Kumaha Pasang Gnome Text Editor dina Manjaro 21 Linux

Kumaha Pasang Gnome Text Editor dina Manjaro 21 Linux

Gnome Text Editor, anu langkung dikenal salaku GEdit atanapi Text Editor, mangrupikeun éditor téks gratis sareng open-source anu mangrupikeun bagian tina Lingkungan Desktop Gnome. Éta parantos dirarancang kalayan usability sareng diakses dina…

Maca deui

Kumaha Pasang Gedit dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang gedit dina Ubuntu 22.04 LTS

Gedit mangrupikeun pangropéa téksu standar sareng bagian tina Aplikasi Inti GNOME anu dipasang umumna salaku bagian tina Lingkungan Desktop GNOME dina sababaraha sistem Linux. Éditor téks mangrupikeun tujuan umum anu ringan…

Maca deui

Kumaha Pasang GNOME Flashback dina Ubuntu 22.04 LTS

Pasang-GNOME-Flashback-on-Ubuntu-22.04-LTS

GNOME Flashback mangrupikeun sési open-source gratis pikeun GNOME 3, mimitina disebut "GNOME Fallback" sareng dikirim salaku sési mandiri di Debian sareng Ubuntu. Éta nyayogikeun pangalaman pangguna anu sami sareng desktop GNOME 2…

Maca deui

Kumaha Ningkatkeun kana Pop!_OS 22.04 LTS & GNOME 42

Kumaha Ningkatkeun kana Pop!_OS 22.04 LTS

Pop!_OS 22.04 LTS, salajengna dina garis Kaluaran Jangka Panjang pikeun Pop!_OS dumasar kana rilis Ubuntu LTS, tungtungna aya di dieu sareng sayogi pikeun pangguna Pop!_OS pikeun ningkatkeun. Pelepasan parantos ningali…

Maca deui

Kumaha Ngaronjatkeun Fedora 35 ka Fedora 36 sareng GNOME 42

Ningkatkeun Fedora 36 tina Fedora 35

Fedora 36 bakal datang pas, sareng éta dibungkus ku fitur-fitur énggal! Pikeun pangguna Workstation, GNOME 42 sareng Linux Kernel 5.17 ditampilkeun tapi langkung seueur ngenalkeun dukungan DNS-over-TLS, ngagentos supir kernel FBDEV sareng SimpleDRM, DNF/RPM…

Maca deui

Pasang GNOME Flashback Desktop dina Ubuntu 20.04 LTS

Pasang GNOME Flashback Desktop Environment dina Ubuntu 20.04 LTS

GNOME Flashback mangrupikeun sési open-source gratis pikeun GNOME 3, anu mimitina disebat "GNOME Fallback" sareng dikirim salaku sési mandiri di Debian sareng Ubuntu. Éta nyayogikeun pangalaman pangguna anu sami sareng GNOME…

Maca deui

Pasang / Ningkatkeun Subtitles GNOME dina Ubuntu 20.04 LTS

Pasang-Ngaronjatkeun Teks GNOME dina Ubuntu 20.04 LTS

GNOME Subtitles mangrupikeun pangropéa subjudul anu gampang dianggo pikeun Linux. Éta ngamungkinkeun anjeun pikeun nambihan subtitle sareng caption kalayan sawangan, kamampuan sinkronisasi waktos (kalebet tarjamahan basa), dukungan mariksa ejaan, sareng seueur pilihan anu ngan ukur tiasa di…

Maca deui

Pasang Alat GNOME Tweaks dina Ubuntu 20.04 LTS

Pasang GNOME Tweaks dina Ubuntu 20.04 LTS

GNOME mangrupikeun desktop populér anu dianggo dina seueur distribusi Linux, kalebet Ubuntu. Alat GNOME Tweaks ngamungkinkeun para pangguna ngarobih sareng ngarobih kosmétik dina lingkungan desktop GNOME na, anu populer di kalangan pangguna anu…

Maca deui

Pasang GNOME Tweaks dina Debian 11 Bullseye

Pasang GNOME Tweaks dina Debian 11 Bullseye

GNOME mangrupikeun desktop populér anu dianggo dina seueur distribusi Linux, kalebet Debian. Alat GNOME Tweaks ngamungkinkeun para pangguna ngarobih sareng ngarobih kosmétik dina lingkungan desktop GNOME na, anu populer di kalangan pangguna anu…

Maca deui

Kumaha Masang GNOME 41 Desktop dina Linux Mint 20

Kumaha Masang GNOME 41 Desktop dina Linux Mint 20

GNOME 41 ngenalkeun seueur parobihan tina parobihan visual, aplikasi énggal sareng perobihan deui parobihan pikeun ningkatkeun kinerja. Gemblengna, éta mangrupikeun pamutahiran padet tina GNOME 40 kalayan ngenalkeun klien desktop jauh énggal anu disebut…

Maca deui

Pasang GNOME 41.1 Desktop dina Ubuntu 20.04

Pasang GNOME 41.3 Desktop dina Ubuntu 20.04

GNOME 41 ngenalkeun seueur parobihan tina parobihan visual, aplikasi énggal, sareng perobihan parobihan parobihan pikeun ningkatkeun kinerja. Gemblengna, éta mangrupikeun pamutahiran padet tina GNOME 40 kalayan ngenalkeun klien desktop jauh énggal anu disebut…

Maca deui

Kumaha Masang GNOME 40 Desktop dina Ubuntu 20.04

Kumaha Masang GNOME 40 Desktop dina Ubuntu 20.04

GNOME 40 ngenalkeun seueur parobihan tina parobihan visual, aplikasi énggal, sareng perobihan parobihan parobihan pikeun ningkatkeun kinerja. Gemblengna, éta béda pisan sareng anu ditingali ku versi Gnome sateuacana. Dina tutorial di handap ieu, anjeun…

Maca deui

Pasang GNOME 41.2 Desktop dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Masang GNOME 41 dina Debian 11 Bullseye

Seueur pangguna Debian 11 terang yén Gnome 38 mangrupikeun versi standar tina sistem operasi Bullseye codename. Nanging, sakumaha seueur hype parantos diwangun dina desktop Gnome 41 énggal, seueur anu bakal milarian…

Maca deui