Kumaha Pasang QCAD dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang QCAD dina Debian 11 Bullseye

QCAD mangrupakeun aplikasi open-source computer-aided drafting (CAD) gratis dina dua dimensi (2D). Kalayan QCAD, anjeun tiasa nyiptakeun gambar téknis sapertos rencana gedong, interior, bagian mékanis, skématik, sareng diagram. QCAD jalan dina Windows,…

Maca deui