Kumaha Pasang Gnome Text Editor dina Manjaro 21 Linux

Kumaha Pasang Gnome Text Editor dina Manjaro 21 Linux

Gnome Text Editor, anu langkung dikenal salaku GEdit atanapi Text Editor, mangrupikeun éditor téks gratis sareng open-source anu mangrupikeun bagian tina Lingkungan Desktop Gnome. Éta parantos dirarancang kalayan usability sareng diakses dina…

Maca deui

Kumaha Pasang Atom Text Editor dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Masang Atom dina Linux Mint 21 LTS

Atom mangrupikeun pangropéa téks sareng kode sumber gratis sareng open source anu ngadukung seueur platform silang sapertos macOS, Linux, sareng Microsoft Windows kalayan dukungan pikeun plugins anu ditulis dina JavaScript sareng Git Control anu dipasang, dikembangkeun ku…

Maca deui

Kumaha Pasang Kate Text Editor dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang Kate Text Editor dina Linux Mint 21 LTS

Kate mangrupikeun pangropéa anu kuat sareng intuitif anu tiasa cocog pikeun anjeun. Kalayan antarbeungeut anu kuat tapi lugas, Kate nawiskeun sadayana tina pamrosésan kecap ka alat pamekaran di hiji tempat, ngahémat waktos! …

Maca deui

Kumaha Pasang Atom Text Editor dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang Atom Text Editor dina Debian 11 Bullseye

Atom mangrupikeun pangropéa téks sareng kode sumber gratis sareng open source anu ngadukung seueur platform silang sapertos macOS, Linux, sareng Microsoft Windows kalayan dukungan pikeun plug-in anu ditulis dina JavaScript sareng Git Control anu dipasang, dikembangkeun ku…

Maca deui

Kumaha Pasang Atom Text Editor dina Ubuntu 20.04 LTS

Kumaha Pasang Atom Text Editor dina Ubuntu 20.04 LTS Focal Fossa

Atom mangrupikeun téks sareng sumber kode sumber gratis sareng open source anu ngadukung seueur platform silang sapertos macOS, Linux, sareng Microsoft Windows kalayan dukungan plug-in anu ditulis dina JavaScript sareng Git Control anu dipasang, dikembangkeun ku GitHub. The…

Maca deui

Kumaha Pasang Kate Text Editor dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang Kate Text Editor dina Fedora 36 Linux

Kate mangrupikeun pangropéa anu kuat sareng intuitif anu tiasa janten pas pikeun anjeun. Kalayan antarbeungeut anu kuat tapi lugas, Kate nawiskeun sadayana tina pamrosésan kecap ka alat pamekaran di hiji tempat - anu…

Maca deui

Kumaha Pasang Notepad ++ dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Notepad ++ dina Ubuntu 22.04 LTS

Notepad ++ mangrupikeun alat gratis sareng kuat anu tiasa anjeun pake pikeun ngédit teks sareng kode sumber. Éditor anu kasohor mimitina dirancang pikeun Windows PC sareng ditulis dina basa C kalayan Win32 murni…

Maca deui

Kumaha Pasang NotepadQQ dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang NotepadQQ dina Ubuntu 22.04 LTS

Notepadqq mangrupikeun program pangropéa téksu gratis sareng open-source pikeun Linux. Éta mangrupikeun alternatif pikeun Notepad ++, anu seueur programer sareng pangguna kakuatan desktop umum sering dianggo salaku notepad pilihanna kusabab…

Maca deui

Kumaha Pasang Sublime Text 4 dina Ubuntu 22.04 LTS

Pasang Teks Sublime 4 dina Ubuntu 22.04 LTS

Sublime Text 4 mangrupikeun pilihan anu saé salaku program anjeun pikeun ngédit kode. Sublime dipikanyaho pikeun kecepatanna, betah dianggo, lintas platform, sareng kontribusi komunitas. Éta asli ngadukung seueur basa pamrograman sareng markup…

Maca deui

Kumaha Pasang Atom Text Editor dina Ubuntu 22.04 LTS

Diajar kumaha masang Atom Text Editor dina Ubuntu 22.04 LTS

Atom mangrupikeun téks sareng sumber kode sumber gratis sareng open source anu ngadukung seueur platform silang sapertos macOS, Linux, sareng Microsoft Windows kalayan dukungan plug-in anu ditulis dina JavaScript sareng Git Control anu dipasang, dikembangkeun ku GitHub. The…

Maca deui

Kumaha Pasang Kate Text Editor dina Ubuntu 22.04 LTS

Pasang Kate Text Editor dina Ubuntu 22.04 LTS

Kate mangrupikeun pangropéa anu kuat sareng intuitif anu tiasa janten pas pikeun anjeun. Kalayan antarbeungeut anu kuat tapi lugas, Kate nawiskeun sadayana tina pamrosésan kecap ka alat pamekaran di hiji tempat - anu…

Maca deui

Kumaha Pasang Pluma Text Editor dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Pluma Text Editor 22.04 LTS Jammy Jellyfish

Pluma mangrupikeun aplikasi anu ngadukung ngédit sababaraha file téks dina hiji jandela (tab atanapi MDI). Éta pinuh ngagunakeun panyandian Unicode UTF-8 pikeun karakter internasional, sahingga ngagampangkeun damel sareng sababaraha basa. Salaku…

Maca deui

Kumaha Pasang SciTE Text Editor dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang SciTE Text Editor dina Ubuntu 22.04 LTS

SciTE mangrupikeun pangropéa téksu anu gampang dianggo anu ngagaduhan seueur fitur pikeun program. Ukuran tapak suku sareng fungsionalitasna ngajantenkeun sampurna pikeun dipasang dina sistem naon waé, sanaos anjeun henteu gaduh pangalaman sareng Scintilla atanapi GTK. …

Maca deui

Kumaha Pasang Atom Text Editor dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang Atom Text Editor dina Fedora 36 Linux

Atom mangrupikeun pangropéa téks sareng kode sumber gratis sareng open source anu ngadukung seueur platform silang sapertos macOS, Linux, sareng Microsoft Windows kalayan dukungan pikeun plug-in anu ditulis dina JavaScript sareng Git Control anu dipasang, dikembangkeun ku…

Maca deui

Kumaha Pasang Sublime Text 4 dina Manjaro 21 Linux

Kumaha Pasang Sublime Text 4 dina Manjaro 21 Linux

Sublime Text 4 mangrupikeun pilihan anu saé salaku program anjeun pikeun ngédit kode. Sublime dipikanyaho pikeun kecepatanna, betah dianggo, lintas platform, sareng kontribusi komunitas. Éta asli ngadukung seueur basa pamrograman sareng markup…

Maca deui

Kumaha Pasang Sublime Text 4 dina AlmaLinux 8

Pasang Sublime Text Edit 4 dina AlmaLinux 8

Sublime Text 4 mangrupikeun pilihan anu saé salaku program anjeun pikeun ngédit kode. Sublime dipikanyaho pikeun kecepatanna, betah dianggo, lintas platform, sareng kontribusi komunitas. Éta asli ngadukung seueur basa pamrograman sareng markup…

Maca deui