Kumaha Masang Microsoft Fonts dina Pop!_OS 22.04 LTS

Kumaha Masang Microsoft Fonts dina Pop!_OS 22.04 LTS

Seuseueurna Distribusi Linux nganggo fon sumber terbuka pikeun ngagentos tipografi ikonik Microsoft sapertos Arial, Courier New, sareng Times. Red Hat nyiptakeun kulawarga Pambébasan pikeun ngagentos ukuran anu sami tapi béda - sadayana anjeun kedah…

Maca deui

Kumaha Masang XanMod Kernel dina Pop!_OS 22.04 LTS

Kumaha Masang XanMod Kernel dina Pop!_OS 22.04 LTS

XanMod mangrupikeun alternatif Linux Kernel tujuan umum open source pikeun kernel saham nganggo Pop!_OS 22.04 LTS. Éta gaduh setélan khusus sareng fitur énggal sareng diwangun pikeun nyayogikeun pangalaman desktop anu responsif sareng lancar, khususna ...

Maca deui

Kumaha Pasang Visual Studio Code on Pop!_OS 22.04 LTS

Kumaha Pasang Visual Studio Code on Pop!_OS 22.04 LTS

Visual Studio Code mangrupikeun pangropéa kode sumber gratis sareng kuat anu didamel ku Microsoft pikeun Windows, Linux, sareng macOS. VSCode nawiskeun seueur fitur sapertos dukungan pikeun debug aplikasi, kontrol Git anu dipasang anu ngabantosan anjeun…

Maca deui

Kumaha Masang GitHub Desktop dina Pop!_OS 22.04 LTS

Kumaha Masang GitHub Desktop dina Pop!_OS 22.04 LTS

Desktop GitHub mangrupikeun aplikasi git anu gratis dianggo. Aplikasi ieu ngadukung komitmen komitmen sareng kolaborator, cabang pamariksaan kalayan paménta tarik, jsb. Kalayan alat ieu, anjeun bakal langkung gampang ngerjakeun…

Maca deui

Kumaha Pasang Brave Browser dina Pop!_OS 22.04 LTS

Brave mangrupikeun browser wéb gratis sareng open-source anu dikembangkeun ku Brave Software, Inc. dumasar kana browser wéb Chromium. Brave mangrupikeun browser internét anu difokuskeun privasi anu ngabédakeun diri tina panyungsi sanés ku cara otomatis ngablokir iklan online…

Maca deui

Kumaha Masang Android Studio dina Pop!_OS 22.04 LTS

Kumaha Masang Android Studio dina Pop!_OS 22.04 LTS

Studio Android anu diwangun ku Google mangrupikeun pertandingan anu sampurna pikeun ngembangkeun aplikasi dina sistem operasi mobile anu lega. Éta gaduh antarmuka intuitif sareng seueur alat pikeun ngabantosan anjeun damel langkung éfisién bari cocog sareng…

Maca deui

Kumaha Masang VSCodium dina Pop!_OS 22.04 LTS

Kumaha Masang VSCodium dina Pop!_OS 22.04 LTS

VSCodium mangrupikeun garpu tina Microsoft Visual Studio Code Editor anu dirobih janten aksés open-source pinuh. Kodeu sumber pikeun produk ieu tiasa dipendakan dina GitHub, dimana éta dilisensikeun ku lisénsi MIT…

Maca deui

Kumaha Masang LibreWolf Browser dina Pop!_OS 22.04 LTS

Kumaha Masang LibreWolf Browser dina Pop!_OS 22.04 LTS

LibreWolf mangrupikeun garpu Firefox anu museurkeun kana privasi sareng kaamanan ku ngaleungitkeun telemétri, anu tiasa invasif kana inpormasi pribadi anjeun, sareng ningkatkeun panyalindungan ngalawan téknik tracking sareng sidik bari kalebet sababaraha kaamanan ...

