Kumaha Pasang Monit dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang Monit dina Fedora 36 Linux

Monit mangrupikeun program utiliti open-source anu ngatur sareng ngawas sumberdaya sareng jasa dina sistem Linux. Sababaraha ladenan sareng sumber daya anu dikelola ku Monit nyaéta pamakean CPU, pamakean memori, waktos pangladén, sambungan jaringan, sareng aplikasi pangladén…

Maca deui

Kumaha Pasang Duf dina Arch Linux

Kumaha Pasang Duf dina Arch Linux

Utilitas disk Duf mangrupikeun sumber terbuka, gratis "Utilitas Gratis Disk Usage" anu ditulis dina Goland sareng dirilis dina lisénsi MIT. Utilitas disk ngadukung sababaraha platform sapertos BSD, Linux, macOS, sareng sistem operasi Windows. …

Maca deui

Kumaha Pasang Sysdig dina Arch Linux

Kumaha Pasang Sysdig dina Arch Linux

Sysdig mangrupikeun alat analisis sistem open-source anu kuat anu tiasa nangkep sareng mariksa kaayaan sistem sareng kagiatan dina sistem anu didasarkeun Linux. Sysdig tiasa skrip dina Lua sareng kalebet antarmuka garis paréntah sareng…

Maca deui

Kumaha Pasang Neofetch dina Arch Linux

Kumaha Pasang Neofetch dina Arch Linux

Neofetch mangrupikeun alat inpormasi sistem garis paréntah open-source anu ditulis dina bash. Neofetch nampilkeun inpormasi sistem ku cara éstétis anu saé, sapertos modél sistem sareng produsén, sistem operasi, versi kernel, waktos uptime, sumber memori, disk ...

Maca deui

Kumaha Pasang Htop dina Arch Linux

Kumaha Pasang Htop dina Arch Linux

Salaku pamaké, anjeun bisa jadi panasaran ngeunaan prosés ngajalankeun dina komputer anjeun sarta kumaha eta mangaruhan kinerja sistem anjeun. Ieu tempat Htop asup. Htop mangrupikeun alat gratis sareng open-source anu…

Maca deui

Kumaha Pasang KeePassXC dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang KeePassXC dina Debian 11 Bullseye

KeePassXC mangrupikeun aplikasi anu tiasa dianggo ku saha waé anu hoyong tingkat kaamanan anu luhur pikeun datana. Fitur cross-platform tiasa dianggo dina komputer mana waé, sareng antarbeungeut cahaya ngajantenkeun…

Maca deui

Kumaha Pasang Erlang dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang Erlang dina Debian 11 Bullseye

Erlang mangrupakeun fungsional, basa programming sakaligus dirancang husus pikeun sistem kalawan syarat kasadiaan tinggi. Palaksanaan asli dikembangkeun ku Ericsson dina 1980s sareng engké dileupaskeun salaku open source dina 1998. Leuwih ...

Maca deui

Kumaha Pasang Hare Lang dina Fedora 36 Linux

Kumaha Masang Basa Pemrograman Hare dina Fedora 36 Linux

Hare mangrupikeun basa program sistem anu dirancang pikeun saderhana, stabil, sareng kuat. Ngagunakeun sistem tipe statik, manajemén memori manual, sarta runtime minimal. Hasilna, éta cocog pikeun operasi tulisan…

Maca deui

Kumaha Pasang Redis dina Ubuntu 20.04 LTS

Kumaha Pasang Redis dina Ubuntu 20.04 LTS Focal Fossa

Redis mangrupikeun toko struktur data nilai-konci open-source anu dianggo salaku pangkalan data, cache, sareng calo pesen. Redis ngadukung struktur data sapertos senar, hashes, daptar, sét, sét anu diurutkeun kalayan query rentang, bitmap, hyper log ...

Maca deui

Kumaha Pasang Memcached dina Ubuntu 20.04 LTS

Kumaha Pasang Memcached dina Ubuntu 20.04 LTS Focal Fossa

Memcached mangrupikeun proyék open-source gratis anu tiasa dianggo ku saha waé pikeun nyepetkeun waktos réspon pikeun situs wéb dinamis. Memcached mangrupikeun parangkat lunak anu hirup dina RAM, sanés dina alat panyimpen éksternal sapertos hard drive atanapi SSD. …

Maca deui

Kumaha Pasang CMake dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang CMake dina Fedora 36 Linux

CMake mangrupakeun kompiler well-dipikawanoh anu geus miboga loba popularitas dina taun panganyarna. Alesan utama popularitasna nyaéta open-source sareng cross-platform, ku kituna pamekar tiasa nganggo éta dina sistem operasi naon waé ...

Maca deui

Kumaha Pasang Monit dina Ubuntu 20.04 LTS

Kumaha Pasang Monit dina Ubuntu 20.04 LTS Focal Fossa

Monit mangrupikeun program utiliti open-source anu ngatur sareng ngawas sumberdaya sareng jasa dina sistem Linux. Sababaraha ladenan sareng sumber daya anu dikelola ku Monit nyaéta pamakean CPU, pamakean memori, waktos pangladén, sambungan jaringan, sareng aplikasi pangladén…

Maca deui

Kumaha Pasang Redis dina CentOS 9 Stream

Kumaha Pasang Redis dina CentOS 9 Stream

Redis mangrupikeun pangkalan data open-source anu sering dianggo salaku calo cache atanapi pesen. Beda sareng pangkalan data sanés, Redis nyimpen data dina mémori, ngajantenkeun langkung gancang. Salaku tambahan, Redis ngadukung rupa-rupa struktur data,…

Maca deui

Kumaha Pasang Redis dina AlmaLinux 9

Kumaha Pasang Redis dina AlmaLinux 9

Redis mangrupikeun pangkalan data open-source anu sering dianggo salaku calo cache atanapi pesen. Beda sareng pangkalan data sanés, Redis nyimpen data dina mémori, ngajantenkeun langkung gancang. Salaku tambahan, Redis ngadukung rupa-rupa struktur data,…

Maca deui

Kumaha Masang Redis dina Rocky Linux 9

Kumaha Masang Redis dina Rocky Linux 9

Redis mangrupikeun pangkalan data open-source anu sering dianggo salaku calo cache atanapi pesen. Beda sareng pangkalan data sanés, Redis nyimpen data dina mémori, ngajantenkeun langkung gancang. Salaku tambahan, Redis ngadukung rupa-rupa struktur data,…

Maca deui

Kumaha Pasang Monit dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Monit dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

Monit mangrupikeun program utiliti open-source anu ngatur sareng ngawas sumberdaya sareng jasa dina sistem Linux. Sababaraha ladenan sareng sumber daya anu dikelola ku Monit nyaéta pamakean CPU, pamakean memori, waktos pangladén, sambungan jaringan, sareng aplikasi pangladén…

Maca deui