Kumaha Masang Microsoft Teams dina OS SD 6

Pasang Microsoft Teams dina OS SD 6

Microsoft Teams mangrupikeun platform komunikasi bisnis proprietary anu dikembangkeun ku Microsoft sareng mangrupikeun aplikasi kolaborasi anu diwangun pikeun ngobrol, nelepon, kolaborasi, sareng rapat sadayana dina hiji tempat pikeun ngagampangkeun tim tetep teratur…

Maca deui

Kumaha Pasang Microsoft Edge dina OS SD 6

Pasang Microsoft Edge dina OS SD 6

Pamaké OS SD ayeuna, sacara standar, ngan ukur dugi ka Firefox Internet Browser. Sanajan kitu, loba alternatif bisa dipasang. Microsoft Edge mangrupikeun alternatif anu parantos dikembangkeun langkung ti sataun sareng parantos kéngingkeun…

Maca deui

Pasang Atom Text Editor dina OS SD 6.0/6.1

Pasang Atom Text Editor dina OS SD 6

Atom mangrupikeun téks sareng sumber kode sumber gratis sareng open source anu ngadukung seueur platform silang sapertos macOS, Linux, sareng Microsoft Windows kalayan dukungan plug-in anu ditulis dina JavaScript sareng Git Control anu dipasang, dikembangkeun ku GitHub. The…

Maca deui

Kumaha Masang Browser Opera dina OS SD 6

Pasang Opera Browser dina OS SD 6

Opera nyaéta freeware, browser wéb cross-platform anu dikembangkeun ku Opera Software sareng beroperasi salaku browser dumasar Chromium. Opera nawiskeun browser wéb anu bersih sareng modern anu alternatif pikeun pamaén utama anu sanés dina Browser…

Maca deui

Kumaha Pasang Vivaldi Browser dina OS SD 6

Pasang Vivaldi Browser dina OS SD 6

Vivaldi nyaéta freeware, browser wéb cross-platform anu dikembangkeun ku Vivaldi Technologies. Éta parantos ningkat tina turunna Opera sareng seueur anu teu puas nalika dirobih tina mesin perenah Presto ka browser dumasar Chromium. Platform ieu ngaganggu Opera tradisional…

Maca deui

Pasang Visual Studio Code dina OS SD 6

Pasang Visual Studio Code (VS CODE) dina OS SD 6

Visual Studio Code mangrupikeun pangropéa kode sumber gratis anu didamel ku Microsoft pikeun Windows Linux macOS. Fitur Visual Studio Code kalebet dukungan pikeun debugging, kontrol Git anu dipasang, parantosan kode calakan, snippét, sareng refactoring kode. Microsoft Visual Studio Code ogé…

Maca deui

Kumaha Pasang Brave Browser dina OS SD 6

Pasang Brave Browser dina OS SD 6

Brave mangrupikeun browser wéb gratis sareng open-source anu dikembangkeun ku Brave Software, Inc. dumasar kana browser wéb Chromium. Brave mangrupikeun browser internét anu difokuskeun privasi anu ngabédakeun diri tina panyungsi sanés ku cara otomatis ngablokir iklan online…

Maca deui

Pasang Discord dina OS SD 6.0/6.1

Pasang Discord dina OS SD 6

Discord mangrupikeun aplikasi obrolan sora, pidéo, sareng téks gratis anu dianggo ku puluhan juta jalma umur 13+ pikeun ngobrol sareng nongkrong sareng komunitas sareng réréncangan. Pamaké komunikasi sareng sauran sora, sauran pidéo,…

Maca deui

Pasang Linux Kernel 5.16 dina OS SD 6.0/6.1

Pasang Linux Kernel 5.16 dina OS SD 6

Kernel Linux 5.16 gaduh seueur fitur anyar, dukungan, sareng kaamanan. Pelepasan kernel Linux 5.16 gaduh fitur énggal anu saé, FUTEX2, atanapi futex_watv(), anu tujuanana pikeun ningkatkeun pangalaman kaulinan Linux, tumbuh sacara signifikan sareng porting Linux asli anu langkung saé…

Maca deui

Pasang Liquorix Kernel dina OS SD 6.0/6.1

Pasang Liquorix Kernel dina OS SD 6

Liquorix Kernel mangrupikeun alternatif Linux Kernel tujuan umum open-source pikeun kernel saham sareng OS SD. Éta nampilkeun setélan khusus sareng fitur énggal sareng diwangun pikeun nyayogikeun pangalaman desktop anu responsif sareng lancar, khususna ...

Maca deui

Pasang XanMod Kernel dina OS SD 6.0/6.1

Pasang XanMod Kernel dina OS SD 6.xx

XanMod mangrupikeun alternatif Linux Kernel tujuan umum open-source pikeun kernel saham sareng OS SD. Éta nampilkeun setélan khusus sareng fitur énggal sareng diwangun pikeun nyayogikeun pangalaman desktop anu responsif sareng lancar, khususna pikeun…

Maca deui

Kumaha Masang Google Chrome dina OS SD 6

Pasang Google Chrome dina OS SD 6.xx

Google Chrome mangrupikeun parangkat lunak Internet Explorer anu paling sering dianggo sacara global, kalayan pembaruan énggal dina taun 2022 yén Chrome ayeuna mangrupikeun panyungsi utami pikeun langkung ti 2.65 milyar pangguna internét. Nanging, sakumaha anu anjeun terang, saatos…

Maca deui

Kumaha Pasang Firefox Browser dina OS SD 6

Pasang Firefox Browser dina OS SD 6.xx

Mozilla Firefox atanapi ngan saukur Firefox mangrupikeun browser wéb gratis sareng open source anu dikembangkeun ku Yayasan Mozilla. Firefox dipidangkeun dina ampir sadaya distribusi Linux salaku browser primér atanapi sekundér. Firefox henteu…

Maca deui

Tambihkeun pangguna ka Sudoers dina OS dasar

Tambihkeun pangguna ka Sudoers dina ElementaryOS

Akun pangguna anu diciptakeun nalika setelan awal ngagaduhan hak sudo nalika masang distribusi Linux OS dasar. Nanging, panginten peryogi nambihan pangguna sudo tambahan atanapi ngahapus aksésna. Ieu …

Maca deui