Maca deui

Kumaha Masang Steam dina Pop!_OS 22.04 LTS

Kumaha Pasang Steam Launcher dina Pop!_OS 22.04 LTS

Steam mangrupikeun platform cross-platform kaulinan vidéo anu diciptakeun ku Valve. Diluncurkeun salaku klien parangkat lunak mandiri dina Séptémber 2003 salaku cara pikeun Valve nyayogikeun apdet otomatis pikeun kaulinan maranéhanana sareng dilegakeun ka…

Maca deui

Kumaha Ningkatkeun kana Pop!_OS 22.04 LTS & GNOME 42

Kumaha Ningkatkeun kana Pop!_OS 22.04 LTS

Pop!_OS 22.04 LTS, salajengna dina garis Kaluaran Jangka Panjang pikeun Pop!_OS dumasar kana rilis Ubuntu LTS, tungtungna aya di dieu sareng sayogi pikeun pangguna Pop!_OS pikeun ningkatkeun. Pelepasan parantos ningali…

Maca deui

Pasang Linux Kernel 5.16 dina Pop!_OS 20.04

Kumaha Masang Linux Kernel 5.16 dina Pop!_OS 20.04

Kernel Linux 5.16 gaduh seueur fitur anyar, dukungan, sareng kaamanan. Pelepasan kernel Linux 5.16 gaduh fitur énggal anu saé, FUTEX2, atanapi futex_watv(), anu tujuanana pikeun ningkatkeun pangalaman kaulinan Linux, tumbuh sacara signifikan sareng porting Linux asli anu langkung saé…

Maca deui

Kumaha Pasang Open VM Tools dina Pop!_OS

Kumaha Pasang Open VM Tools dina Pop!_OS

Kadang-kadang Anjeun meureun hoyong install Pop!_OS dina mesin virtual. Nanging, anjeun panginten sadar yén komunikasi antara host sareng mesin VM teu aya. Kabeneran, seueur distribusi ayeuna mawa VM open-source…

Maca deui

Kumaha Masang Firefox Next, Quantum on Pop!_OS 20.04 LTS

Kumaha Masang Firefox Next (Beta) atanapi Firefox Quantum (Nightly) dina Pop!_OS

Mozilla Firefox mangrupikeun browser wéb gratis sareng open-source anu dikembangkeun ku Yayasan Mozilla. Firefox ngagunakeun mesin rendering Gecko pikeun nampilkeun halaman wéb, anu ngalaksanakeun format sareng standar wéb anu ayeuna sareng anu bakal datang. Kanggo …

Maca deui

Kumaha Ngundeur & Pasang Pop!_OS 21.10 tina USB Boot Drive

Kumaha Ngundeur & Pasang Pop!_OS 21.10 tina USB Boot Drive

Pop!_OS 21.10 dileupaskeun sareng ningali perkenalan GNOME 40, kernel Linux 5.15. Pelepasan Pop!_OS ieu ogé ngenalkeun Perpustakaan Aplikasi Anyar, sareng jandela panéangan anu langkung saé ngagentos ménu aplikasi salayar sareng…

Maca deui

Kumaha Pasang Vivaldi Browser dina Pop!_OS 20.04

Kumaha Pasang Vivaldi Browser dina Pop!_OS 20.04

Vivaldi nyaéta freeware, browser wéb cross-platform anu dikembangkeun ku Vivaldi Technologies. Éta parantos ningkat tina turunna Opera sareng seueur anu teu puas nalika dirobih tina mesin perenah Presto ka browser dumasar Chromium. Ieu…

Maca deui

Kumaha Masang Visual Studio Code (VS Code) dina Pop!_OS 20.04

Kumaha Masang Visual Studio Code (VS Code) dina Pop!_OS 20.04

Visual Studio Code mangrupikeun pangropéa kode sumber gratis anu didamel ku Microsoft pikeun Windows, Linux macOS. Fitur Visual Studio Code kalebet dukungan pikeun debugging, kontrol Git anu dipasang, parantosan kode calakan, snippét, sareng refactoring kode. Microsoft Visual…

Maca deui