Kumaha Masang Kode:: Blok IDE dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang CodeBlocks dina Fedora 36 Linux

Kode::Blocks mangrupikeun parangkat lunak gratis sareng open-source anu tiasa diperpanjang Lingkungan Pangembangan Terpadu (IDE) pikeun basa program C, C ++, sareng Fortran. Éta gaduh dukungan pikeun sajumlah kompiler, ngawangun paralel, sareng proyék multi-target sareng…

Maca deui

Kumaha Pasang Audacity dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang Audacity dina Fedora 36 Linux

Audacity mangrupikeun pangropéa audio digital gratis sareng open-source sareng parangkat lunak aplikasi ngarékam anu sayogi pikeun Windows, macOS, Linux, sareng sistem operasi sapertos Unix anu sanés. Parangkat lunak kalebet seueur fitur anu ngamungkinkeun para pangguna ngédit sareng ngarékam…

Maca deui

Kumaha Pasang Monit dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang Monit dina Fedora 36 Linux

Monit mangrupikeun program utiliti open-source anu ngatur sareng ngawas sumberdaya sareng jasa dina sistem Linux. Sababaraha ladenan sareng sumber daya anu dikelola ku Monit nyaéta pamakean CPU, pamakean memori, waktos pangladén, sambungan jaringan, sareng aplikasi pangladén…

Maca deui

Kumaha Pasang Brave Browser dina Fedora 37 Linux

Kumaha Pasang Brave Browser dina Fedora 37 Linux

Brave mangrupikeun browser wéb gratis sareng open-source anu dikembangkeun ku Brave Software, Inc. dumasar kana browser wéb Chromium. Brave mangrupikeun panyungsi internét anu difokuskeun privasi anu ngabédakeun diri tina panyungsi sanés ku cara otomatis ngablokir ...

Maca deui

Kumaha Pasang Supir NVIDIA dina Fedora 37 Linux

Kumaha Pasang Supir Nvidia dina Fedora 37 Linux

Lamun datang ka ngolah grafik, speed mindeng panggih. Pikeun naon waé pangguna Linux anu ngandelkeun sistemna pikeun kaulinan atanapi desain grafis, gaduh supir panggancangna anu mungkin penting. Sedengkeun lolobana…

Maca deui

Kumaha Pasang Telegram dina Fedora 37 Linux

Kumaha Pasang Telegram dina Fedora 37 Linux

Aplikasi olahtalatah lintas platform beuki populer sabab nawiskeun cara anu gampang pikeun tetep nyambung sareng réréncangan sareng kulawarga di mana waé ayana. Telegram mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu nawiskeun sababaraha…

Maca deui

Kumaha Masang Google Chrome dina Fedora 37 Linux

Kumaha Masang Google Chrome dina Fedora 37 Linux

Chrome mangrupikeun panyungsi anu dikenal ku kacepetan sareng kesederhanaan. Éta mangrupikeun browser internét anu paling sering dianggo sacara global sareng terus ningkat popularitasna. Chrome dirancang janten ramping sareng bersih, fokus…

Maca deui

Kumaha Masang Firefox Nightly Browser dina Fedora 36 Linux

Kumaha Masang Firefox Nightly dina Fedora 36 Linux

Pamekar Mozilla nyumbangkeun kode ka gudang sentral unggal dinten. Kode ieu disusun sapeuting pikeun nyieun vérsi pra-release Firefox pikeun diuji. Kode éta matures teras ngagabung kana repositori stabilisasi (Beta sareng…

Maca deui

Kumaha Pasang Hare Lang dina Fedora 36 Linux

Kumaha Masang Basa Pemrograman Hare dina Fedora 36 Linux

Hare mangrupikeun basa program sistem anu dirancang pikeun saderhana, stabil, sareng kuat. Ngagunakeun sistem tipe statik, manajemén memori manual, sarta runtime minimal. Hasilna, éta cocog pikeun operasi tulisan…

Maca deui

Kumaha Pasang Wike dina Fedora 36 Linux

Kumaha Masang Wike Wikipedia Reader dina Fedora 36 Linux

Wike mangrupikeun aplikasi pamaca Wikipedia anu ringan sareng open source pikeun desktop GNOME basis Linux. Éta ditulis sareng dikembangkeun dina Python ku Hugo Olabera. Wike ngagunakeun API MediaWiki pikeun nyandak eusi ti Wikipedia. …

Maca deui

Kumaha Pasang Supir NVIDIA dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang Supir NVIDIA dina Fedora 36 Linux

Lamun datang ka ngolah grafik, speed mindeng panggih. Pikeun naon waé pangguna Linux anu ngandelkeun sistemna pikeun kaulinan atanapi desain grafis, gaduh supir panggancangna anu mungkin penting. Sedengkeun lolobana…

Maca deui

Kumaha Pasang CMake dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang CMake dina Fedora 36 Linux

CMake mangrupakeun kompiler well-dipikawanoh anu geus miboga loba popularitas dina taun panganyarna. Alesan utama popularitasna nyaéta open-source sareng cross-platform, ku kituna pamekar tiasa nganggo éta dina sistem operasi naon waé ...

Maca deui

Kumaha Pasang UNRAR dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang UNRAR dina Fedora 36 Linux

UNRAR mangrupikeun alat anu kuat pikeun nimba file anu dikomprés, sareng pangguna Windows seueur ngagunakeunana. File RAR mangrupikeun arsip anu langkung alit sareng ngompres langkung saé tibatan ZIP pikeun sabagéan ageung file ku cara ngompres file "babarengan," nyimpen langkung seueur ...

Maca deui

Kumaha Masang Linux Kernel 6.0 dina Fedora 36 Linux

Kumaha Masang Linux Kernel 6.0 dina Fedora 36 Linux

Kernel Linux 6.0 nyangking seueur fitur sareng perbaikan énggal, janten salah sahiji rilis anu paling penting dina taun-taun ayeuna. Salah sahiji fitur anu paling diantisipasi nyaéta dukungan pikeun CPU AMD "Zen" panganyarna ...

Maca deui

Kumaha Pasang PyCharm IDE dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang PyCharm IDE dina Fedora 36 Linux

PyCharm mangrupikeun lingkungan pangembangan terpadu Python (IDE) anu kuat anu populer di kalangan pamekar Python. Éta ngagaduhan seueur alat penting, sapertos analisis kode, debugging, sareng integrasi. Éta ogé gaduh antarmuka garis paréntah, anu…

Maca deui

Kumaha Masang Otter Browser dina Fedora 36 Linux

Kumaha Masang Otter Browser dina Fedora 36 Linux

Dina taun-taun ayeuna, sababaraha pamaén anu penting parantos ngadominasi bentang browser wéb. Sanajan kitu, loba alternatif giat masih sadia pikeun maranéhanana pilari hal béda. Salah sahijina nyaéta Otter Browser, dumasar kana…

Maca deui