Kumaha Pasang KeePassXC dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang KeePassXC dina Debian 11 Bullseye

KeePassXC mangrupikeun aplikasi anu tiasa dianggo ku saha waé anu hoyong tingkat kaamanan anu luhur pikeun datana. Fitur cross-platform tiasa dianggo dina komputer mana waé, sareng antarbeungeut cahaya ngajantenkeun…

Maca deui

Kumaha Pasang Signal Messenger dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang Signal Messenger dina Linux Mint 21 LTS

Aya seueur aplikasi olahtalatah di pasar ayeuna. Seuseueurna jalma sigana nganggo aplikasi olahtalatah standar anu disarengan ku teleponna, naha iMessage pikeun pangguna Apple atanapi Pesen pikeun pangguna Android. …

Maca deui

Kumaha Pasang Telegram dina Fedora 37 Linux

Kumaha Pasang Telegram dina Fedora 37 Linux

Aplikasi olahtalatah lintas platform beuki populer sabab nawiskeun cara anu gampang pikeun tetep nyambung sareng réréncangan sareng kulawarga di mana waé ayana. Telegram mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu nawiskeun sababaraha…

Maca deui

Kumaha Pasang VeraCrypt dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang VeraCrypt dina Debian 11 Bullseye

VeraCrypt mangrupikeun parangkat lunak enkripsi disk open-source gratis pikeun Windows, macOS, sareng Linux. Éta tiasa énkripsi sadayana partisi atanapi alat panyimpen sareng ogé tiasa nyiptakeun hard drive Virtual Énkripsi. VeraCrypt mangrupikeun…

Maca deui

Kumaha Pasang VeraCrypt dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang VeraCrypt dina Linux Mint 21 LTS

VeraCrypt mangrupikeun alat énkripsi data gratis, open-source, sareng cross-platform anu sayogi pikeun sadaya sistem Operasi utama. Ieu mangrupikeun alternatif pikeun TrueCrypt, alat énkripsi anu populer dihentikan dina 2014. VeraCrypt gampang dianggo sareng…

Maca deui

Kumaha Masang Telegram dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Masang Telegram dina Linux Mint 21 LTS

Telegram mangrupikeun aplikasi olahtalatah cross-platform gratis sareng enkripsi tungtung-ka-tungtung. Éta kasohor pikeun nyayogikeun telepon pidéo sareng fitur anu leungit tina Facebook atanapi Twitter - salah sahiji atraksi utama na! Aplikasina ogé henteu…

Maca deui

Kumaha Pasang Jami dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Jami dina Ubuntu 22.04 LTS

Jami mangrupikeun solusi komunikasi peer-to-peer anu kuat sareng aman anu nawiskeun kamampuan sora, pidéo, sareng obrolan. Éta dikembangkeun ku Savoir-faire Linux, perusahaan Kanada anu khusus dina parangkat lunak gratis. Karuhun Jami nyaéta…

Maca deui

Kumaha Pasang VeraCrypt dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang VeraCrypt dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish Linux

VeraCrypt mangrupikeun alat énkripsi data gratis, open-source, sareng cross-platform anu sayogi pikeun sadaya sistem Operasi utama. Ieu mangrupikeun alternatif pikeun TrueCrypt, alat énkripsi anu populer dihentikan dina 2014. VeraCrypt gampang dianggo sareng…

Maca deui

Kumaha Pasang Signal Messenger dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang Signal Messenger dina Debian 11 Bullseye

Signal Messenger mangrupikeun aplikasi olahtalatah open-source gratis anu parantos aya sababaraha taun sareng khusus dina enkripsi tungtung-ka-tungtung. Nalika anjeun kedah komunikasi sacara aman tapi sesah kusabab larangan…

Maca deui

Kumaha Pasang Signal Messenger dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Signal Messenger dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

Signal Messenger mangrupikeun aplikasi olahtalatah open-source gratis anu parantos aya sababaraha taun sareng khusus dina enkripsi tungtung-ka-tungtung. Nalika anjeun kedah komunikasi sacara aman tapi sesah kusabab larangan…

Maca deui

Kumaha Pasang KeePassXC dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang KeePassXC dina Fedora 36 Linux

KeePassXC mangrupikeun aplikasi anu tiasa dianggo ku saha waé anu hoyong gaduh tingkat kaamanan anu luhur pikeun datana. Fitur cross-platform tiasa dianggo dina komputer mana waé, sareng antarbeungeut cahaya…

Maca deui

Kumaha Masang Telegram dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Telegram dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

Telegram mangrupikeun aplikasi olahtalatah cross-platform gratis sareng enkripsi tungtung-ka-tungtung. Éta kasohor pikeun nyayogikeun telepon pidéo sareng fitur anu leungit tina Facebook atanapi Twitter - salah sahiji atraksi utama na! Aplikasina ogé henteu…

Maca deui

Kumaha Pasang KeePassXC dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang KeePassXC dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

KeePassXC mangrupikeun aplikasi anu tiasa dianggo ku saha waé anu hoyong gaduh tingkat kaamanan anu luhur pikeun datana. Fitur cross-platform tiasa dianggo dina komputer mana waé, sareng antarbeungeut cahaya…

Maca deui

Kumaha Pasang Telegram dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang Telegram dina Fedora 36 Linux

Telegram mangrupikeun aplikasi olahtalatah cross-platform gratis sareng enkripsi tungtung-ka-tungtung. Éta kasohor pikeun nyayogikeun telepon pidéo sareng fitur anu leungit tina Facebook atanapi Twitter - salah sahiji atraksi utama na! Aplikasina ogé henteu…

Maca deui

Kumaha Masang Telegram dina Manjaro 21 Linux

Kumaha Masang Telegram dina Manjaro 21 Linux

Telegram mangrupikeun sistem olahtalatah instan dumasar-awan gratis anu populer. Telegram kasohor nyayogikeun sauran pidéo énkripsi end-to-end, VoIP, ngabagi file, diantara seueur fitur anu sanés. Salah sahiji atraksi utama Telegram, éta unik…

Maca deui

Kumaha Pasang Telegram dina Fedora 35

Kumaha Pasang Telegram dina Fedora 35

Telegram mangrupikeun sistem olahtalatah instan dumasar-awan gratis anu populer. Telegram kasohor nyayogikeun sauran pidéo énkripsi end-to-end, VoIP, ngabagi file, diantara seueur fitur anu sanés. Salah sahiji atraksi utama Telegram, éta unik…

Maca deui