Kumaha Pasang Snapd & Snap-Store dina Manjaro 21 Linux

Kumaha Pasang Snapd & Snapcraft Store dina Manjaro 21 Linux

Dina Linux, aya sababaraha cara pikeun masang sababaraha jinis parangkat lunak. Salah sahiji metodeu anu pang populerna nyaéta manajer pakét sapertos APT, DNF, PacMan, Zypper, jsb. Tapi, metode ieu ngagaduhan…

Maca deui

Kumaha Pasang Tor Browser dina Manjaro 21 Linux

Kumaha Pasang Tor Browser dina Manjaro 21 Linux

Tor, ogé disebut The Onion Router, nyaéta open-source, parangkat lunak gratis anu ngamungkinkeun komunikasi anonim nganggo jasa online sapertos surfing wéb. Jaringan Tor ngarahkeun lalu lintas wéb ngaliwatan overlay sukarelawan sadunya anu tiasa diaksés…

Maca deui

Kumaha Masang Foxit PDF Reader dina Manjaro 21 Linux

Kumaha Masang Foxit PDF Reader dina Manjaro 21 Linux

Foxit PDF Reader mangrupikeun alat freemium multibasa anu tiasa nyiptakeun, ningali, ngédit, ngadaptarkeun digital, sareng nyitak file PDF. Fuzhou, Foxit Software basis Cina, ngamekarkeun Foxit Reader. Versi awal Foxit Reader kasohor pikeun…

Maca deui

Kumaha Pasang Pinta dina Manjaro 21 Linux

Kumaha Pasang Pinta dina Manjaro 21 Linux

Pinta mangrupikeun alat panyuntingan gambar open-source anu sayogi gratis, sareng éta gancang janten paporit di kalangan pangguna novice sareng ngalaman. Salah sahiji hal anu ngajantenkeun Pinta pikaresepeun nyaéta gampangna…

Maca deui

Kumaha Pasang Gnome Text Editor dina Manjaro 21 Linux

Kumaha Pasang Gnome Text Editor dina Manjaro 21 Linux

Gnome Text Editor, anu langkung dikenal salaku GEdit atanapi Text Editor, mangrupikeun éditor téks gratis sareng open-source anu mangrupikeun bagian tina Lingkungan Desktop Gnome. Éta parantos dirarancang kalayan usability sareng diakses dina…

Maca deui

Kumaha Pasang Floorp Browser dina Manjaro 21 Linux

Kumaha Pasang Floorp dina Manjaro 21 Linux

Floorp mangrupikeun browser anu anyar sareng ramah privasi dumasar Firefox anu dikembangkeun ku komunitas mahasiswa Jepang. Browser ieu dirancang pikeun nyadiakeun pamaké kalawan gancang, pangalaman browsing pribadi bari ngajaga privasi online maranéhanana. Floorp nganggo sababaraha ningkatkeun privasi…

Maca deui

Kumaha Pasang Aplikasi Joplin Note-Taking dina Manjaro 21 Linux

Kumaha Pasang Aplikasi Joplin Note Taking dina Manjaro 21 Linux

Joplin mangrupikeun aplikasi pencatatan sumber terbuka gratis anu tiasa dianggo dina komputer, tablet, atanapi smartphone. Éta parantos dirarancang sareng para profesional dina pikiran sareng para konsumen milarian cara anu gampang pikeun moto ideu…

Maca deui

Kumaha Pasang 7-Zip dina Manjaro 21 Linux

Kumaha Pasang 7-Zip dina Manjaro 21 Linux

Dijieun taun 1999, 7-Zip mangrupikeun parangkat lunak arsip file open-source gratis anu ngompres file kana wadah arsip kalayan tingkat komprési anu langkung luhur tibatan kalolobaan arsip anu sanés. Salian ngéléhkeun kalolobaan bentuk komprési anu sanés ku…

Maca deui

Kumaha Masang Browser Waterfox dina Manjaro 21 Linux

Kumaha Masang Browser Waterfox dina Manjaro 21 Linux

Waterfox mangrupikeun hawa seger pikeun anu hoyong ngajaga privasi sareng kaamanan online. Browser ieu parantos dilakukeun sacara eksplisit sareng prosesor 64-bit dina pikiran tapi ogé dijalankeun dina alat ARM sapertos smartphone atanapi…

Maca deui

Kumaha Masang Otter Browser dina Manjaro 21 Linux

Kumaha Masang Otter Browser dina Manjaro 21 Linux

Otter Browser mangrupikeun browser basis Chromium anu narékahan pikeun nyiptakeun deui aspék pangsaéna tina Opera 12 sareng nyegerkeun sumangetna. Éta museurkeun kana nyayogikeun fitur anu gaduh pangaruh anu dipikahoyong ku pangguna bari ngajaga browser gancang ...

Maca deui

Kumaha Pasang Yandex Browser dina Manjaro 21 Linux

Kumaha Pasang Yandex Browser dina Manjaro 21 Linux

Browser Yandex mangrupikeun browser internét anu paling populér pikeun sadaya platform utama. Éta dumasar kana Chromium, sahingga gancang dimuat sareng patuh Standar mastikeun teu aya masalah kasaluyuan timbul kusabab kamampuanna janten…

Maca deui

Kumaha Pasang Vivaldi Browser dina Manjaro 21 Linux

Kumaha Pasang Vivaldi Browser dina Manjaro 21 Linux

Vivaldi nyaéta freeware, browser wéb cross-platform anu dikembangkeun ku Vivaldi Technologies. Éta parantos ningkat tina turunna Opera sareng seueur anu teu puas nalika dirobih tina mesin perenah Presto ka browser dumasar Chromium. Platform ieu ngaganggu Opera tradisional…

Maca deui

Kumaha Masang Browser Opera dina Manjaro 21 Linux

Kumaha Masang Browser Opera dina Manjaro 21 Linux

Opera nyaéta freeware, browser wéb cross-platform anu dikembangkeun ku Opera Software sareng beroperasi salaku browser dumasar Chromium. Opera nawiskeun browser wéb anu bersih sareng modern anu alternatif pikeun pamaén utama anu sanés dina Browser…

Maca deui

Kumaha Pasang GitHub Desktop dina Manjaro 21 Linux

Kumaha Pasang GitHub Desktop dina Manjaro 21 Linux

Desktop GitHub mangrupikeun aplikasi git anu gratis dianggo. Aplikasi ieu ngadukung komitmen komitmen sareng kolaborator, cabang pamariksaan kalayan paménta tarik, jsb. Kalayan alat ieu, anjeun bakal langkung gampang ngerjakeun…

Maca deui

Kumaha Pasang TeamViewer dina Manjaro 21 Linux

Kumaha Pasang TeamViewer dina Manjaro 21 Linux

TeamViewer mangrupikeun platform konektipitas jarak jauh global anu nyayogikeun aksés aman kana alat naon waé sacara global. Éta dianggo pikeun rapat online sareng ngabagi file antara komputer sareng instrumentasi anu dikawasa jarak jauh sapertos robot atanapi mesin industri ...

Maca deui

Kumaha Pasang AnyDesk dina Manjaro 21 Linux

Kumaha Pasang AnyDesk dina Manjaro 21 Linux

AnyDesk mangrupikeun parangkat lunak desktop jarak jauh anu anjeun tiasa nyambungkeun ka komputer jarak jauh sareng damel ti mana waé tanpa diwatesan ku lokasi sambungan internét. Éta mangrupikeun parangkat lunak lintas platform anu nyayogikeun…

Maca deui