Kumaha Pasang KeePassXC dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang KeePassXC dina Debian 11 Bullseye

KeePassXC mangrupikeun aplikasi anu tiasa dianggo ku saha waé anu hoyong tingkat kaamanan anu luhur pikeun datana. Fitur cross-platform tiasa dianggo dina komputer mana waé, sareng antarbeungeut cahaya ngajantenkeun…

Maca deui

Kumaha Pasang / Aktipkeun FirewallD GUI dina Rocky Linux 9

Kumaha Pasang / Aktipkeun FirewallD GUI dina Rocky Linux 9

Rocky Linux mangrupikeun distribusi anu difokuskeun kaamanan anu nawiskeun pangguna fitur firewall anu kuat sareng FirewallD. Pikeun pangguna anu biasa nganggo Antarmuka Pangguna Grafis (GUI), garis paréntah sigana pikasieuneun sabab teu aya visual…

Maca deui

Kumaha Pasang / Aktipkeun FirewallD GUI dina AlmaLinux 9

Kumaha Masang FirewallD GUI dina AlmaLinux 9

FirewallD mangrupikeun parangkat lunak anu nyayogikeun fitur sistem firewall pikeun ngajagi pangguna AlmaLinux tina aksés anu teu dihoyongkeun ku cara nganonaktipkeun sareng ngaktipkeun palabuhan, jasa, atanapi protokol. Nanging, pikeun pangguna anu biasa nganggo antarmuka sapertos…

Maca deui

Kumaha Pasang / Aktipkeun FirewallD GUI dina CentOS 9 Stream

Kumaha Pasang FirewallD GUI dina CentOS 9 Stream

FirewallD mangrupikeun parangkat lunak anu nyayogikeun fitur sistem firewall pikeun ngajagi pangguna CentOS Stream tina aksés anu teu dihoyongkeun ku cara nganonaktipkeun sareng ngaktifkeun palabuhan, jasa, atanapi protokol. Nanging, pikeun pangguna anu biasa nganggo antarmuka sapertos…

Maca deui

Kumaha Pasang & Konpigurasikeun UFW Firewall dina Arch Linux

Kumaha Pasang UFW Firewall dina Arch Linux

Firewall anu dikonpigurasi leres pikeun kaamanan sistem lengkep mangrupikeun salah sahiji keystones tina sistem operasi naon waé. Arch Linux Ubuntu ngagunakeun tabel IP; kumaha oge, sabagéan ageung pangguna bakal nganggo parangkat lunak anu tiasa dianggo salaku tungtung payun sareng…

Maca deui

Kumaha Aktipkeun / Pareuman Firewall dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Aktipkeun / Pareuman Firewall dina Ubuntu 22.04 LTS

Nalika ngeunaan panyalindungan firewall pikeun sistem anjeun, program standar Ubuntu UFW mangrupikeun pilihan anu saé. Éta pondok pikeun "firewall anu teu rumit." Éta ngamungkinkeun para pangguna anu sakedik terang kumaha Linux IPTABLES tiasa…

Maca deui

Kumaha Pasang KeePassXC dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang KeePassXC dina Fedora 36 Linux

KeePassXC mangrupikeun aplikasi anu tiasa dianggo ku saha waé anu hoyong gaduh tingkat kaamanan anu luhur pikeun datana. Fitur cross-platform tiasa dianggo dina komputer mana waé, sareng antarbeungeut cahaya…

Maca deui

Kumaha Pasang KeePassXC dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang KeePassXC dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

KeePassXC mangrupikeun aplikasi anu tiasa dianggo ku saha waé anu hoyong gaduh tingkat kaamanan anu luhur pikeun datana. Fitur cross-platform tiasa dianggo dina komputer mana waé, sareng antarbeungeut cahaya…

Maca deui

Kumaha Pasang / Aktipkeun FirewallD GUI dina Fedora 36 Linux

Kumaha carana masang FirewallD GUI dina Fedora 36 Linux

FirewallD mangrupikeun parangkat lunak anu nyayogikeun fitur sistem firewall pikeun ngajagi pangguna Fedora tina aksés anu teu dihoyongkeun ku cara nganonaktipkeun sareng ngaktipkeun palabuhan, jasa, atanapi protokol. Nanging, pikeun pangguna anu biasa nganggo antarmuka sapertos…

Maca deui

Kumaha Pasang & Aktipkeun FirewallD GUI dina AlmaLinux 8

Kumaha Pasang & Aktipkeun FirewallD GUI dina AlmaLinux 8

FirewallD mangrupikeun parangkat lunak anu nyayogikeun fitur sistem firewall pikeun ngajagi AlmaLinux tina aksés anu teu dihoyongkeun ku cara nganonaktipkeun sareng ngaktifkeun palabuhan, jasa, atanapi protokol. Nanging, pikeun pangguna anu biasa nganggo antarmuka sapertos Graphical…

Maca deui

Kumaha Aktipkeun / Pareuman Firewall dina Ubuntu 20.04 LTS

Aktipkeun / Nonaktipkeun firewall dina Ubuntu 20.04 LTS

Nalika ngeunaan panyalindungan firewall pikeun sistem anjeun, program standar Ubuntu UFW mangrupikeun pilihan anu saé. Éta pondok pikeun "firewall anu teu rumit." Hal ieu ngamungkinkeun pamaké kalawan saeutik pangaweruh ngeunaan kumaha Linux IPTABLES jadi ...

Maca deui

Kumaha Pasang / Aktipkeun FirewallD GUI dina Rocky Linux 8

Pasang / Aktipkeun FirewallD GUI dina Rocky Linux 8

FirewallD mangrupikeun parangkat lunak anu nyayogikeun fitur sistem firewall pikeun ngajagi Rocky Linux tina aksés anu teu dihoyongkeun ku cara nganonaktipkeun sareng ngaktipkeun palabuhan, jasa, atanapi protokol. Nanging, pikeun pangguna anu biasa nganggo antarmuka sapertos…

Maca deui

Pasang Fail2ban sareng Firewalld dina Fedora Linux 35

Kumaha Pasang Fail2ban sareng Firewalld dina Fedora 35

Fail2ban mangrupikeun kerangka parangkat lunak pencegahan intrusi anu ngajagi pangladén komputer tina serangan kakuatan kasar, ngalarang agén pangguna anu goréng, ngalarang scanner URL, sareng seueur deui. Fail2ban ngahontal ieu ku maca aksés / log kasalahan server anjeun atanapi ...

Maca deui

Pasang / Konpigurasikeun UFW Firewall dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Setup sareng Konpigurasikeun UFW Firewall dina Debian 11 Bullseye

Salah sahiji keystones tina sagala sistem operasi nyaéta firewall ngonpigurasi leres pikeun kaamanan sistem lengkep. Debian ngagunakeun tabel IP; kumaha oge, sabagéan ageung pangguna bakal milih ngagunakeun parangkat lunak anu tiasa dianggo salaku tungtung hareup…

Maca deui