Kumaha Masang Kode:: Blok IDE dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang CodeBlocks dina Fedora 36 Linux

Kode::Blocks mangrupikeun parangkat lunak gratis sareng open-source anu tiasa diperpanjang Lingkungan Pangembangan Terpadu (IDE) pikeun basa program C, C ++, sareng Fortran. Éta gaduh dukungan pikeun sajumlah kompiler, ngawangun paralel, sareng proyék multi-target sareng…

Maca deui

Kumaha Pasang Atom Text Editor dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Masang Atom dina Linux Mint 21 LTS

Atom mangrupikeun pangropéa téks sareng kode sumber gratis sareng open source anu ngadukung seueur platform silang sapertos macOS, Linux, sareng Microsoft Windows kalayan dukungan pikeun plugins anu ditulis dina JavaScript sareng Git Control anu dipasang, dikembangkeun ku…

Maca deui

Kumaha Pasang KDevelop dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang KDevelop dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

KDevelop mangrupikeun lingkungan pangembangan terpadu (IDE) gratis sareng open-source anu nyayogikeun fitur ngedit, navigasi, sareng debugging pikeun sababaraha basa program. Éta ngagaduhan backends parser pikeun C, C ++, sareng Javascript / QML, kalayan plugins éksternal anu ngadukung, ...

Maca deui

Kumaha Pasang Kate Text Editor dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang Kate Text Editor dina Linux Mint 21 LTS

Kate mangrupikeun pangropéa anu kuat sareng intuitif anu tiasa cocog pikeun anjeun. Kalayan antarbeungeut anu kuat tapi lugas, Kate nawiskeun sadayana tina pamrosésan kecap ka alat pamekaran di hiji tempat, ngahémat waktos! …

Maca deui

Kumaha Pasang Atom Text Editor dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang Atom Text Editor dina Debian 11 Bullseye

Atom mangrupikeun pangropéa téks sareng kode sumber gratis sareng open source anu ngadukung seueur platform silang sapertos macOS, Linux, sareng Microsoft Windows kalayan dukungan pikeun plug-in anu ditulis dina JavaScript sareng Git Control anu dipasang, dikembangkeun ku…

Maca deui

Kumaha Pasang PyCharm IDE dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang PyCharm IDE dina Fedora 36 Linux

PyCharm mangrupikeun lingkungan pangembangan terpadu Python (IDE) anu kuat anu populer di kalangan pamekar Python. Éta ngagaduhan seueur alat penting, sapertos analisis kode, debugging, sareng integrasi. Éta ogé gaduh antarmuka garis paréntah, anu…

Maca deui

Kumaha Pasang Arduino IDE dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang Arduino IDE dina Linux Mint 21 LTS

Arduino IDE mangrupikeun parangkat lunak anu saé anu ngamungkinkeun anjeun nyerat kode pikeun papan Arduino anjeun sareng unggahna tanpa ngalih antara program anu béda. Éditor parantos ngabantosan ngédit anu diaktipkeun ku kompiler, janten…

Maca deui

Kumaha Pasang Visual Studio Code dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang Visual Studio Code dina Linux Mint 21 LTS

Visual Studio Code, atanapi VSCode, mangrupikeun pangropéa kode sumber gratis sareng kuat anu didamel ku Microsoft pikeun Windows, Linux, sareng macOS. VSCode nawiskeun seueur fitur pikeun ngabantosan pamekar parangkat lunak, sapertos kamampuan pikeun debug aplikasi,…

Maca deui

Kumaha Pasang VSCodium dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang VSCodium dina Linux Mint 21 LTS

VSCodium mangrupikeun garpu tina Microsoft Visual Studio Code Editor anu dirobih janten aksés open-source pinuh. Kodeu sumber pikeun produk ieu tiasa dipendakan dina GitHub, anu dilisensikeun ku lisénsi MIT sareng…

Maca deui

Kumaha Pasang Android Studio dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang Android Studio dina Linux Mint 21 LTS

Android Studio mangrupikeun IDE anu kuat sareng ramah-pamaké pikeun ngembangkeun aplikasi dina platform Android. Éta gaduh antarbeungeut intuitif, rupa-rupa alat anu diwangun, sareng integrasi anu lancar sareng ékosistem plugins sareng integrasi IntelliJ IDEA. …

Maca deui

Kumaha Pasang Arduino IDE dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Arduino IDE dina Ubuntu 22.04 LTS

Arduino IDE mangrupikeun parangkat lunak gratis sareng open source pikeun nyerat sareng unggah kode program anjeun. Éta diwangun ku éditor anu gaduh fitur sapertos éditan anu ditulungan diaktipkeun ku kompiler supados anjeun tiasa ngalakukeun sadayana tina…

Maca deui

Kumaha Pasang Visual Studio Code dina Rocky Linux 9

Kumaha Pasang Visual Studio Code dina Rocky Linux 9

Visual Studio Code mangrupikeun pangropéa kode sumber gratis anu didamel ku Microsoft pikeun Windows sareng Linux macOS. Fitur Visual Studio Code kalebet dukungan pikeun debugging, kontrol Git anu dipasang, parantosan kode calakan, snippét, sareng refactoring kode. Kodeu Microsoft Visual Studio…

Maca deui

Kumaha Masang VSCodium dina Rocky Linux 9

Kumaha Masang VSCodium dina Rocky Linux 9

VSCodium mangrupikeun garpu tina Microsoft Visual Studio Code Editor anu dirobih janten aksés open-source pinuh. Kodeu sumber pikeun produk ieu tiasa dipendakan dina GitHub, anu dilisensikeun ku lisénsi MIT sareng…

Maca deui

Kumaha Masang GNU Emacs dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang GNU Emacs dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

GNU Emacs leuwih ti saukur pangropéa téksu; éta alat kuat pikeun programer jeung pamaké kakuatan séjén. Intina nyaéta juru basa pikeun Emacs Lisp, dialék tina programming Lisp…

Maca deui

Kumaha Pasang Atom Text Editor dina Ubuntu 20.04 LTS

Kumaha Pasang Atom Text Editor dina Ubuntu 20.04 LTS Focal Fossa

Atom mangrupikeun téks sareng sumber kode sumber gratis sareng open source anu ngadukung seueur platform silang sapertos macOS, Linux, sareng Microsoft Windows kalayan dukungan plug-in anu ditulis dina JavaScript sareng Git Control anu dipasang, dikembangkeun ku GitHub. The…

Maca deui

Kumaha Pasang VSCodium dina Linux Mint 20

Kumaha Masang VSCodium (VSCode) dina Linux Mint 20

VSCodium mangrupikeun garpu tina Microsoft Visual Studio Code Editor anu dirobih janten aksés open-source pinuh. Kodeu sumber pikeun produk ieu tiasa dipendakan dina GitHub, dimana éta dilisensikeun ku lisénsi MIT…

Maca deui