Kumaha Pasang Htop dina Arch Linux

Kumaha Pasang Htop dina Arch Linux

Salaku pamaké, anjeun bisa jadi panasaran ngeunaan prosés ngajalankeun dina komputer anjeun sarta kumaha eta mangaruhan kinerja sistem anjeun. Ieu tempat Htop asup. Htop mangrupikeun alat gratis sareng open-source anu…

Maca deui

Kumaha Masang Htop dina Rocky Linux 9

Kumaha Masang Htop dina Rocky Linux 9

Htop mangrupikeun alat anu saé pikeun saha waé anu hoyong langkung caket kana naon anu lumangsung di jero komputerna. Éta mangrupikeun aplikasi dumasar téks, janten gampang dianggo sareng henteu ngabutuhkeun grafik anu saé. Sareng anu pangsaéna…

Maca deui

Kumaha Pasang Htop dina Ubuntu 22.04 LTS

Pasang Htop Viewer dina Ubuntu 22.04 LTS

Htop mangrupakeun bebas, open-source, cross-platform panempo prosés interaktif. Ieu mangrupakeun aplikasi téks-mode (pikeun konsol atawa terminal X) sarta merlukeun ncurses. UI terminal mangrupikeun cara anu saé pikeun ningali kumaha sistem anjeun…

Maca deui

Kumaha Masang Htop dina Rocky Linux 8

Pasang Htop Interactive Viewer Utility dina Rocky Linux 8

Htop mangrupakeun bebas, open-source, cross-platform panempo prosés interaktif. Ieu mangrupakeun aplikasi téks-mode (pikeun konsol atawa terminal X) sarta merlukeun ncurses. UI terminal mangrupikeun cara anu saé pikeun ningali kumaha sistem anjeun…

Maca deui

Pasang Htop dina Debian 11 Bullseye

Pasang HTOP dina Debian 11 Bullseye

Htop mangrupakeun bebas, open-source, cross-platform panempo prosés interaktif. Ieu mangrupakeun aplikasi téks-mode (pikeun konsol atawa terminal X) sarta merlukeun ncurses. UI terminal mangrupikeun cara anu saé pikeun ningali kumaha sistem anjeun…

Maca deui