Kumaha Pasang OpenToonz dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang OpenToonz dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

OpenToonz mangrupikeun parangkat lunak gratis pikeun ngahasilkeun animasi 2D. Éta dumasar kana parangkat lunak "Toonz," dikembangkeun ku Digital Video SpA di Italia, disaluyukeun ku Studio Ghibli, sareng parantos dianggo pikeun nyiptakeun karya pikeun seueur…

Maca deui

Kumaha Pasang QCAD dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang QCAD dina Debian 11 Bullseye

QCAD mangrupakeun aplikasi open-source computer-aided drafting (CAD) gratis dina dua dimensi (2D). Kalayan QCAD, anjeun tiasa nyiptakeun gambar téknis sapertos rencana gedong, interior, bagian mékanis, skématik, sareng diagram. QCAD jalan dina Windows,…

Maca deui

Kumaha Pasang LibreCAD dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang LibreCAD dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

LibreCAD mangrupikeun aplikasi Open Source CAD gratis pikeun Windows, Apple, sareng Linux. Rojongan sareng dokuméntasi bébas tina komunitas pangguna, kontributor, sareng pamekar anu ageung. LibreCAD parantos diunduh langkung ti 1 juta…

Maca deui

Kumaha Pasang Krita dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang Krita dina Linux Mint 21 LTS

Krita mangrupikeun program ngedit grafik gratis sareng open-source anu populer di kalangan pelukis digital, animator 2D, sareng anu resep manipulasi gambar umum. Rupa-rupa fitur sareng betah dianggo ngajantenkeun éta saé…

Maca deui

Kumaha Pasang FreeCAD dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang FreeCAD dina Ubuntu 22.04 LTS

FreeCAD mangrupakeun modeler 3D parametrik kuat pikeun sagala rupa kagunaan, ti desain produk pikeun rékayasa mékanis jeung arsitéktur. Kalayan modeling parametrik, anjeun tiasa sacara gampil ngarobih desain anjeun ku jalan deui kana sajarah modél anjeun sareng…

Maca deui

Kumaha Pasang Krita dina Ubuntu 22.04 LTS

kumaha carana install krita on ubuntu 22.04 lts jammy jellyfish

Krita mangrupikeun program ngedit grafik gratis sareng open-source pikeun lukisan digital, animasi 2D, atanapi manipulasi gambar umum. Dijalankeun dina Windows, macOS (duanana Intel 64bit), hits Linux, Android & Chrome OS sareng mangrupikeun salah sahiji…

Maca deui

Kumaha Pasang Krita dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang Krita dina Fedora 36 Linux

Krita mangrupikeun program ngedit grafik gratis sareng open-source anu dirancang pikeun lukisan digital, animasi 2D, atanapi manipulasi gambar umum. Dijalankeun dina Windows, macOS (duanana Intel 64bit), Linux hits, Android & Chrome OS sareng…

Maca deui

Kumaha Pasang Krita dina Linux Mint 20

Kumaha Pasang Krita dina Linux Mint 20

Krita mangrupikeun program ngedit grafik gratis sareng open-source anu dirancang pikeun lukisan digital, animasi 2D, atanapi manipulasi gambar umum. Dijalankeun dina Windows, macOS (duanana Intel 64bit), Linux cocog Android & Chrome OS, sareng…

Maca deui

Kumaha Pasang Krita dina Ubuntu 20.04 LTS

Kumaha Pasang Krita dina Ubuntu 20.04 LTS

Krita mangrupikeun program ngedit grafik gratis sareng open-source anu dirancang pikeun lukisan digital, animasi 2D, atanapi manipulasi gambar umum. Dijalankeun dina Windows, macOS (duanana Intel 64bit), Linux cocog Android & Chrome OS, sareng…

Maca deui