Kumaha Pasang Monit dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang Monit dina Fedora 36 Linux

Monit mangrupikeun program utiliti open-source anu ngatur sareng ngawas sumberdaya sareng jasa dina sistem Linux. Sababaraha ladenan sareng sumber daya anu dikelola ku Monit nyaéta pamakean CPU, pamakean memori, waktos pangladén, sambungan jaringan, sareng aplikasi pangladén…

Maca deui

Kumaha Pasang Htop dina Arch Linux

Kumaha Pasang Htop dina Arch Linux

Salaku pamaké, anjeun bisa jadi panasaran ngeunaan prosés ngajalankeun dina komputer anjeun sarta kumaha eta mangaruhan kinerja sistem anjeun. Ieu tempat Htop asup. Htop mangrupikeun alat gratis sareng open-source anu…

Maca deui

Kumaha Pasang Monit dina Ubuntu 20.04 LTS

Kumaha Pasang Monit dina Ubuntu 20.04 LTS Focal Fossa

Monit mangrupikeun program utiliti open-source anu ngatur sareng ngawas sumberdaya sareng jasa dina sistem Linux. Sababaraha ladenan sareng sumber daya anu dikelola ku Monit nyaéta pamakean CPU, pamakean memori, waktos pangladén, sambungan jaringan, sareng aplikasi pangladén…

Maca deui

Kumaha Pasang Monit dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Monit dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

Monit mangrupikeun program utiliti open-source anu ngatur sareng ngawas sumberdaya sareng jasa dina sistem Linux. Sababaraha ladenan sareng sumber daya anu dikelola ku Monit nyaéta pamakean CPU, pamakean memori, waktos pangladén, sambungan jaringan, sareng aplikasi pangladén…

Maca deui

Kumaha Masang Htop dina Rocky Linux 9

Kumaha Masang Htop dina Rocky Linux 9

Htop mangrupikeun alat anu saé pikeun saha waé anu hoyong langkung caket kana naon anu lumangsung di jero komputerna. Éta mangrupikeun aplikasi dumasar téks, janten gampang dianggo sareng henteu ngabutuhkeun grafik anu saé. Sareng anu pangsaéna…

Maca deui

Kumaha Pasang Glances System Monitor dina Ubuntu 20.04 LTS

Kumaha Pasang Glances System Monitor dina Ubuntu 20.04 LTS Focal Fossa

Glances System Monitor gratis, alat garis paréntah open-source pikeun ngawaskeun prosés, sumber daya sistem sapertos CPU, Disk I/O, File System, Load Average, Memory, Network Interfaces, sareng prosés. Glances diwangun ku basa Python. Pangrojong pandangan…

Maca deui

Kumaha Pasang Htop dina Ubuntu 22.04 LTS

Pasang Htop Viewer dina Ubuntu 22.04 LTS

Htop mangrupakeun bebas, open-source, cross-platform panempo prosés interaktif. Ieu mangrupakeun aplikasi téks-mode (pikeun konsol atawa terminal X) sarta merlukeun ncurses. UI terminal mangrupikeun cara anu saé pikeun ningali kumaha sistem anjeun…

Maca deui

Kumaha Pasang Glances System Monitor dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Glances System Monitor dina Ubuntu 22.04 LTS

Glances System Monitor gratis, alat garis paréntah open-source pikeun ngawaskeun prosés, sumber daya sistem sapertos CPU, Disk I/O, File System, Load Average, Memory, Network Interfaces, sareng prosés. Glances diwangun ku basa Python. Pangrojong pandangan…

Maca deui

Kumaha Pasang Glances System Monitor dina AlmaLinux 8

Kumaha Pasang Glances System Monitor dina AlmaLinux 8

Glances System Monitor gratis, alat garis paréntah open-source pikeun ngawaskeun prosés, sumber daya sistem sapertos CPU, Disk I/O, File System, Load Average, Memory, Network Interfaces and process. Glances diwangun ku basa Python. Ngadukung pandangan…

Maca deui

Kumaha Pasang Glances System Monitor dina Rocky Linux 8

Kumaha Pasang Glances System Monitor Rocky Linux 8

Glances System Monitor gratis, alat garis paréntah open-source pikeun ngawaskeun prosés, sumber daya sistem sapertos CPU, Disk I/O, File System, Load Average, Memory, Network Interfaces and process. Glances diwangun ku basa Python. Ngadukung pandangan…

Maca deui

Kumaha Masang Htop dina Rocky Linux 8

Pasang Htop Interactive Viewer Utility dina Rocky Linux 8

Htop mangrupakeun bebas, open-source, cross-platform panempo prosés interaktif. Ieu mangrupakeun aplikasi téks-mode (pikeun konsol atawa terminal X) sarta merlukeun ncurses. UI terminal mangrupikeun cara anu saé pikeun ningali kumaha sistem anjeun…

Maca deui

Pasang Htop dina Debian 11 Bullseye

Pasang HTOP dina Debian 11 Bullseye

Htop mangrupakeun bebas, open-source, cross-platform panempo prosés interaktif. Ieu mangrupakeun aplikasi téks-mode (pikeun konsol atawa terminal X) sarta merlukeun ncurses. UI terminal mangrupikeun cara anu saé pikeun ningali kumaha sistem anjeun…

Maca deui

Kumaha Pasang Glances System Monitor dina Linux Mint 20

Kumaha Pasang Glances System Monitor dina Linux Mint 20

Glances System Monitor gratis, alat garis paréntah open-source pikeun ngawaskeun prosés, sumber daya sistem sapertos CPU, Disk I/O, File System, Load Average, Memory, Network Interfaces and process. Glances diwangun ku basa Python. Ngadukung pandangan…

Maca deui

Kumaha Pasang Glances System Monitor dina Debian 11

Kumaha Pasang Glances System Monitor dina Debian 11

Glances System Monitor gratis, alat garis paréntah open-source pikeun ngawaskeun prosés, sumber daya sistem sapertos CPU, Disk I/O, File System, Load Average, Memory, Network Interfaces and process. Glances diwangun ku basa Python. Pandangan…

Maca deui