Kumaha Pasang Supir NVIDIA dina Ubuntu 22.10 Kinetic Kudu

Kumaha Pasang Supir Nvidia dina Ubuntu 22.10 Kinetic Kudu

Supir Nouveau mangrupikeun supir alat grafik open-source pikeun kartu vidéo Nvidia. Supir tos dipasang dina kalolobaan sistem Desktop Linux. Hiji-hijina alesan anjeun panginten kedah masang Nvidia Linux resmi proprietary ...

Maca deui

Kumaha Pasang Supir NVIDIA dina Fedora 37 Linux

Kumaha Pasang Supir Nvidia dina Fedora 37 Linux

Lamun datang ka ngolah grafik, speed mindeng panggih. Pikeun naon waé pangguna Linux anu ngandelkeun sistemna pikeun kaulinan atanapi desain grafis, gaduh supir panggancangna anu mungkin penting. Sedengkeun lolobana…

Maca deui

Kumaha Pasang Supir NVIDIA dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang Supir NVIDIA dina Fedora 36 Linux

Lamun datang ka ngolah grafik, speed mindeng panggih. Pikeun naon waé pangguna Linux anu ngandelkeun sistemna pikeun kaulinan atanapi desain grafis, gaduh supir panggancangna anu mungkin penting. Sedengkeun lolobana…

Maca deui

Kumaha Pasang PlayOnLinux dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang PlayOnLinux dina Linux Mint 21 LTS

PlayOnLinux mangrupikeun sapotong parangkat lunak anu serbaguna anu ngamungkinkeun para pangguna Linux masang rupa-rupa aplikasi berbasis Windows. Henteu ngan ukur ngamungkinkeun pamasangan kaulinan, tapi ogé ngadukung aplikasi kantor,…

Maca deui

Kumaha Pasang Supir NVIDIA dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang Supir NVIDIA dina Linux Mint 21 LTS

Upami anjeun nganggo sistem Linux pikeun desain grafis atanapi kaulinan, anjeun panginten hoyong pasang supir Nvidia resmi. Nalika kalolobaan sistem Linux Desktop modéren hadir sareng supir alat grafik open-source Nouveau pikeun…

Maca deui

Kumaha Masang Anggur (WineHQ) dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Masang Anggur (Windows) dina Linux Mint 21 LTS

Anggur mangrupikeun lapisan kasaluyuan open-source anu ngamungkinkeun anjeun ngajalankeun aplikasi Windows dina sababaraha sistem operasi, kalebet macOS sareng Linux. Éta narjamahkeun unggal sistem nelepon aplikasi anjeun janten fungsi POSIX sarimbag anu dianggo…

Maca deui

Kumaha Pasang Steam dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang Steam Launcher dina Linux Mint 21 LTS

Steam mangrupikeun platform cross-platform kaulinan vidéo anu diciptakeun ku Valve. Diluncurkeun salaku klien parangkat lunak mandiri dina Séptémber 2003 salaku cara pikeun Valve nyayogikeun apdet otomatis pikeun kaulinan maranéhanana sareng dilegakeun ka…

Maca deui

Kumaha Pasang Citra dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Citra dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish Linux

Citra mangrupa ékspérimén open-source Nintendo 3DS émulator / debugger ditulis dina C ++. Ditulis kalawan portability, kalawan ngawangun aktip dijaga pikeun Windows, Linux Ubuntu, sarta macOS. Citra emulates sawaréh tina hardware 3DS sahingga mangrupakeun ...

Maca deui

Kumaha Masang Supir NVIDIA dina Rocky Linux 9

Kumaha Masang Supir NVIDIA dina Rocky Linux 9

Kanggo sabagéan ageung, supir NVIDIA tos dipasang dina supir alat grafik sumber terbuka Nouveau pikeun kartu vidéo NVIDIA tiasa ditampi; Nanging, upami anjeun nganggo sistem Linux anjeun pikeun desain grafis atanapi kaulinan, anjeun tiasa langkung saé…

Maca deui

Kumaha Masang Anggur (WineHQ) dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang & Konpigurasikeun Anggur (WineHQ) dina Debian 11 Bullseye

Anggur mangrupikeun lapisan kasaluyuan gratis sareng open-source anu ngamungkinkeun aplikasi Windows dijalankeun dina sistem operasi anu patuh POSIX sapertos Linux, FreeBSD, sareng macOS. Anggur narjamahkeun unggal sistem nelepon aplikasi anjeun janten sarimbag…

Maca deui

Kumaha Pasang Steam dina LMDE 5 "Elsie"

Kumaha Pasang Steam dina Linux Mint Debian Edition 5

Dina 2003, Valve ngaluncurkeun Steam minangka cara pikeun nyayogikeun apdet otomatis pikeun kaulinan maranéhanana. Sanajan kitu, platform nu gancang dimekarkeun pikeun ngawengku kaulinan ti penerbit pihak katilu. Kiwari, perpustakaan Steam ngeusi rébuan…

Maca deui

Kumaha Pasang Minecraft Launcher dina Rocky Linux 9

Kumaha Pasang Minecraft Launcher dina Rocky Linux 9

Minecraft nyaéta kaulinan anu geus nyokot dunya ku badai, sahingga pamaén ngajajah dunya vast tur kantos-ngarobah. Minecraft Launcher mangrupikeun undeuran kaulinan sareng peluncuran pikeun Minecraft: Java Edition sareng hiji…

Maca deui

Kumaha Pasang PlayOnLinux dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang PlayOnLinux dina Fedora 36 Linux

Anggur mangrupikeun parangkat lunak populér anu ngamungkinkeun seueur aplikasi Windows dijalankeun dina Linux. Masalah sareng Anggur, kumaha ogé, sababaraha konfigurasi anu diperyogikeun pikeun unggal aplikasi anu anjeun hoyong pake tiasa nyéépkeun waktos sareng rawan…

Maca deui

Kumaha Pasang PlayOnLinux dina Ubuntu 20.04 LTS

kumaha carana install playonlinux on ubuntu 20.04 lts fossa fossa

Anggur mangrupikeun parangkat lunak populér anu ngamungkinkeun seueur aplikasi Windows dijalankeun dina Linux. Masalah sareng Anggur, kumaha ogé, sababaraha konfigurasi anu diperyogikeun pikeun unggal aplikasi anu anjeun hoyong pake tiasa nyéépkeun waktos sareng rawan…

Maca deui

Kumaha Pasang Supir NVIDIA dina Ubuntu 20.04 LTS

kumaha carana install drivers nvidia on ubuntu 20.04 lts fossa fossa

Seuseueurna sistem Linux Desktop modern sapertos Ubuntu hadir sareng supir Nvidia tos dipasang dina supir alat grafik open-source Nouveau pikeun kartu vidéo Nvidia. Keur bagian paling, ieu téh bisa ditarima; Nanging, upami anjeun nganggo…

Maca deui

Kumaha Pasang PlayOnLinux dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang PlayOnLinux dina Ubuntu 22.04 LTS

Anggur mangrupikeun parangkat lunak populér anu ngamungkinkeun seueur aplikasi Windows dijalankeun dina Linux. Masalah sareng Anggur, kumaha ogé, sababaraha konfigurasi anu diperyogikeun pikeun unggal aplikasi anu anjeun hoyong pake tiasa nyéépkeun waktos sareng rawan…

Maca deui