Kumaha Pasang Signal Messenger dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang Signal Messenger dina Linux Mint 21 LTS

Aya seueur aplikasi olahtalatah di pasar ayeuna. Seuseueurna jalma sigana nganggo aplikasi olahtalatah standar anu disarengan ku teleponna, naha iMessage pikeun pangguna Apple atanapi Pesen pikeun pangguna Android. …

Maca deui

Kumaha Pasang Signal Messenger dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang Signal Messenger dina Debian 11 Bullseye

Signal Messenger mangrupikeun aplikasi olahtalatah open-source gratis anu parantos aya sababaraha taun sareng khusus dina enkripsi tungtung-ka-tungtung. Nalika anjeun kedah komunikasi sacara aman tapi sesah kusabab larangan…

Maca deui

Kumaha Pasang Signal Messenger dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Signal Messenger dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

Signal Messenger mangrupikeun aplikasi olahtalatah open-source gratis anu parantos aya sababaraha taun sareng khusus dina enkripsi tungtung-ka-tungtung. Nalika anjeun kedah komunikasi sacara aman tapi sesah kusabab larangan…

Maca deui