Kumaha Pasang Floorp Browser dina Manjaro 21 Linux

Kumaha Pasang Floorp dina Manjaro 21 Linux

Floorp mangrupikeun browser anu anyar sareng ramah privasi dumasar Firefox anu dikembangkeun ku komunitas mahasiswa Jepang. Browser ieu dirancang pikeun nyadiakeun pamaké kalawan gancang, pangalaman browsing pribadi bari ngajaga privasi online maranéhanana. Floorp nganggo sababaraha ningkatkeun privasi…

Maca deui