Kumaha Masang Kode:: Blok IDE dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang CodeBlocks dina Fedora 36 Linux

Kode::Blocks mangrupikeun parangkat lunak gratis sareng open-source anu tiasa diperpanjang Lingkungan Pangembangan Terpadu (IDE) pikeun basa program C, C ++, sareng Fortran. Éta gaduh dukungan pikeun sajumlah kompiler, ngawangun paralel, sareng proyék multi-target sareng…

Maca deui

Kumaha Pasang Rust dina Arch Linux

Kumaha Pasang Rust Programming Language dina Arch Linux

Rust mangrupikeun basa pamrograman sistem anu fokus kana kagancangan, kaamanan mémori, sareng paralélisme. Karat sacara sintaksis mirip sareng C ++ tapi tiasa ngajamin kasalametan mémori ku ngagunakeun pameriksa injeuman pikeun rujukan validasi. Karat ditangtayungan…

Maca deui

Kumaha Masang Rust dina Rocky Linux 9

Kumaha Masang Basa Pemrograman Rust dina Rocky Linux 9

Rust mangrupikeun basa pamrograman sistem anu fokus kana kagancangan, kaamanan mémori, sareng paralélisme. Karat sacara sintaksis mirip sareng C ++ tapi tiasa ngajamin kasalametan mémori ku ngagunakeun pameriksa injeuman pikeun rujukan validasi. Karat ditangtayungan…

Maca deui

Kumaha Pasang Erlang dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang Erlang dina Debian 11 Bullseye

Erlang mangrupakeun fungsional, basa programming sakaligus dirancang husus pikeun sistem kalawan syarat kasadiaan tinggi. Palaksanaan asli dikembangkeun ku Ericsson dina 1980s sareng engké dileupaskeun salaku open source dina 1998. Leuwih ...

Maca deui

Kumaha Pasang Hare Lang dina Fedora 36 Linux

Kumaha Masang Basa Pemrograman Hare dina Fedora 36 Linux

Hare mangrupikeun basa program sistem anu dirancang pikeun saderhana, stabil, sareng kuat. Ngagunakeun sistem tipe statik, manajemén memori manual, sarta runtime minimal. Hasilna, éta cocog pikeun operasi tulisan…

Maca deui

Kumaha Masang Ionic Framework dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Masang Ionic Framework dina Debian 11 Bullseye

Ionic Framework mangrupikeun toolkit open-source pikeun ngawangun aplikasi mobile sareng desktop kualitas luhur. Ionik hadir sareng integrasi pikeun kerangka populér sapertos Angular, React, sareng Vue. Pamekar ngagunakeun ionik pikeun nyieun performant, aplikasi cross-platform pikeun sagala rupa ...

Maca deui

Kumaha Pasang Python Pip dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Python Pip dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

PIP mangrupikeun manajer pakét standar pikeun masang bungkusan Python. Kalayan PIP, anjeun tiasa daptar, milarian sareng ngaunduh pikeun masang bungkusan tina Python Package Index (PyPI). PIP munggaran kalebet sareng pamasang Python dina…

Maca deui

Kumaha Masang Ionic Framework dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Masang Ionic Framework dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish Linux

Ionic Framework mangrupikeun toolkit open-source pikeun ngawangun aplikasi mobile sareng desktop anu berkualitas tinggi. Ionik hadir sareng integrasi pikeun kerangka populér sapertos Angular, React, sareng Vue sareng mangrupikeun salah sahiji kerangka anu langkung populer di antara…

Maca deui

Kumaha Masang Basa Pemrograman Sunda dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Masang Basa Pemrograman Sunda dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

Sunda mangrupa basa pamrograman open-source sareng lingkungan parangkat lunak gratis pikeun komputasi statistik sareng representasi grafis anu diciptakeun sareng dirojong ku R Core Team sareng R Foundation. Popularitas Sunda loba dipaké di kalangan ahli statistik jeung…

Maca deui

Kumaha Pasang Karat dina Debian 11 Bullseye

Pasang Rust Debian 11

Rust mangrupikeun basa pamrograman sistem open-source anu museurkeun kana kagancangan, kaamanan memori, sareng paralelisme. Pamekar nganggo Rust pikeun nyiptakeun rupa-rupa aplikasi parangkat lunak énggal, sapertos mesin kaulinan, sistem operasi, sistem file,…

Maca deui

Kumaha Pasang OpenJDK 18 dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang OpenJDK 18 dina Ubuntu 22.04 LTS

Java mangrupikeun basa pamrograman serbaguna, dumasar kelas, berorientasi obyék anu populer kusabab desain anu gaduh katergantungan palaksanaan anu langkung handap, hartosna kode Java anu disusun tiasa dijalankeun dina sadaya platform anu ngadukung Java ...

Maca deui

Kumaha Pasang Python 3.8 dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Python 3.8 dina 22.04 LTS Jammy Jellyfish

Python mangrupikeun salah sahiji basa tingkat luhur anu pang populerna, fokus kana aplikasi tingkat luhur sareng berorientasi obyék tina skrip sederhana dugi ka algoritma pembelajaran mesin anu rumit. Python kasohor ku sintaksis anu sederhana, gampang diajar, nekenkeun kabacaan, sareng ngirangan program…

Maca deui

Kumaha Masang Rust dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Masang Rust dina Ubuntu 22.04 LTS

Rust mangrupikeun basa pamrograman sistem open-source anu museurkeun kana kagancangan, kaamanan memori, sareng paralelisme. Pamekar nganggo Rust pikeun nyiptakeun rupa-rupa aplikasi parangkat lunak énggal, sapertos mesin kaulinan, sistem operasi, sistem file, komponén browser,…

Maca deui

Kumaha Pasang IDLE Python dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang IDLE Python dina Ubuntu 22.04 LTS

IDLE mangrupikeun lingkungan pangembangan Python gratis sareng dasar anu tiasa dianggo pikeun pamula pikeun latihan kaahlianana. Eta geus terpadu jeung basa standar. Lantaran kitu, éta gampang pikeun pangguna énggal sareng nawiskeun langkung seueur…

Maca deui

Kumaha Masang Rust dina AlmaLinux 8

Pasang Rust AlmaLinux

Rust mangrupikeun basa pamrograman sistem open-source anu museurkeun kana kagancangan, kaamanan memori, sareng paralelisme. Pamekar nganggo Rust pikeun nyiptakeun rupa-rupa aplikasi parangkat lunak énggal, sapertos mesin kaulinan, sistem operasi, sistem file, komponén browser,…

Maca deui

Kumaha Pasang Python 3.9 dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Python 3.9 dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

Python mangrupikeun salah sahiji basa tingkat luhur anu pang populerna, fokus kana aplikasi tingkat luhur sareng berorientasi obyék tina skrip sederhana dugi ka algoritma pembelajaran mesin anu rumit. Python kasohor ku sintaksis anu sederhana, gampang diajar, nekenkeun kabacaan, sareng ngirangan program…

Maca deui