Kumaha Pasang Atom Text Editor dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Masang Atom dina Linux Mint 21 LTS

Atom mangrupikeun pangropéa téks sareng kode sumber gratis sareng open source anu ngadukung seueur platform silang sapertos macOS, Linux, sareng Microsoft Windows kalayan dukungan pikeun plugins anu ditulis dina JavaScript sareng Git Control anu dipasang, dikembangkeun ku…

Maca deui

Kumaha Pasang Atom Text Editor dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang Atom Text Editor dina Debian 11 Bullseye

Atom mangrupikeun pangropéa téks sareng kode sumber gratis sareng open source anu ngadukung seueur platform silang sapertos macOS, Linux, sareng Microsoft Windows kalayan dukungan pikeun plug-in anu ditulis dina JavaScript sareng Git Control anu dipasang, dikembangkeun ku…

Maca deui

Kumaha Pasang Atom Text Editor dina Ubuntu 20.04 LTS

Kumaha Pasang Atom Text Editor dina Ubuntu 20.04 LTS Focal Fossa

Atom mangrupikeun téks sareng sumber kode sumber gratis sareng open source anu ngadukung seueur platform silang sapertos macOS, Linux, sareng Microsoft Windows kalayan dukungan plug-in anu ditulis dina JavaScript sareng Git Control anu dipasang, dikembangkeun ku GitHub. The…

Maca deui

Kumaha Pasang Atom Text Editor dina Ubuntu 22.04 LTS

Diajar kumaha masang Atom Text Editor dina Ubuntu 22.04 LTS

Atom mangrupikeun téks sareng sumber kode sumber gratis sareng open source anu ngadukung seueur platform silang sapertos macOS, Linux, sareng Microsoft Windows kalayan dukungan plug-in anu ditulis dina JavaScript sareng Git Control anu dipasang, dikembangkeun ku GitHub. The…

Maca deui

Kumaha Pasang Atom Text Editor dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang Atom Text Editor dina Fedora 36 Linux

Atom mangrupikeun pangropéa téks sareng kode sumber gratis sareng open source anu ngadukung seueur platform silang sapertos macOS, Linux, sareng Microsoft Windows kalayan dukungan pikeun plug-in anu ditulis dina JavaScript sareng Git Control anu dipasang, dikembangkeun ku…

Maca deui

Pasang Atom Text Editor dina OS SD 6.0/6.1

Pasang Atom Text Editor dina OS SD 6

Atom mangrupikeun téks sareng sumber kode sumber gratis sareng open source anu ngadukung seueur platform silang sapertos macOS, Linux, sareng Microsoft Windows kalayan dukungan plug-in anu ditulis dina JavaScript sareng Git Control anu dipasang, dikembangkeun ku GitHub. The…

Maca deui

Pasang Atom Text Editor dina Linux Mint 20.0/20.1/20.2/20.3

Kumaha Pasang Atom Text Editor dina Linux Mint 20

Atom mangrupikeun téks sareng sumber kode sumber gratis sareng open source anu ngadukung seueur platform silang sapertos macOS, Linux, sareng Microsoft Windows kalayan dukungan plug-in anu ditulis dina JavaScript sareng Git Control anu dipasang, dikembangkeun ku GitHub. The…

Maca deui

Kumaha Pasang Atom Text Editor dina Fedora 35

Pasang Atom dina Fedora 35

Atom mangrupikeun pangropéa téks sareng kode sumber gratis sareng open source anu ngadukung seueur platform silang sapertos macOS, Linux, sareng Microsoft Windows kalayan dukungan pikeun plug-in anu ditulis dina JavaScript sareng Git Control anu dipasang, dikembangkeun ku…

Maca deui