Kumaha Ngaronjatkeun Supir Mesa dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Masang, Ngaronjatkeun Supir Mesa dina Linux Mint 21 LTS

Pikeun pangguna rata-rata, stabilitas penting pikeun komputerna. Aranjeunna henteu hoyong terus-terusan ngapdet supir atanapi ngalaksanakeun tugas pangropéa anu sanés pikeun tetep lancar. Éta sababna distribusi Linux fokus kana stabilitas biasana…

Maca deui

Kumaha Masang Linux Kernel 6.0 dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Masang Linux Kernel 6.0 dina Linux Mint 21 LTS

Linux Kernel 6.0 tungtungna di dieu, sareng seueur fitur, kalebet dukungan pikeun prosesor generasi pang anyarna ti Intel sareng AMD sareng apdet kaamanan pikeun ningkatkeun kinerja dina sababaraha alat hardware! Pikeun pangguna akhir, paling…

Maca deui

Kumaha Pasang NixNote dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang NixNote dina Linux Mint 21 LTS

NixNote mangrupikeun klien Evernote teu resmi anu populér pikeun desktop Linux. Ieu mimitina katelah NeverNote. Biasana ditulis dina Java dugi ka NixNote 2 nalika dialihkeun ka C ++ kalayan kerangka Qt ...

Maca deui

Kumaha Pasang WoeUSB dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang WoeUSB dina Linux Mint 21 LTS

WoeUSB mangrupikeun alat saderhana open-source gratis anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun pamasang windows USB stick sorangan tina gambar iso atanapi DVD anu saleresna. Kuring geus dipaké sorangan pikeun nyieun bootable USB ...

Maca deui

Kumaha Masang Linux Kernel 6.0 dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Masang Linux Kernel 6.0 dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

Linux Kernel 6.0 aya di dieu, dipak ku seueur fitur, kalebet dukungan pikeun prosesor generasi panganyarna ti Intel, AMD, sareng ARM! Salaku tambahan, kernel kalebet apdet pikeun ningkatkeun kaamanan sareng kinerja sareng…

Maca deui

Kumaha Pasang Stellarium dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Stellarium dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

Stellarium mangrupikeun pakét parangkat lunak planetarium gratis sareng open-source. Éta dilisensikeun dina GNU General Public License, versi 2. Éta sayogi pikeun Linux, Windows, sareng macOS. Palabuhan Stellarium anu disebut Stellarium Mobile…

Maca deui

Kumaha Alihan NON-WWW & WWW sareng Nginx

Kumaha Alihan NON-WWW & WWW sareng Nginx

Nalika anjeun gaduh halaman wéb atanapi aplikasi sareng ngajalankeun Nginx, éta disarankeun pikeun ngawenangkeun sémah ngaksés domain nganggo www sareng non-www versi nami domain anjeun. Nanging, dina jaman ayeuna…

Maca deui

Kumaha Masang Linux Kernel 6.0 dina Ubuntu 20.04 LTS

Kumaha Masang Linux Kernel 6.0 dina Ubuntu 20.04 LTS

Pelepasan Linux Kernel 6.0 ngandung sababaraha fitur sareng perbaikan. Salah sahiji anu paling kasohor nyaéta dukungan pikeun generasi pangénggalna prosesor Intel, AMD, sareng ARM. Salaku tambahan, kernel kalebet apdet pikeun ningkatkeun…

Maca deui

Kumaha Pasang qBittorrent dina Raspberry Pi OS

Kumaha Pasang qBittorrent dina Raspberry Pi OS

qBittorrent mangrupikeun klien BitTorrent gratis cross-platform sareng open-source. qBittorrent mangrupikeun aplikasi asli anu ditulis dina C ++ anu ngagunakeun Boost, Qt 5 toolkit, sareng libtorrent-rasterbar library.qBittorrent tujuanana pikeun nyumponan kabutuhan kalolobaan pangguna bari…

Maca deui

Kumaha Pasang DeaDBeeF Player dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang DeaDBeeF Player dina Linux Mint 21 LTS

DeaDBeeF mangrupikeun parangkat lunak pamuter audio pikeun Linux, Android, sareng sistem operasi sapertos Unix sanés sareng parangkat lunak gratis sareng open-source, iwal dina Android. DeaDBeeF ukuranana leutik tapi penting dina fitur, sareng antarmukana…

Maca deui

Kumaha Pasang TeXworks dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang TeXworks dina Linux Mint 21 LTS

TeXworks mangrupikeun sumber terbuka anu kuat, pangropéa dokumén gratis kalayan dukungan pikeun sababaraha mesin pangaturan huruf. Kalayan TeXworks, anjeun tiasa ngahasilkeun dokumén PDF salaku kaluaran anu diformat atanapi ngonpigurasikeun jalur pamrosésan anjeun pikeun nganggo DVI. TeXworks…

Maca deui

Kumaha Pasang Okular dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang Okular dina Linux Mint 21 LTS

Okular mangrupikeun panempo dokumén multiplatform gratis sareng open-source anu dikembangkeun ku komunitas KDE. Éta dumasar kana perpustakaan Qt sareng KDE Frameworks sareng disebarkeun salaku bagian tina bungkusan Aplikasi KDE. Okular éta…

Maca deui

Kumaha Masang Benang dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Masang Benang dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

Benang mangrupikeun manajer pakét anu ngabantosan ngembangkeun kode JavaScript sareng ngabagikeunana ngalangkungan bungkusan parangkat lunak. Hiji tim di Facebook ngembangkeun éta salaku alternatif pikeun klien Node package manager (NPM) sareng fokus kana…

Maca deui

Kumaha Pasang OpenToonz dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang OpenToonz dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

OpenToonz mangrupikeun parangkat lunak gratis pikeun ngahasilkeun animasi 2D. Éta dumasar kana parangkat lunak "Toonz," dikembangkeun ku Digital Video SpA di Italia, disaluyukeun ku Studio Ghibli, sareng parantos dianggo pikeun nyiptakeun karya pikeun seueur…

Maca deui

Kumaha Masang Kode:: Blok IDE dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang CodeBlocks dina Fedora 36 Linux

Kode::Blocks mangrupikeun parangkat lunak gratis sareng open-source anu tiasa diperpanjang Lingkungan Pangembangan Terpadu (IDE) pikeun basa program C, C ++, sareng Fortran. Éta gaduh dukungan pikeun sajumlah kompiler, ngawangun paralel, sareng proyék multi-target sareng…

Maca deui

Kumaha Masang SMPlayer dina Rocky Linux 9

Kumaha Masang SMPlayer dina Rocky Linux 9

SMPlayer gratis, parangkat lunak open-source anu tiasa dianggo dina sistem operasi naon waé. Éta parantos dilokalkeun dina langkung ti 30 basa, janten ngagampangkeun pikeun ngaraosan pidéo karesep anjeun henteu paduli naon basa…

Maca deui