Kumaha Pasang Brave Browser dina Fedora 37 Linux

Kumaha Pasang Brave Browser dina Fedora 37 Linux

Brave mangrupikeun browser wéb gratis sareng open-source anu dikembangkeun ku Brave Software, Inc. dumasar kana browser wéb Chromium. Brave mangrupikeun panyungsi internét anu difokuskeun privasi anu ngabédakeun diri tina panyungsi sanés ku cara otomatis ngablokir ...

Maca deui

Kumaha Pasang Supir NVIDIA dina Fedora 37 Linux

Kumaha Pasang Supir Nvidia dina Fedora 37 Linux

Lamun datang ka ngolah grafik, speed mindeng panggih. Pikeun naon waé pangguna Linux anu ngandelkeun sistemna pikeun kaulinan atanapi desain grafis, gaduh supir panggancangna anu mungkin penting. Sedengkeun lolobana…

Maca deui

Kumaha Pasang Telegram dina Fedora 37 Linux

Kumaha Pasang Telegram dina Fedora 37 Linux

Aplikasi olahtalatah lintas platform beuki populer sabab nawiskeun cara anu gampang pikeun tetep nyambung sareng réréncangan sareng kulawarga di mana waé ayana. Telegram mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu nawiskeun sababaraha…

Maca deui

Kumaha Masang Google Chrome dina Fedora 37 Linux

Kumaha Masang Google Chrome dina Fedora 37 Linux

Chrome mangrupikeun panyungsi anu dikenal ku kacepetan sareng kesederhanaan. Éta mangrupikeun browser internét anu paling sering dianggo sacara global sareng terus ningkat popularitasna. Chrome dirancang janten ramping sareng bersih, fokus…

Maca deui