Kumaha Pasang Gnome Text Editor dina Manjaro 21 Linux

Kumaha Pasang Gnome Text Editor dina Manjaro 21 Linux

Gnome Text Editor, anu langkung dikenal salaku GEdit atanapi Text Editor, mangrupikeun éditor téks gratis sareng open-source anu mangrupikeun bagian tina Lingkungan Desktop Gnome. Éta parantos dirarancang kalayan usability sareng diakses dina…

Maca deui

Kumaha Pasang Gedit dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang gedit dina Ubuntu 22.04 LTS

Gedit mangrupikeun pangropéa téksu standar sareng bagian tina Aplikasi Inti GNOME anu dipasang umumna salaku bagian tina Lingkungan Desktop GNOME dina sababaraha sistem Linux. Éditor téks mangrupikeun tujuan umum anu ringan…

Maca deui