Kumaha Pasang Pinta dina Manjaro 21 Linux

Kumaha Pasang Pinta dina Manjaro 21 Linux

Pinta mangrupikeun alat panyuntingan gambar open-source anu sayogi gratis, sareng éta gancang janten paporit di kalangan pangguna novice sareng ngalaman. Salah sahiji hal anu ngajantenkeun Pinta pikaresepeun nyaéta gampangna…

Maca deui

Kumaha Pasang Pinta dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang Pinta dina Linux Mint 21 LTS

Pinta mangrupikeun alat panyuntingan gambar anu saé pikeun pangguna novice sareng ngalaman. Antarbeungeut pangguna anu lugas tapi masih dipak ku fitur. Alat ngagambar komprehensif sareng gampang dianggo, sareng lebar…

Maca deui

Kumaha Pasang Pinta dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang Pinta dina Fedora 36 Linux

Pinta mangrupikeun alat panyuntingan gambar anu saé pikeun pangguna novice sareng ngalaman. Antarbeungeut pangguna anu lugas tapi masih dipak ku fitur. Alat ngagambar komprehensif sareng gampang dianggo, sareng lebar…

Maca deui

Kumaha Pasang Pinta dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Pinta dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

Pinta mangrupikeun alat panyuntingan gambar anu saé pikeun pangguna novice sareng ngalaman. Antarbeungeut pangguna anu lugas tapi masih dipak ku fitur. Alat ngagambar komprehensif sareng gampang dianggo, sareng lebar…

Maca deui