Kumaha Pasang QCAD dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang QCAD dina Debian 11 Bullseye

QCAD mangrupakeun aplikasi open-source computer-aided drafting (CAD) gratis dina dua dimensi (2D). Kalayan QCAD, anjeun tiasa nyiptakeun gambar téknis sapertos rencana gedong, interior, bagian mékanis, skématik, sareng diagram. QCAD jalan dina Windows,…

Maca deui

Kumaha Pasang KiCad dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang KiCad Suite dina Linux Mint 21 LTS

KiCad mangrupikeun suite parangkat lunak gratis anu ngagampangkeun desain sareng simulasi hardware éléktronik. Éta gaduh lingkungan terpadu pikeun newak skématik, perenah PCB (kalebet rendering 3D), ningali file manufaktur, sareng simulasi SPICE,…

Maca deui

Kumaha Pasang FreeCAD dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang FreeCAD dina Ubuntu 22.04 LTS

FreeCAD mangrupakeun modeler 3D parametrik kuat pikeun sagala rupa kagunaan, ti desain produk pikeun rékayasa mékanis jeung arsitéktur. Kalayan modeling parametrik, anjeun tiasa sacara gampil ngarobih desain anjeun ku jalan deui kana sajarah modél anjeun sareng…

Maca deui

Kumaha Masang KiCad dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang KiCad dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

KiCad mangrupikeun suite parangkat lunak gratis anu ngagampangkeun desain sareng simulasi hardware éléktronik. Éta gaduh lingkungan terpadu pikeun newak skématik, perenah PCB (kalebet rendering 3D), ningali file manufaktur, sareng simulasi SPICE ...

Maca deui