Kumaha Pasang FreeOffice dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang FreeOffice dina Linux Mint 21 LTS

Ti desktop unggal pamaké komputer nepi ka usaha di sakuliah dunya, FreeOffice mangrupakeun kantor suite bébas tur open-source kalawan processor kecap, aplikasi spreadsheet & program presentasi. Cocog sareng Microsoft Office, ngajantenkeun…

Maca deui

Kumaha Pasang FreeOffice dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang FreeOffice dina Debian 11 Bullseye

FreeOffice mangrupikeun suite kantor open-source gratis sareng prosesor kecap, aplikasi spreadsheet, sareng program presentasi. Suite ieu cocog sareng Microsoft Office, janten pilihan idéal pikeun pangguna anu hoyong alternatif pikeun…

Maca deui

Kumaha Pasang FreeOffice dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang FreeOffice dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

FreeOffice mangrupikeun suite kantor open-source gratis sareng prosesor kecap, aplikasi spreadsheet, sareng program presentasi. Suite ieu cocog sareng Microsoft Office, janten pilihan idéal pikeun pangguna anu hoyong alternatif pikeun…

Maca deui

Kumaha Masang OnlyOffice dina Rocky Linux 9

Kumaha Masang OnlyOffice dina Rocky Linux 9

ONLYOFFICE mangrupikeun suite kantor anu kuat sareng serbaguna anu ngamungkinkeun anjeun ngédit dokumén téks, hamparan, atanapi presentasi kalayan gampang. Éta ogé kalebet seueur fitur kolaborasi sapertos sistem CRM pikeun ngalacak kontak; …

Maca deui

Kumaha Masang WPS Office dina AlmaLinux 9

Kumaha Masang WPS Office dina AlmaLinux 9

WPS Office mangrupikeun suite kantor anu kuat anu tiasa ngolah file kecap, ngahasilkeun slide anu saé sareng nganalisa data. Éta cocog pisan sareng sadaya format Microsoft Office panganyarna, janten anjeun henteu kedah hariwang…

Maca deui

Kumaha Masang OnlyOffice dina AlmaLinux 9

Kumaha Masang OnlyOffice dina AlmaLinux 9

ONLYOFFICE mangrupikeun suite kantor anu kuat sareng serbaguna anu ngamungkinkeun anjeun ngédit dokumén téks, hamparan, atanapi presentasi kalayan gampang. Éta ogé kalebet seueur fitur kolaborasi sapertos sistem CRM pikeun ngalacak kontak; …

Maca deui

Kumaha Pasang WPS Office dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang WPS Office dina Fedora 36 Linux

WPS Office mangrupikeun salah sahiji suite kantor anu paling populér, sareng alesan anu saé. Éta dipak ku fitur anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun dokumén anu saé, presentasi anu kuat, sareng analisis data anu wawasan. Sareng, pangsaéna…

Maca deui

Kumaha Pasang OnlyOffice dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang OnlyOffice Suite dina Fedora 36 Linux

ONLYOFFICE mangrupikeun suite kantor anu kuat sareng serbaguna anu ngamungkinkeun anjeun ngédit dokumén téks, hamparan, atanapi presentasi kalayan gampang. Éta ogé kalebet seueur fitur kolaborasi sapertos sistem CRM pikeun ngalacak…

Maca deui

Kumaha Pasang / Ngaronjatkeun LibreOffice dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Masang atanapi Ngaronjatkeun LibreOffice dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

LibreOffice mangrupikeun cara anu saé pikeun ngalaksanakeun sadaya padamelan anjeun, sareng éta ogé gratis sareng open source! Suite ieu nganggo format file anu ditampi, ampir diperyogikeun anu disebut ODF atanapi Open Document Format. Loba jelema …

Maca deui

Kumaha Pasang OnlyOffice dina Manjaro 21 Linux

Kumaha Pasang OnlyOffice dina Manjaro 21 Linux

ONLYOFFICE mangrupikeun suite kantor anu kuat sareng serbaguna anu ngamungkinkeun anjeun ngédit dokumén téks, hamparan, atanapi presentasi kalayan gampang. Éta ogé kalebet seueur fitur kolaborasi sapertos sistem CRM pikeun ngalacak…

Maca deui

Kumaha Pasang LibreOffice dina Debian 11 Bullseye

LibreOffice mangrupikeun suite produktivitas kantor open-source gratis anu dianggo ku jutaan di sakuliah dunya. Parangkat lunak office suite nganggo format file asli ODF atanapi Open Document Format, struktur anu katampi sareng ampir diperyogikeun dina sababaraha organisasi…

Maca deui

Kumaha Pasang LibreOffice dina Fedora Linux 35

LibreOffice mangrupikeun suite produktivitas kantor open-source gratis anu dianggo ku jutaan di sakuliah dunya. Parangkat lunak office suite nganggo format file asli ODF atanapi Open Document Format, struktur anu katampi sareng ampir diperyogikeun dina sababaraha organisasi…

Maca deui

Kumaha Ngaronjatkeun LibreOffice dina AlmaLinux 8

Pasang / Ningkatkeun LibreOffice panganyarna dina AlmaLinux 8

LibreOffice mangrupikeun suite produktivitas kantor open-source gratis anu dianggo ku jutaan di sakuliah dunya. Parangkat lunak office suite nganggo format file asli ODF atanapi Open Document Format, struktur anu katampi sareng ampir diperyogikeun dina sababaraha organisasi…

Maca deui

Pasang / Ningkatkeun LibreOffice panganyarna dina Rocky Linux 8

Pasang / Ningkatkeun LibreOffice panganyarna dina Rocky Linux 8

LibreOffice mangrupikeun suite produktivitas kantor open-source gratis anu dianggo ku jutaan di sakuliah dunya. Parangkat lunak office suite nganggo format file asli ODF atanapi Open Document Format, struktur anu katampi sareng ampir diperyogikeun dina sababaraha organisasi…

Maca deui

Pasang / Ningkatkeun LibreOffice dina Linux Mint 20 LTS

LibreOffice mangrupikeun suite produktivitas kantor open-source gratis anu dianggo ku jutaan di sakuliah dunya. Parangkat lunak office suite nganggo format file asli ODF atanapi Open Document Format, struktur anu katampi sareng ampir diperyogikeun dina sababaraha organisasi…

Maca deui

Pasang / Ningkatkeun LibreOffice dina Ubuntu 20.04 LTS

Pasang LibreOffice dina Ubuntu 20.04 LTS

LibreOffice mangrupikeun suite produktivitas kantor open-source gratis anu dianggo ku jutaan pangguna di sakuliah dunya. Parangkat lunak office suite nganggo format file asli ODF atanapi Open Document Format, struktur anu katampi sareng ampir diperyogikeun dina…

Maca deui