Kumaha Pasang Plex Media Server dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Plex Media Server dina Ubuntu 22.04 LTS

Plex Media Server mangrupikeun parangkat lunak anu seueur dianggo pikeun nyimpen sadaya eusi media digital anjeun sareng ngaksésna ngalangkungan sababaraha aplikasi klien. Éta populer di kalangan pangguna pikeun kamampuan nyimpen Acara TV sareng…

Maca deui

Kumaha Masang SMPlayer dina Rocky Linux 9

Kumaha Masang SMPlayer dina Rocky Linux 9

SMPlayer gratis, parangkat lunak open-source anu tiasa dianggo dina sistem operasi naon waé. Éta parantos dilokalkeun dina langkung ti 30 basa, janten ngagampangkeun pikeun ngaraosan pidéo karesep anjeun henteu paduli naon basa…

Maca deui

Kumaha Pasang mpv Media Player dina Rocky Linux 9

Kumaha Pasang mpv Media Player dina Rocky Linux 9

MPV mangrupikeun pamuter média gratis, open-source, serbaguna anu ngadukung sababaraha codec pidéo sareng audio. Éta gaduh pilihan playback, audio, sareng kontrol pidéo komprehensif, ogé dukungan pikeun jinis URL input anu béda pikeun…

Maca deui

Kumaha Pasang SMPlayer dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang SMPlayer dina Debian 11 Bullseye

SMPlayer gratis, parangkat lunak open-source anu tiasa dianggo dina sistem operasi naon waé. Éta parantos dilokalkeun dina langkung ti 30 basa, janten ngagampangkeun pikeun ngaraosan pidéo karesep anjeun henteu paduli naon basa…

Maca deui

Kumaha Pasang mpv Media Player dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang mpv Media Player dina Linux Mint 21 LTS

MPV mangrupikeun pamuter média anu serbaguna anu ngadukung sababaraha codec pidéo sareng audio. Éta gaduh pilihan playback komprehensif, audio, sareng kontrol pidéo, ogé dukungan pikeun jinis URL input anu béda pikeun maca input ...

Maca deui

Kumaha Pasang SMPlayer dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang SMPlayer dina Linux Mint 21 LTS

SMPlayer gratis, parangkat lunak open-source anu tiasa dianggo dina sistem operasi naon waé. Éta parantos dilokalkeun dina langkung ti 30 basa, janten ngagampangkeun pikeun ngaraosan pidéo karesep anjeun henteu paduli naon basa…

Maca deui

Kumaha Pasang VLC Media Player dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang VLC Media Player dina Linux Mint 21 LTS

Pamuter média VLC mangrupikeun parangkat lunak anu kuat, open-source, cross-platform anu tiasa maénkeun ampir sadaya jinis file multimedia. Éta ogé tiasa janten pangladén média streaming, nyayogikeun aksés kana pidéo sareng kontén audio dina…

Maca deui

Kumaha Pasang mpv Media Player dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang mpv Media Player dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish Linux

MPV mangrupikeun pamuter média gratis sareng open source dumasar kana MPlayer sareng mplayer2. Éta ngadukung sababaraha format file pidéo, codec audio sareng pidéo, sareng jinis subjudul. MPV gaduh set komprehensif pilihan pikeun ngontrol…

Maca deui

Kumaha Pasang SMPlayer dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang SMPlayer dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

SMPlayer mangrupikeun pamuter média sumber terbuka gratis sareng codec anu diwangun anu tiasa maénkeun ampir sadaya format pidéo sareng audio. SMPlayer henteu peryogi codec éksternal sareng nyayogikeun seueur fitur anu pikaresepeun, sapertos kamampuan maén…

Maca deui

Kumaha Pasang Plex Media Server dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang Plex Media Server dina Fedora 36 Linux

Plex Media Server mangrupikeun sapotong parangkat lunak anu ngamungkinkeun anjeun pikeun nyimpen sadaya eusi média digital anjeun dina hiji tempat. Éta pisan populer sareng jalma anu ngagaduhan perpustakaan TV sareng pilem ageung, sapertos…

Maca deui

Kumaha Pasang VLC Media Player dina Linux Mint 20

Kumaha Pasang VLC Media Player dina Linux Mint 20

Pamuter média VLC mangrupikeun sumber terbuka, portabel gratis, parangkat lunak pamuter média cross-platform sareng server média streaming anu dikembangkeun ku proyék VideoLAN. VLC tiasa maénkeun ampir sadaya file multimedia sareng DVD, CD Audio, VCD, sareng sagala rupa…

Maca deui

Kumaha Pasang Jellyfin Media Server dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Jellyfin Media Server dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

Jellyfin mangrupikeun aplikasi multimédia open-source gratis anu dirancang pikeun ngatur, ngatur, sareng ngabagi file média digital ka alat-alat jaringan dina jaringan internal sareng tiasa diakses tina jarak jauh anu dipikahoyong. Éta mangrupikeun platform silang sareng alternatif pikeun…

Maca deui

Kumaha Pasang Kaffeine Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Kaffeine dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish Linux

Kaffeine mangrupikeun pamuter média anu saé pikeun pangguna Linux. Éta gaduh antarbeungeut anu gampang dianggo sareng dipak ku fitur anu ngamungkinkeun pikeun ngalakukeun sadaya tugas multimedia dasar anjeun, sapertos maén musik atanapi pidéo…

Maca deui

Kumaha Pasang Plex Media Server dina Arch Linux

Kumaha Pasang Plex Media Server dina Arch Linux

Plex Media Server mangrupikeun parangkat lunak pikeun nyimpen sadaya eusi média digital anjeun sareng ngaksésna ngalangkungan aplikasi klien sapertos TV anjeun, NVIDIA Shield, Roku, Mobile App, sareng seueur deui platform. Server Media Plex…

Maca deui

Kumaha Pasang VLC Media Player dina Ubuntu 20.04 LTS

Kumaha Pasang VLC Media Player dina Ubuntu 20.04 LTS Focal Fossa

Pamuter média VLC mangrupikeun sumber terbuka, portabel gratis, parangkat lunak pamuter média cross-platform sareng server média streaming anu dikembangkeun ku proyék VideoLAN. VLC tiasa maénkeun ampir sadaya file multimedia sareng DVD, CD Audio, VCD, sareng sagala rupa…

Maca deui

Kumaha Pasang Plex Media Server dina Debian 11 Bullseye

Pasang Plex Media Server dina Debian 11 Bullseye

Plex Media Server mangrupikeun parangkat lunak pikeun nyimpen sadaya eusi média digital anjeun sareng ngaksésna ngalangkungan aplikasi klien sapertos TV anjeun, NVIDIA Shield, Roku, Mobile App, sareng seueur deui platform. Server Media Plex…

Maca deui