Kumaha Pasang Avidemux dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang Avidemux dina Linux Mint 21 LTS

Avidemux mangrupikeun aplikasi parangkat lunak open-source gratis pikeun ngédit pidéo non-linier sareng transcoding file multimedia. Éta ngadukung seueur jinis file, kalebet AVI, file MPEG anu cocog sareng DVD, MP4, sareng ASF, nganggo sababaraha codec. Ieu …

Maca deui

Kumaha Pasang Avidemux dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Avidemux dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

Avidemux mangrupikeun aplikasi parangkat lunak gratis sareng open-source pikeun ngédit pidéo non-linier sareng transcoding file multimedia. Éta trendi sabab ngamungkinkeun pamaké pikeun motong, gabung, pamisah, muterkeun video, nambihan saringan, sareng ngadukung seueur…

Maca deui

Pasang / Ningkatkeun Avidemux dina Linux Mint 20 LTS

Pasang / Ningkatkeun Avidemux dina Linux Mint 20 LTS

Avidemux mangrupikeun aplikasi parangkat lunak gratis sareng open-source pikeun ngédit pidéo non-linier sareng transcoding file multimedia. Éta trendi sabab ngamungkinkeun pamaké pikeun motong, gabung, pamisah, muterkeun pidio, nambihan saringan, sareng ngadukung seueur file ...

Maca deui

Pasang / Ningkatkeun Avidemux dina Ubuntu 20.04 LTS

Pasang Avidemux dina Ubuntu 20.04 LTS

Avidemux mangrupikeun aplikasi parangkat lunak gratis sareng open-source pikeun ngédit pidéo non-linier sareng transcoding file multimedia. Éta trendi sabab ngamungkinkeun pamaké pikeun motong, gabung, pamisah, muterkeun video, nambihan saringan, sareng ngadukung seueur…

Maca deui