Kumaha Pasang Plex Media Server dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Plex Media Server dina Ubuntu 22.04 LTS

Plex Media Server mangrupikeun parangkat lunak anu seueur dianggo pikeun nyimpen sadaya eusi media digital anjeun sareng ngaksésna ngalangkungan sababaraha aplikasi klien. Éta populer di kalangan pangguna pikeun kamampuan nyimpen Acara TV sareng…

Maca deui

Kumaha Pasang VidCutter dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang VidCutter dina Linux Mint 21 LTS

VidCutter mangrupikeun aplikasi open-source gratis anu tiasa dianggo pikeun motong pidéo sareng file audio. Cai mibanda parabot pikeun motong sagala sorts média, tapi lain redaktur video full-ditiup; tibatan, fokusna…

Maca deui

Kumaha Pasang Avidemux dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang Avidemux dina Linux Mint 21 LTS

Avidemux mangrupikeun aplikasi parangkat lunak open-source gratis pikeun ngédit pidéo non-linier sareng transcoding file multimedia. Éta ngadukung seueur jinis file, kalebet AVI, file MPEG anu cocog sareng DVD, MP4, sareng ASF, nganggo sababaraha codec. Ieu …

Maca deui

Kumaha Pasang HandBrake dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang HandBrake dina Linux Mint 21 LTS

HandBrake mangrupikeun transcoder pidéo open-source anu tiasa diunduh gratis sareng ngadukung Mac, Windows, atanapi Linux pikeun ngarobih pidéo dina seueur format anu béda-béda kana anu langkung sering dianggo sapertos MP4 kalayan file minimal ...

Maca deui

Kumaha Pasang MakeMKV dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang MakeMKV dina Linux Mint 21 LTS

MakeMKV mangrupikeun alat open-source gratis anu tiasa ngarobih klip pidéo tina DVD sareng Blu-ray, biasana énkripsi. Kaluaran bakal gaduh seueur inpormasi anu disimpen tapi henteu dirobih; Éta sampurna pikeun jalma anu hoyong média na…

Maca deui

Kumaha Pasang Plex Media Server dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang Plex Media Server dina Fedora 36 Linux

Plex Media Server mangrupikeun sapotong parangkat lunak anu ngamungkinkeun anjeun pikeun nyimpen sadaya eusi média digital anjeun dina hiji tempat. Éta pisan populer sareng jalma anu ngagaduhan perpustakaan TV sareng pilem ageung, sapertos…

Maca deui

Kumaha Pasang VidCutter dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang VidCutter dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

VidCutter mangrupikeun aplikasi open-source gratis anu tiasa dianggo pikeun motong pidéo sareng file audio. Éta gaduh alat pikeun motong sadaya jinis média, tapi sanés pangropéa pidéo lengkep, fokusna…

Maca deui

Kumaha Pasang Plex Media Server dina Arch Linux

Kumaha Pasang Plex Media Server dina Arch Linux

Plex Media Server mangrupikeun parangkat lunak pikeun nyimpen sadaya eusi média digital anjeun sareng ngaksésna ngalangkungan aplikasi klien sapertos TV anjeun, NVIDIA Shield, Roku, Mobile App, sareng seueur deui platform. Server Media Plex…

Maca deui

Kumaha Pasang HandBrake dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang HandBrake dina Fedora 36 Linux

HandBrake mangrupikeun transcoder pidéo open-source anu tiasa diunduh gratis sareng ngadukung Mac, Windows, atanapi Linux pikeun ngarobih pidéo dina seueur format anu béda-béda kana anu langkung sering dianggo sapertos MP4 kalayan file minimal ...

Maca deui

Kumaha Pasang MakeMKV dina Debian 11 Bullseye

Pasang / Ngaronjatkeun MakeMKV dina Debian 11 Bullseye

MakeMKV mangrupikeun alat open-source gratis anu tiasa ngarobih klip pidéo tina DVD sareng Blu-ray, biasana énkripsi. Kaluaran bakal gaduh seueur inpormasi anu disimpen tapi henteu dirobih; Éta sampurna pikeun jalma anu hoyong média na…

Maca deui

Kumaha Pasang Plex Media Server dina Debian 11 Bullseye

Pasang Plex Media Server dina Debian 11 Bullseye

Plex Media Server mangrupikeun parangkat lunak pikeun nyimpen sadaya eusi média digital anjeun sareng ngaksésna ngalangkungan aplikasi klien sapertos TV anjeun, NVIDIA Shield, Roku, Mobile App, sareng seueur deui platform. Server Media Plex…

Maca deui

Kumaha Pasang Avidemux dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Avidemux dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

Avidemux mangrupikeun aplikasi parangkat lunak gratis sareng open-source pikeun ngédit pidéo non-linier sareng transcoding file multimedia. Éta trendi sabab ngamungkinkeun pamaké pikeun motong, gabung, pamisah, muterkeun video, nambihan saringan, sareng ngadukung seueur…

Maca deui

Kumaha Pasang MakeMKV dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang MakeMKV dina Ubuntu 22.04 LTS

MakeMKV mangrupikeun alat open-source gratis anu tiasa ngarobih klip pidéo tina DVD sareng Blu-ray, biasana énkripsi. Kaluaran bakal gaduh seueur inpormasi anu disimpen tapi henteu dirobih; Éta sampurna pikeun jalma anu hoyong média na…

Maca deui

Kumaha Pasang HandBrake dina Ubuntu 22.04 LTS

Pasang HandBrake dina Ubuntu 22.04 LTS

HandBrake mangrupikeun transcoder pidéo open-source anu tiasa diunduh gratis sareng ngadukung Mac, Windows, atanapi Linux pikeun ngarobih pidéo dina seueur format anu béda-béda kana anu langkung sering dianggo sapertos MP4 kalayan file minimal ...

Maca deui

Kumaha Pasang Plex Media Server dina Ubuntu 20.04 LTS

Pasang Plex Media Server dina Ubuntu 20.04

Plex Media Server mangrupikeun parangkat lunak pikeun nyimpen sadaya eusi média digital anjeun sareng ngaksésna ngalangkungan aplikasi klien sapertos TV anjeun, NVIDIA Shield, Roku, Mobile App, sareng seueur deui platform. Server Media Plex…

Maca deui

Kumaha Pasang VidCutter dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang VidCutter dina Debian 11 Bullseye

VidCutter mangrupikeun aplikasi open-source gratis anu tiasa dianggo pikeun motong pidéo sareng file audio. Éta gaduh alat pikeun motong sadaya jinis média, tapi sanés pangropéa pidéo lengkep. Gantina, fokusna…

Maca deui