Kumaha Pasang Erlang dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang Erlang dina Debian 11 Bullseye

Erlang mangrupakeun fungsional, basa programming sakaligus dirancang husus pikeun sistem kalawan syarat kasadiaan tinggi. Palaksanaan asli dikembangkeun ku Ericsson dina 1980s sareng engké dileupaskeun salaku open source dina 1998. Leuwih ...

Maca deui