Kumaha Pasang Microsoft Edge dina Raspberry Pi OS

Kumaha Pasang Microsoft Edge Browser dina Raspberry Pi OS

Microsoft Edge mangrupikeun browser wéb anu dikembangkeun ku Microsoft. Ieu mimiti dirilis pikeun Windows 10 di 2015 sarta engké porting ka macOS, Linux Ubuntu, ios, sarta Android. Edge dumasar kana proyék open-source Chromium…

Maca deui

Kumaha Pasang Pale Moon Browser dina Raspberry Pi OS

Kumaha Pasang Pale Moon Browser dina Raspberry Pi OS

Pale Moon mangrupikeun browser wéb anu diwangun dina sumber anu dikembangkeun sacara mandiri anu nawiskeun fitur sareng optimasi pikeun ningkatkeun stabilitas. Éta dicabut tina kode Firefox / Mozilla sababaraha taun ka pengker. Fokusna nyaéta efisiensi dina…

Maca deui

Kumaha Pasang Tor Browser dina Manjaro 21 Linux

Kumaha Pasang Tor Browser dina Manjaro 21 Linux

Tor, ogé disebut The Onion Router, nyaéta open-source, parangkat lunak gratis anu ngamungkinkeun komunikasi anonim nganggo jasa online sapertos surfing wéb. Jaringan Tor ngarahkeun lalu lintas wéb ngaliwatan overlay sukarelawan sadunya anu tiasa diaksés…

Maca deui

Kumaha Pasang Floorp Browser dina Manjaro 21 Linux

Kumaha Pasang Floorp dina Manjaro 21 Linux

Floorp mangrupikeun browser anu anyar sareng ramah privasi dumasar Firefox anu dikembangkeun ku komunitas mahasiswa Jepang. Browser ieu dirancang pikeun nyadiakeun pamaké kalawan gancang, pangalaman browsing pribadi bari ngajaga privasi online maranéhanana. Floorp nganggo sababaraha ningkatkeun privasi…

Maca deui

Kumaha Pasang Tor Browser dina AlmaLinux 9

Kumaha Pasang Tor Browser dina AlmaLinux 9

Tor, ogé disebut The Onion Router, nyaéta open-source, parangkat lunak gratis anu ngamungkinkeun komunikasi anonim nganggo jasa online sapertos surfing wéb. Jaringan Tor ngarahkeun lalu lintas wéb ngaliwatan overlay sukarelawan sadunya anu tiasa diaksés…

Maca deui

Kumaha Pasang Brave Browser dina Fedora 37 Linux

Kumaha Pasang Brave Browser dina Fedora 37 Linux

Brave mangrupikeun browser wéb gratis sareng open-source anu dikembangkeun ku Brave Software, Inc. dumasar kana browser wéb Chromium. Brave mangrupikeun panyungsi internét anu difokuskeun privasi anu ngabédakeun diri tina panyungsi sanés ku cara otomatis ngablokir ...

Maca deui

Kumaha Masang Google Chrome dina Fedora 37 Linux

Kumaha Masang Google Chrome dina Fedora 37 Linux

Chrome mangrupikeun panyungsi anu dikenal ku kacepetan sareng kesederhanaan. Éta mangrupikeun browser internét anu paling sering dianggo sacara global sareng terus ningkat popularitasna. Chrome dirancang janten ramping sareng bersih, fokus…

Maca deui

Kumaha Masang Firefox Nightly Browser dina Fedora 36 Linux

Kumaha Masang Firefox Nightly dina Fedora 36 Linux

Pamekar Mozilla nyumbangkeun kode ka gudang sentral unggal dinten. Kode ieu disusun sapeuting pikeun nyieun vérsi pra-release Firefox pikeun diuji. Kode éta matures teras ngagabung kana repositori stabilisasi (Beta sareng…

Maca deui

Kumaha Masang Firefox ESR dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Masang Firefox ESR Browser dina Linux Mint 21 LTS

Release rojongan diperpanjang (ESR) pikeun Firefox dirancang husus pikeun organisasi anu merlukeun stabilitas jeung kaamanan tapi teu boga aksés ka fitur panganyarna. Versi ESR sacara resmi dirojong ku Mozilla sareng ngalakukeun…

Maca deui

Kumaha Masang Otter Browser dina Fedora 36 Linux

Kumaha Masang Otter Browser dina Fedora 36 Linux

Dina taun-taun ayeuna, sababaraha pamaén anu penting parantos ngadominasi bentang browser wéb. Sanajan kitu, loba alternatif giat masih sadia pikeun maranéhanana pilari hal béda. Salah sahijina nyaéta Otter Browser, dumasar kana…

Maca deui

Kumaha Pasang Chromium Browser dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang Chromium Browser dina Linux Mint 21 LTS

Chromium mangrupikeun proyék browser open-source anu munggaran diluncurkeun taun 2008. Proyék ieu boga tujuan pikeun ngawangun cara anu langkung aman, gancang, sareng langkung stabil pikeun sadaya pangguna ngalaman wéb. Pikeun ngalakukeun ieu,…

Maca deui

Kumaha Pasang Yandex Browser dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang Yandex Browser dina Linux Mint 21 LTS

Browser Yandex mangrupikeun browser internét anu paling populér pikeun sadaya platform utama. Éta dumasar kana Chromium, sahingga gancang dimuat sareng patuh Standar mastikeun teu aya masalah kasaluyuan timbul kusabab kamampuanna janten…

Maca deui

Kumaha Masang Browser Waterfox dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Masang Browser Waterfox dina Linux Mint 21 LTS

Waterfox mangrupikeun browser wéb anu dirancang pikeun privasi sareng kaamanan. Dijieun pikeun prosesor 64-bit tapi dijalankeun dina alat ARM sapertos smartphone atanapi tablet. Éta tiasa dipendakan dina sababaraha platform, kalebet…

Maca deui

Kumaha Masang Browser Opera dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Masang Browser Opera dina Linux Mint 21 LTS

Opera nyaéta freeware, browser wéb cross-platform anu dikembangkeun ku Opera Software. Salaku browser basis Chromium, Opera nawarkeun hiji bersih, web browser modern anu alternatif pikeun pamaén utama lianna dina lomba Browser. …

Maca deui

Kumaha Pasang Vivaldi Browser dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang Vivaldi Browser dina Linux Mint 21 LTS

Vivaldi mangrupikeun browser wéb unik anu dirarancang khusus pikeun pangguna kakuatan. Éta nawiskeun seueur fitur anu henteu sayogi dina panyungsi sanés, kalebet sistem manajemén tab canggih, kamampuan nyandak catetan anu diwangun, sareng…

Maca deui

Kumaha Pasang Microsoft Edge dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang Microsoft Edge dina Linux Mint 21 LTS

Microsoft Edge mangrupikeun browser wéb anu dikembangkeun ku Microsoft. Ieu mimiti dirilis pikeun Windows 10 di 2015 sarta engké porting ka macOS, Linux Ubuntu, ios, sarta Android. Edge dumasar kana proyék open-source Chromium…

Maca deui