Kumaha Masang Discord Client dina openSUSE Leap 15

Pasang Discord dina openSUSE Leap 15

Discord mangrupikeun aplikasi obrolan sora, pidéo, sareng téks gratis anu dianggo ku puluhan juta jalma umur 13+ pikeun ngobrol sareng nongkrong sareng komunitas sareng réréncangan. Pamaké komunikasi sareng sauran sora, sauran pidéo,…

Maca deui

Kumaha Masang Apache (HTTPD) dina openSUSE Leap 15

Kumaha Masang Apache (HTTPD) dina openSUSE Leap 15

Apache, ogé katelah pangladén Apache HTTP, mangrupikeun salah sahiji aplikasi pangladén wéb anu paling seueur dianggo sacara global salami sababaraha dekade katukang. Éta mangrupikeun parangkat lunak aplikasi wéb gratis sareng open-source anu dikelola ku Apache ...

Maca deui

Kumaha Pasang Nginx dina openSUSE Leap 15

Kumaha Pasang Nginx dina openSUSE Leap 15

NGINX nyaéta open-source, parangkat lunak server HTTP gratis. Salian kamampuan pangladén HTTP na, NGINX ogé tiasa dianggo salaku server proxy pikeun e-mail (IMAP, POP3, sareng SMTP) sareng proxy sabalikna sareng beban ...

Maca deui

Pasang Opera Browser dina openSUSE Leap 15

Kumaha Masang Browser Opera dina openSUSE Leap 15

Opera nyaéta freeware, browser wéb cross-platform anu dikembangkeun ku Opera Software sareng beroperasi salaku browser dumasar Chromium. Opera nawiskeun browser wéb modern anu bersih anu alternatif pikeun pamaén utama sanés dina…

Maca deui

Kumaha Pasang Vivaldi Browser dina openSUSE Leap 15

Kumaha Pasang Vivaldi Browser dina openSUSE Leap 15

Vivaldi nyaéta freeware, browser wéb cross-platform anu dikembangkeun ku Vivaldi Technologies. Éta parantos ningkat tina turunna Opera sareng seueur anu teu puas nalika dirobih tina mesin perenah Presto ka browser dumasar Chromium. Platform ieu ngaganggu Opera tradisional…

Maca deui

Kumaha Pasang & Konpigurasikeun Redis dina openSUSE Leap 15

Kumaha Pasang & Konpigurasikeun Redis dina openSUSE Leap 15

Redis mangrupikeun sumber terbuka (dilisensikeun BSD), toko struktur data nilai konci dina mémori anu dianggo salaku pangkalan data, cache, sareng calo pesen. Redis ngadukung struktur data sapertos senar, hashes, daptar, sét, sét anu diurutkeun kalayan query rentang, bitmap, log hyperlog, indéks geospasial, sareng ...

Maca deui

Kumaha Pasang MySQL 8.0 dina openSUSE Leap 15

Kumaha Pasang MySQL 8.0 dina openSUSE Leap 15

MySQL nyaéta sistem manajemen database relational dumasar kana SQL (Structured Query Language). Ieu mangrupikeun salah sahiji parangkat lunak pangkalan data anu paling seueur dianggo pikeun sababaraha aplikasi anu terkenal. MySQL dianggo pikeun gudang data, e-commerce, sareng…

Maca deui

Kumaha Pasang MariaDB 10.7 dina openSUSE Leap 15

Kumaha Pasang MariaDB 10.7 dina openSUSE Leap 15

MariaDB mangrupikeun salah sahiji basis data open-source anu pang populerna di gigireun panyusunna MySQL. Panyipta asli MySQL ngembangkeun MariaDB pikeun ngaréspon kana kasieun yén MySQL bakal ujug-ujug janten jasa anu mayar kusabab Oracle nampi éta dina 2010. Kalayan sajarahna ...

Maca deui

Kumaha Pasang Microsoft Edge Browser dina openSUSE Leap 15

Pasang Edge dina openSUSE Leap 15

Pamaké openSUSE ayeuna, sacara standar, ngan ukur dugi ka Firefox Internet Browser. Sanajan kitu, loba alternatif bisa dipasang. Microsoft Edge mangrupikeun alternatif anu parantos dikembangkeun langkung ti sataun sareng parantos…

Maca deui

Kumaha Pasang Tor Browser dina openSUSE Leap 15

Kumaha Pasang Tor Browser dina openSUSE Leap 15

Tor, ogé katelah The Onion Router, nyaéta open-source, parangkat lunak gratis anu ngamungkinkeun komunikasi anonim nalika nganggo jasa online sapertos surfing wéb. Jaringan Tor ngarahkeun lalu lintas Internét ngaliwatan jaringan overlay sukarelawan sadunya anu tiasa diaksés kalayan langkung ti genep…

Maca deui

Kumaha Pasang Elasticsearch dina openSUSE Leap 15

Kumaha Pasang Elasticsearch dina openSUSE Leap 15

Elasticsearch mangrupikeun mesin pencari téks lengkep sareng mesin analitik open-source. Sacara umum, mesin/téhnologi dasar anu ngawasa aplikasi sareng fitur sareng syarat milarian anu rumit. Parangkat lunak ngadukung operasi RESTful anu ngamungkinkeun anjeun pikeun nyimpen, milarian,…

Maca deui

Kumaha Pasang & Konpigurasikeun Memcached dina openSUSE Leap 15

Kumaha Pasang & Konpigurasikeun Memcached dina openSUSE Leap 15

Memcached dianggo pikeun nyepetkeun situs wéb anu didorong ku database dinamis ku cara nga-cache data sareng objék dina RAM. Ieu ngirangan sabaraha kali sumber data éksternal kedah dibaca, anu nurunkeun biaya overhead sareng nyepetkeun réspon…

Maca deui

Kumaha Pasang Brave Browser dina openSUSE Leap 15

Kumaha Pasang Brave Browser dina openSUSE Leap 15

Brave mangrupikeun browser wéb gratis sareng open-source anu dikembangkeun ku Brave Software, Inc. dumasar kana browser wéb Chromium. Brave mangrupikeun browser wéb Internet anu difokuskeun privasi, anu ngabédakeun dirina tina panyungsi sanés ku cara otomatis ngablokir iklan online…

Maca deui

Kumaha Pasang Visual Studio Code (VS Code) dina openSUSE Leap 15

Kumaha Pasang Visual Studio Code (VS Code) dina openSUSE Leap 15

Visual Studio Code mangrupikeun pangropéa kode sumber gratis anu didamel ku Microsoft pikeun Windows, Linux macOS. Fitur Visual Studio Code kalebet dukungan pikeun debugging, kontrol Git anu dipasang, parantosan kode calakan, snippét, sareng refactoring kode. Microsoft Visual Studio Code ogé…

Maca deui