Kumaha Pasang Plex Media Server dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Plex Media Server dina Ubuntu 22.04 LTS

Plex Media Server mangrupikeun parangkat lunak anu seueur dianggo pikeun nyimpen sadaya eusi media digital anjeun sareng ngaksésna ngalangkungan sababaraha aplikasi klien. Éta populer di kalangan pangguna pikeun kamampuan nyimpen Acara TV sareng…

Maca deui

Kumaha Pasang mpv Media Player dina Rocky Linux 9

Kumaha Pasang mpv Media Player dina Rocky Linux 9

MPV mangrupikeun pamuter média gratis, open-source, serbaguna anu ngadukung sababaraha codec pidéo sareng audio. Éta gaduh pilihan playback, audio, sareng kontrol pidéo komprehensif, ogé dukungan pikeun jinis URL input anu béda pikeun…

Maca deui

Kumaha Pasang mpv Media Player dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang mpv Media Player dina Linux Mint 21 LTS

MPV mangrupikeun pamuter média anu serbaguna anu ngadukung sababaraha codec pidéo sareng audio. Éta gaduh pilihan playback komprehensif, audio, sareng kontrol pidéo, ogé dukungan pikeun jinis URL input anu béda pikeun maca input ...

Maca deui

Kumaha Pasang mpv Media Player dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang mpv Media Player dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish Linux

MPV mangrupikeun pamuter média gratis sareng open source dumasar kana MPlayer sareng mplayer2. Éta ngadukung sababaraha format file pidéo, codec audio sareng pidéo, sareng jinis subjudul. MPV gaduh set komprehensif pilihan pikeun ngontrol…

Maca deui

Kumaha Pasang Plex Media Server dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang Plex Media Server dina Fedora 36 Linux

Plex Media Server mangrupikeun sapotong parangkat lunak anu ngamungkinkeun anjeun pikeun nyimpen sadaya eusi média digital anjeun dina hiji tempat. Éta pisan populer sareng jalma anu ngagaduhan perpustakaan TV sareng pilem ageung, sapertos…

Maca deui

Kumaha Pasang Plex Media Server dina Arch Linux

Kumaha Pasang Plex Media Server dina Arch Linux

Plex Media Server mangrupikeun parangkat lunak pikeun nyimpen sadaya eusi média digital anjeun sareng ngaksésna ngalangkungan aplikasi klien sapertos TV anjeun, NVIDIA Shield, Roku, Mobile App, sareng seueur deui platform. Server Media Plex…

Maca deui

Kumaha Pasang Plex Media Server dina Debian 11 Bullseye

Pasang Plex Media Server dina Debian 11 Bullseye

Plex Media Server mangrupikeun parangkat lunak pikeun nyimpen sadaya eusi média digital anjeun sareng ngaksésna ngalangkungan aplikasi klien sapertos TV anjeun, NVIDIA Shield, Roku, Mobile App, sareng seueur deui platform. Server Media Plex…

Maca deui

Kumaha Pasang Plex Media Server dina Ubuntu 20.04 LTS

Pasang Plex Media Server dina Ubuntu 20.04

Plex Media Server mangrupikeun parangkat lunak pikeun nyimpen sadaya eusi média digital anjeun sareng ngaksésna ngalangkungan aplikasi klien sapertos TV anjeun, NVIDIA Shield, Roku, Mobile App, sareng seueur deui platform. Server Media Plex…

Maca deui

Kumaha Pasang Plex Media Server dina Linux Mint 20

Kumaha Pasang Plex Media Server dina Linux Mint 20

Plex Media Server mangrupikeun parangkat lunak pikeun nyimpen sadaya eusi sareng aksés média digital anjeun ngalangkungan aplikasi klien sapertos TV anjeun, NVIDIA Shield, Roku, Mobile App, sareng seueur deui platform. Plex Media Server ngatur…

Maca deui

Pasang Plex Media Server dina Fedora Linux 35/34

Plex Media Server mangrupikeun sapotong parangkat lunak pikeun nyimpen sadaya eusi sareng aksés média digital anjeun ngalangkungan aplikasi klien sapertos TV anjeun, NVIDIA Shield, Roku, Mobile App, sareng seueur deui platform. Plex…

Maca deui