Kumaha Masang Google Chrome dina Fedora 37 Linux

Kumaha Masang Google Chrome dina Fedora 37 Linux

Chrome mangrupikeun panyungsi anu dikenal ku kacepetan sareng kesederhanaan. Éta mangrupikeun browser internét anu paling sering dianggo sacara global sareng terus ningkat popularitasna. Chrome dirancang janten ramping sareng bersih, fokus…

Maca deui

Kumaha Pasang Android Studio dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang Android Studio dina Linux Mint 21 LTS

Android Studio mangrupikeun IDE anu kuat sareng ramah-pamaké pikeun ngembangkeun aplikasi dina platform Android. Éta gaduh antarbeungeut intuitif, rupa-rupa alat anu diwangun, sareng integrasi anu lancar sareng ékosistem plugins sareng integrasi IntelliJ IDEA. …

Maca deui

Kumaha Masang Google Chrome dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang Google Chrome Browser dina Linux Mint 21 LTS

Google Chrome mangrupikeun parangkat lunak Internet Explorer anu paling sering dianggo di bumi. Ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun Linux Mint sabab langkung gancang tibatan Firefox, browser anu dipasang standar dina desktop anjeun. Salaku tambahan, Chrome…

Maca deui

Kumaha Aktipkeun TCP BBR dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Aktipkeun TCP BBR dina Debian 11 Bullseye

Mangtaun-taun, algoritma kontrol kamacetan primér anu dianggo dina internét nyaéta Reno sareng CUBIC. Duanana ieu ngagaduhan kaunggulan sareng kalemahan, tapi aranjeunna ngabagi hiji masalah utama: aranjeunna henteu efektif pisan dina…

Maca deui

Kumaha Masang Google Chrome dina MX Linux 21

kumaha carana install google chrome browser dina mx linux 21

Google Chrome mangrupikeun parangkat lunak Internet Explorer anu paling sering dianggo di bumi, kalayan pembaruan énggal dina taun 2021 yén Chrome ayeuna mangrupikeun browser utama pikeun langkung ti 2.65 milyar pangguna internét; sakumaha anjeun bakal…

Maca deui

Kumaha Masang Google Chrome dina Linux Mint 20

Kumaha Masang Google Chrome dina Linux Mint 20

Google Chrome mangrupikeun parangkat lunak Internet Explorer anu paling sering dianggo di bumi, kalayan pembaruan énggal dina taun 2021 yén Chrome ayeuna mangrupikeun browser utama pikeun langkung ti 2.65 milyar pangguna internét; sakumaha anjeun bakal…

Maca deui

Kumaha Masang Google Chrome dina Debian 11 Bullseye

Pasang Google Chrome dina Debian 11 Bullseye

Google Chrome mangrupikeun parangkat lunak Internet Explorer anu paling sering dianggo di bumi, kalayan pembaruan énggal dina taun 2021 yén Chrome ayeuna mangrupikeun browser utama pikeun langkung ti 2.65 milyar pangguna internét; sakumaha anjeun bakal…

Maca deui

Kumaha Pasang Google Chrome dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Google Chrome dina Ubuntu 22.04 LTS

Google Chrome mangrupikeun parangkat lunak Internet Explorer anu paling sering dianggo di bumi, kalayan pembaruan énggal dina taun 2021 yén Chrome ayeuna mangrupikeun browser utama pikeun langkung ti 2.65 milyar pangguna internét. Nanging, sapertos anjeun bakal…

Maca deui

Kumaha Pasang Nginx sareng Google PageSpeed ​​dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Nginx sareng Google Pagespeed dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

Modul Google PageSpeed, ogé katelah mod_PageSpeed, mangrupikeun pakét tingkat server Apache HTTP atanapi Nginx open-source kalayan modul anu ngabantosan ngaoptimalkeun situs anjeun nganggo sababaraha saringan ka halaman anu ngaoptimalkeun stylesheets server, JavaScript, sareng…

Maca deui

Kumaha Pasang Android Studio dina Ubuntu 22.04 LTS

Pasang Android Studio Ubuntu 22.04 LTS

Studio Android anu diwangun ku Google mangrupikeun pertandingan anu sampurna pikeun ngembangkeun aplikasi dina sistem operasi mobile anu lega. Éta gaduh antarmuka intuitif sareng seueur alat pikeun ngabantosan anjeun damel langkung éfisién bari cocog sareng…

Maca deui

Kumaha Masang Android Studio dina Pop!_OS 22.04 LTS

Kumaha Masang Android Studio dina Pop!_OS 22.04 LTS

Studio Android anu diwangun ku Google mangrupikeun pertandingan anu sampurna pikeun ngembangkeun aplikasi dina sistem operasi mobile anu lega. Éta gaduh antarmuka intuitif sareng seueur alat pikeun ngabantosan anjeun damel langkung éfisién bari cocog sareng…

Maca deui

Kumaha Pasang Google Chrome dina Ubuntu 20.04 LTS

Kumaha Pasang Google Chrome dina Ubuntu 20.04

Google Chrome mangrupikeun parangkat lunak Internet Explorer anu paling sering dianggo di bumi, kalayan pembaruan énggal dina taun 2021 yén Chrome ayeuna mangrupikeun browser utama pikeun langkung ti 2.65 milyar pangguna internét. Nanging, sapertos anjeun bakal…

Maca deui

Kumaha Pasang Android Studio dina Linux Mint 20

Kumaha Pasang Android Studio dina Linux Mint 20

Studio Android anu diwangun ku Google mangrupikeun pertandingan anu sampurna pikeun ngembangkeun aplikasi dina sistem operasi mobile anu lega. Éta gaduh antarmuka intuitif sareng seueur alat pikeun ngabantosan anjeun damel langkung éfisién bari cocog sareng…

Maca deui

Kumaha Pasang Android Studio dina Ubuntu 20.04 LTS

Kumaha Pasang Android Studio dina Ubuntu 20.04 LTS

Studio Android anu diwangun ku Google mangrupikeun pertandingan anu sampurna pikeun ngembangkeun aplikasi dina sistem operasi mobile anu lega. Éta gaduh antarmuka intuitif sareng seueur alat pikeun ngabantosan anjeun damel langkung éfisién bari cocog sareng…

Maca deui

Kumaha Pasang Android Studio dina Manjaro 21 Linux

Kumaha Pasang Android Studio dina Manjaro 21 Linux

Studio Android anu diwangun ku Google mangrupikeun pertandingan anu sampurna pikeun ngembangkeun aplikasi dina sistem operasi mobile anu lega. Éta gaduh antarmuka intuitif sareng seueur alat pikeun ngabantosan anjeun damel langkung éfisién bari cocog sareng…

Maca deui