Kumaha Pasang Tor Browser dina Manjaro 21 Linux

Kumaha Pasang Tor Browser dina Manjaro 21 Linux

Tor, ogé disebut The Onion Router, nyaéta open-source, parangkat lunak gratis anu ngamungkinkeun komunikasi anonim nganggo jasa online sapertos surfing wéb. Jaringan Tor ngarahkeun lalu lintas wéb ngaliwatan overlay sukarelawan sadunya anu tiasa diaksés…

Maca deui

Kumaha Pasang Tor Browser dina AlmaLinux 9

Kumaha Pasang Tor Browser dina AlmaLinux 9

Tor, ogé disebut The Onion Router, nyaéta open-source, parangkat lunak gratis anu ngamungkinkeun komunikasi anonim nganggo jasa online sapertos surfing wéb. Jaringan Tor ngarahkeun lalu lintas wéb ngaliwatan overlay sukarelawan sadunya anu tiasa diaksés…

Maca deui

Kumaha Pasang Brave Browser dina Fedora 37 Linux

Kumaha Pasang Brave Browser dina Fedora 37 Linux

Brave mangrupikeun browser wéb gratis sareng open-source anu dikembangkeun ku Brave Software, Inc. dumasar kana browser wéb Chromium. Brave mangrupikeun panyungsi internét anu difokuskeun privasi anu ngabédakeun diri tina panyungsi sanés ku cara otomatis ngablokir ...

Maca deui

Kumaha Pasang Signal Messenger dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang Signal Messenger dina Linux Mint 21 LTS

Aya seueur aplikasi olahtalatah di pasar ayeuna. Seuseueurna jalma sigana nganggo aplikasi olahtalatah standar anu disarengan ku teleponna, naha iMessage pikeun pangguna Apple atanapi Pesen pikeun pangguna Android. …

Maca deui

Kumaha Pasang Telegram dina Fedora 37 Linux

Kumaha Pasang Telegram dina Fedora 37 Linux

Aplikasi olahtalatah lintas platform beuki populer sabab nawiskeun cara anu gampang pikeun tetep nyambung sareng réréncangan sareng kulawarga di mana waé ayana. Telegram mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu nawiskeun sababaraha…

Maca deui

Kumaha Masang Telegram dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Masang Telegram dina Linux Mint 21 LTS

Telegram mangrupikeun aplikasi olahtalatah cross-platform gratis sareng enkripsi tungtung-ka-tungtung. Éta kasohor pikeun nyayogikeun telepon pidéo sareng fitur anu leungit tina Facebook atanapi Twitter - salah sahiji atraksi utama na! Aplikasina ogé henteu…

Maca deui

Kumaha Pasang Jami dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Jami dina Ubuntu 22.04 LTS

Jami mangrupikeun solusi komunikasi peer-to-peer anu kuat sareng aman anu nawiskeun kamampuan sora, pidéo, sareng obrolan. Éta dikembangkeun ku Savoir-faire Linux, perusahaan Kanada anu khusus dina parangkat lunak gratis. Karuhun Jami nyaéta…

Maca deui

Kumaha Pasang LibreWolf Browser dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang LibreWolf Browser dina Linux Mint 21 LTS

Firefox mangrupikeun panyungsi wéb anu seueur dianggo anu dikenal pikeun kacepetan, kaamanan, sareng fitur privasi. Nanging, sababaraha pangguna prihatin ngeunaan jumlah data pribadi anu dikumpulkeun ku browser ngalangkungan telemétri. LibreWolf mangrupikeun…

Maca deui

Kumaha Pasang Brave Browser dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang Brave Browser dina Linux Mint 21 LTS

Brave mangrupikeun browser wéb open-source gratis anu dikembangkeun ku Brave Software, Inc. anu ngajanjikeun kecepatan browsing internét anu langkung gancang sareng panyalindungan privasi anu langkung saé tibatan browser anu sanés. Dumasar kana browser wéb Chromium, Brave kalebet fitur ...

Maca deui

Kumaha Pasang Tor Browser dina Rocky Linux 9

Kumaha Pasang Tor Browser dina Rocky Linux 9

Tor, ogé disebut The Onion Router, nyaéta open-source, parangkat lunak gratis anu ngamungkinkeun komunikasi anonim nganggo jasa online sapertos surfing wéb. Jaringan Tor ngarahkeun lalu lintas wéb ngaliwatan overlay sukarelawan sadunya anu tiasa diaksés…

Maca deui

Kumaha Pasang Brave Browser dina Rocky Linux 9

Kumaha Pasang Brave Browser dina Rocky Linux 9

Brave mangrupikeun browser wéb gratis sareng open-source anu dikembangkeun ku Brave Software, Inc. dumasar kana browser wéb Chromium. Brave mangrupikeun browser internét anu difokuskeun privasi anu ngabédakeun diri tina panyungsi sanés ku cara otomatis ngablokir iklan online…

Maca deui

Kumaha Pasang Brave Browser dina Linux Mint 20 LTS

Kumaha Pasang Brave Browser dina Linux Mint 20 LTS

Brave mangrupikeun browser wéb gratis sareng open-source anu dikembangkeun ku Brave Software, Inc. dumasar kana browser wéb Chromium. Brave mangrupikeun browser internét anu difokuskeun privasi anu ngabédakeun diri tina panyungsi sanés ku cara otomatis ngablokir iklan online…

Maca deui

Kumaha Pasang Tor Browser dina Linux Mint 20

Kumaha Pasang Tor Browser dina Linux Mint 20

Tor, ogé katelah The Onion Router, nyaéta open-source, parangkat lunak gratis anu ngamungkinkeun komunikasi anonim nalika nganggo jasa online sapertos surfing wéb. Jaringan Tor ngarahkeun lalu lintas Internét ngaliwatan sukarelawan sadunya anu tiasa diaksés…

Maca deui

Kumaha Pasang LibreWolf Browser dina Linux Mint 20

Kumaha Pasang LibreWolf Linux Mint 20

LibreWolf mangrupikeun garpu Firefox anu museurkeun kana privasi sareng kaamanan ku ngaleungitkeun telemétri, anu tiasa invasif kana inpormasi pribadi anjeun, sareng ningkatkeun panyalindungan ngalawan téknik tracking sareng sidik sareng sababaraha kaamanan ...

Maca deui

Kumaha Pasang Signal Messenger dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang Signal Messenger dina Debian 11 Bullseye

Signal Messenger mangrupikeun aplikasi olahtalatah open-source gratis anu parantos aya sababaraha taun sareng khusus dina enkripsi tungtung-ka-tungtung. Nalika anjeun kedah komunikasi sacara aman tapi sesah kusabab larangan…

Maca deui

Kumaha Pasang Brave Browser dina Rocky Linux 8

Kumaha Pasang Brave Browser dina Rocky Linux 8

Brave mangrupikeun browser wéb gratis sareng open-source anu dikembangkeun ku Brave Software, Inc. dumasar kana browser wéb Chromium. Brave mangrupikeun browser internét anu difokuskeun privasi anu ngabédakeun diri tina panyungsi sanés ku cara otomatis ngablokir iklan online…

Maca deui