéb open-source gratis anu dikembangkeun ku Brave Software, Inc. anu ngajanjikeun kecepatan browsing internét anu langkung gancang sareng panyalindungan privasi anu langkung saé tibatan browser anu sanés. Dumasar kana browser wéb Chromium, Brave kalebet fitur ...

Maca deui

Kumaha Pasang Brave Browser dina Rocky Linux 9

Kumaha Pasang Brave Browser dina Rocky Linux 9

Brave mangrupikeun browser wéb gratis sareng open-source anu dikembangkeun ku Brave Software, Inc. dumasar kana browser wéb Chromium. Brave mangrupikeun browser internét anu difokuskeun privasi anu ngabédakeun diri tina panyungsi sanés ku cara otomatis ngablokir iklan online…

Maca deui

Kumaha Pasang Brave Browser dina Linux Mint 20 LTS

Kumaha Pasang Brave Browser dina Linux Mint 20 LTS

Brave mangrupikeun browser wéb gratis sareng open-source anu dikembangkeun ku Brave Software, Inc. dumasar kana browser wéb Chromium. Brave mangrupikeun browser internét anu difokuskeun privasi anu ngabédakeun diri tina panyungsi sanés ku cara otomatis ngablokir iklan online…

Maca deui

Kumaha Pasang Brave Browser dina Rocky Linux 8

Kumaha Pasang Brave Browser dina Rocky Linux 8

Brave mangrupikeun browser wéb gratis sareng open-source anu dikembangkeun ku Brave Software, Inc. dumasar kana browser wéb Chromium. Brave mangrupikeun browser internét anu difokuskeun privasi anu ngabédakeun diri tina panyungsi sanés ku cara otomatis ngablokir iklan online…

Maca deui

Kumaha Pasang Brave Browser dina AlmaLinux 9

Kumaha Pasang Brave Browser dina AlmaLinux 9

Brave mangrupikeun browser wéb gratis sareng open-source anu dikembangkeun ku Brave Software, Inc. dumasar kana browser wéb Chromium. Brave mangrupikeun browser internét anu difokuskeun privasi anu ngabédakeun diri tina panyungsi sanés ku cara otomatis ngablokir iklan online…

Maca deui

Kumaha Pasang Brave Browser dina Debian 11 Bullseye

Pasang Brave Browser dina Debian 11 Bullseye

Brave mangrupikeun browser wéb gratis sareng open-source anu dikembangkeun ku Brave Software, Inc. dumasar kana browser wéb Chromium. Brave mangrupikeun browser internét anu difokuskeun privasi anu ngabédakeun diri tina panyungsi sanés ku cara otomatis ngablokir iklan online…

Maca deui

Kumaha Pasang Brave Browser dina Pop!_OS 22.04 LTS

Brave mangrupikeun browser wéb gratis sareng open-source anu dikembangkeun ku Brave Software, Inc. dumasar kana browser wéb Chromium. Brave mangrupikeun browser internét anu difokuskeun privasi anu ngabédakeun diri tina panyungsi sanés ku cara otomatis ngablokir iklan online…

Maca deui

Kumaha Pasang Brave Browser dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Brave Browser dina Ubuntu 22.04 LTS

Brave mangrupikeun browser wéb gratis sareng open-source anu dikembangkeun ku Brave Software, Inc. dumasar kana browser wéb Chromium. Brave mangrupikeun browser internét anu difokuskeun privasi anu ngabédakeun diri tina panyungsi sanés ku cara otomatis ngablokir iklan online…

Maca deui

Kumaha Pasang Brave Browser dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang Brave Browser dina Fedora 36 Linux

Brave mangrupikeun browser wéb gratis sareng open-source anu dikembangkeun ku Brave Software, Inc. dumasar kana browser wéb Chromium. Brave mangrupikeun browser internét anu difokuskeun privasi anu ngabédakeun diri tina panyungsi sanés ku cara otomatis ngablokir iklan online…

Maca deui

Kumaha Pasang Brave Browser dina CentOS 9 Stream

Kumaha Pasang Brave Browser dina CentOS 9 Stream

Brave mangrupikeun browser wéb gratis sareng open-source anu dikembangkeun ku Brave Software, Inc. dumasar kana browser wéb Chromium. Brave mangrupikeun browser internét anu difokuskeun privasi anu ngabédakeun diri tina panyungsi sanés ku cara otomatis ngablokir iklan online…

Maca deui

Kumaha Pasang Brave Browser dina Manjaro 21 Linux

Kumaha Pasang Brave Stable, Beta, Nightly dina Manjaro 21 Linux

Brave mangrupikeun browser wéb gratis sareng open-source anu dikembangkeun ku Brave Software, Inc. dumasar kana browser wéb Chromium. Brave mangrupikeun browser internét anu difokuskeun privasi anu ngabédakeun diri tina panyungsi sanés ku cara otomatis ngablokir iklan online…

Maca deui

Kumaha Pasang Brave Browser dina OS SD 6

Pasang Brave Browser dina OS SD 6

Brave mangrupikeun browser wéb gratis sareng open-source anu dikembangkeun ku Brave Software, Inc. dumasar kana browser wéb Chromium. Brave mangrupikeun browser internét anu difokuskeun privasi anu ngabédakeun diri tina panyungsi sanés ku cara otomatis ngablokir iklan online…

Maca deui

Kumaha Pasang Brave Browser dina CentOS 8 Stream

Kumaha Pasang Brave Browser dina CentOS 8 Stream

Brave mangrupikeun browser wéb gratis sareng open-source anu dikembangkeun ku Brave Software, Inc. dumasar kana browser wéb Chromium. Brave mangrupikeun panyungsi internét anu difokuskeun privasi anu ngabédakeun diri tina panyungsi sanés ku cara otomatis ngablokir ...

Maca deui

Kumaha Pasang Brave Browser dina openSUSE Leap 15

Kumaha Pasang Brave Browser dina openSUSE Leap 15

Brave mangrupikeun browser wéb gratis sareng open-source anu dikembangkeun ku Brave Software, Inc. dumasar kana browser wéb Chromium. Brave mangrupikeun browser wéb Internet anu difokuskeun privasi, anu ngabédakeun dirina tina panyungsi sanés ku cara otomatis ngablokir iklan online…

Maca deui

Pasang Brave Browser dina Fedora 34/35

Pasang Brave Browser dina Fedora 34/35

Brave mangrupikeun browser wéb gratis sareng open-source anu dikembangkeun ku Brave Software, Inc. dumasar kana browser wéb Chromium. Brave mangrupikeun browser internét anu difokuskeun privasi anu ngabédakeun diri tina panyungsi sanés ku cara otomatis ngablokir iklan online…

Maca deui