Kumaha Masang SMPlayer dina Rocky Linux 9

Kumaha Masang SMPlayer dina Rocky Linux 9

SMPlayer gratis, parangkat lunak open-source anu tiasa dianggo dina sistem operasi naon waé. Éta parantos dilokalkeun dina langkung ti 30 basa, janten ngagampangkeun pikeun ngaraosan pidéo karesep anjeun henteu paduli naon basa…

Maca deui

Kumaha Pasang SMPlayer dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang SMPlayer dina Debian 11 Bullseye

SMPlayer gratis, parangkat lunak open-source anu tiasa dianggo dina sistem operasi naon waé. Éta parantos dilokalkeun dina langkung ti 30 basa, janten ngagampangkeun pikeun ngaraosan pidéo karesep anjeun henteu paduli naon basa…

Maca deui

Kumaha Pasang SMPlayer dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang SMPlayer dina Linux Mint 21 LTS

SMPlayer gratis, parangkat lunak open-source anu tiasa dianggo dina sistem operasi naon waé. Éta parantos dilokalkeun dina langkung ti 30 basa, janten ngagampangkeun pikeun ngaraosan pidéo karesep anjeun henteu paduli naon basa…

Maca deui

Kumaha Pasang SMPlayer dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang SMPlayer dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

SMPlayer mangrupikeun pamuter média sumber terbuka gratis sareng codec anu diwangun anu tiasa maénkeun ampir sadaya format pidéo sareng audio. SMPlayer henteu peryogi codec éksternal sareng nyayogikeun seueur fitur anu pikaresepeun, sapertos kamampuan maén…

Maca deui