Kumaha Pasang Microsoft Teams dina Debian 11 Bullseye

Pasang Microsoft Teams dina Debian 11 Bullseye

Microsoft Teams mangrupikeun platform komunikasi bisnis proprietary anu dikembangkeun ku Microsoft. Éta mangrupikeun aplikasi kolaborasi anu diwangun pikeun ngobrol, nelepon, kolaborasi, sareng rapat sadayana dina hiji tempat pikeun ngagampangkeun tim tetep teratur…

Maca deui

Kumaha Pasang Signal Messenger dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang Signal Messenger dina Linux Mint 21 LTS

Aya seueur aplikasi olahtalatah di pasar ayeuna. Seuseueurna jalma sigana nganggo aplikasi olahtalatah standar anu disarengan ku teleponna, naha iMessage pikeun pangguna Apple atanapi Pesen pikeun pangguna Android. …

Maca deui

Kumaha Pasang Telegram dina Fedora 37 Linux

Kumaha Pasang Telegram dina Fedora 37 Linux

Aplikasi olahtalatah lintas platform beuki populer sabab nawiskeun cara anu gampang pikeun tetep nyambung sareng réréncangan sareng kulawarga di mana waé ayana. Telegram mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu nawiskeun sababaraha…

Maca deui

Kumaha Masang Telegram dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Masang Telegram dina Linux Mint 21 LTS

Telegram mangrupikeun aplikasi olahtalatah cross-platform gratis sareng enkripsi tungtung-ka-tungtung. Éta kasohor pikeun nyayogikeun telepon pidéo sareng fitur anu leungit tina Facebook atanapi Twitter - salah sahiji atraksi utama na! Aplikasina ogé henteu…

Maca deui

Kumaha Pasang Microsoft Teams dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang Microsoft Teams dina Linux Mint 21 LTS

Microsoft Teams mangrupikeun platform komunikasi bisnis proprietary anu dikembangkeun ku Microsoft. Éta mangrupikeun aplikasi kolaborasi anu diwangun pikeun ngobrol, nelepon, kolaborasi, sareng rapat sadayana dina hiji tempat pikeun ngagampangkeun tim tetep…

Maca deui

Kumaha Pasang Discord dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang Discord dina Linux Mint 21 LTS

Di dunya kaulinan online, Discord parantos janten juara reigning pikeun sababaraha taun katukang. Éta parantos ngajantenkeun tempatna salaku platform pikeun komunitas kaulinan ku gawé bareng sareng perusahaan kaulinan utama…

Maca deui

Kumaha Pasang Microsoft Teams dina Rocky Linux 9

Kumaha Pasang Microsoft Teams dina Rocky Linux 9

Microsoft Teams mangrupikeun platform komunikasi bisnis propriety anu dikembangkeun ku Microsoft. Éta mangrupikeun aplikasi kolaborasi anu diwangun pikeun ngobrol, nelepon, kolaborasi, sareng rapat sadayana dina hiji tempat. Ieu ngagampangkeun tim tetep…

Maca deui

Kumaha Pasang Signal Messenger dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang Signal Messenger dina Debian 11 Bullseye

Signal Messenger mangrupikeun aplikasi olahtalatah open-source gratis anu parantos aya sababaraha taun sareng khusus dina enkripsi tungtung-ka-tungtung. Nalika anjeun kedah komunikasi sacara aman tapi sesah kusabab larangan…

Maca deui

Kumaha Masang Discord dina AlmaLinux 9

Kumaha Masang Discord dina AlmaLinux 9

Discord mangrupikeun aplikasi obrolan sora, pidéo, sareng téks gratis anu dianggo ku puluhan juta jalma umur 13+ pikeun ngobrol sareng nongkrong sareng komunitas sareng réréncangan. Pamaké komunikasi sareng sauran sora, sauran pidéo,…

Maca deui

Kumaha Pasang Signal Messenger dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Signal Messenger dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

Signal Messenger mangrupikeun aplikasi olahtalatah open-source gratis anu parantos aya sababaraha taun sareng khusus dina enkripsi tungtung-ka-tungtung. Nalika anjeun kedah komunikasi sacara aman tapi sesah kusabab larangan…

Maca deui

Kumaha Masang Microsoft Teams dina AlmaLinux 9

Kumaha Masang Microsoft Teams dina AlmaLinux 9

Microsoft Teams mangrupikeun platform komunikasi bisnis proprietary anu dikembangkeun ku Microsoft sareng mangrupikeun aplikasi kolaborasi anu diwangun pikeun ngobrol, nelepon, kolaborasi, sareng rapat sadayana dina hiji tempat pikeun ngagampangkeun tim tetep teratur…

Maca deui

Kumaha Pasang Discord dina Ubuntu 20.04 LTS

Kumaha Pasang Discord dina Ubuntu 20.04

Discord mangrupikeun aplikasi obrolan sora, pidéo, sareng téks gratis anu dianggo ku puluhan juta jalma umur 13+ pikeun ngobrol sareng nongkrong sareng komunitas sareng réréncangan. Pamaké komunikasi sareng sauran sora, sauran pidéo,…

Maca deui

Kumaha Pasang Microsoft Teams dina CentOS 9 Stream

Kumaha Pasang Microsoft Teams dina CentOS 9 Stream

Microsoft Teams mangrupikeun platform komunikasi bisnis proprietary anu dikembangkeun ku Microsoft sareng mangrupikeun aplikasi kolaborasi anu diwangun pikeun ngobrol, nelepon, kolaborasi, sareng rapat sadayana dina hiji tempat pikeun ngagampangkeun tim tetep teratur…

Maca deui

Kumaha Pasang Microsoft Teams dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang Microsoft Teams dina Fedora 36 Linux

Microsoft Teams mangrupikeun platform komunikasi bisnis proprietary anu dikembangkeun ku Microsoft sareng mangrupikeun aplikasi kolaborasi anu diwangun pikeun ngobrol, nelepon, kolaborasi, sareng rapat sadayana dina hiji tempat pikeun ngagampangkeun tim tetep teratur…

Maca deui

Kumaha Masang Discord Client dina openSUSE Leap 15

Pasang Discord dina openSUSE Leap 15

Discord mangrupikeun aplikasi obrolan sora, pidéo, sareng téks gratis anu dianggo ku puluhan juta jalma umur 13+ pikeun ngobrol sareng nongkrong sareng komunitas sareng réréncangan. Pamaké komunikasi sareng sauran sora, sauran pidéo,…

Maca deui

Kumaha Pasang Element Matrix Client dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Element (Riot) Matrix Desktop Client dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

Elemen mangrupikeun parangkat lunak gratis sareng open-source parangkat lunak olahtalatah instan anu ngalaksanakeun protokol Matrix. Éta ngadukung énkripsi tungtung-ka-tungtung, grup, sareng ngabagi file antara pangguna dina platform ieu! Upami anjeun milarian sumber terbuka, énkripsi…

Maca deui