reklameu

Posts panganyarna

Kumaha Masang Linux Kernel 6.0 dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Masang Linux Kernel 6.0 dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

Linux Kernel 6.0 aya di dieu, dipak ku seueur fitur, kalebet dukungan pikeun prosesor generasi panganyarna ti Intel, AMD, sareng ARM! Salaku tambahan, kernel kalebet apdet pikeun ningkatkeun kaamanan sareng kinerja sareng…

Maca deui

Kumaha Pasang Stellarium dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Stellarium dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

Stellarium mangrupikeun pakét parangkat lunak planetarium gratis sareng open-source. Éta dilisensikeun dina GNU General Public License, versi 2. Éta sayogi pikeun Linux, Windows, sareng macOS. Palabuhan Stellarium anu disebut Stellarium Mobile…

Maca deui

Kumaha Masang Linux Kernel 6.0 dina Ubuntu 20.04 LTS

Kumaha Masang Linux Kernel 6.0 dina Ubuntu 20.04 LTS

Pelepasan Linux Kernel 6.0 ngandung sababaraha fitur sareng perbaikan. Salah sahiji anu paling kasohor nyaéta dukungan pikeun generasi pangénggalna prosesor Intel, AMD, sareng ARM. Salaku tambahan, kernel kalebet apdet pikeun ningkatkeun…

Maca deui

Kumaha Pasang Supir NVIDIA dina Ubuntu 22.10 Kinetic Kudu

Kumaha Pasang Supir Nvidia dina Ubuntu 22.10 Kinetic Kudu

Supir Nouveau mangrupikeun supir alat grafik open-source pikeun kartu vidéo Nvidia. Supir tos dipasang dina kalolobaan sistem Desktop Linux. Hiji-hijina alesan anjeun panginten kedah masang Nvidia Linux resmi proprietary ...

Maca deui

Kumaha Pasang Plex Media Server dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Plex Media Server dina Ubuntu 22.04 LTS

Plex Media Server mangrupikeun parangkat lunak anu seueur dianggo pikeun nyimpen sadaya eusi media digital anjeun sareng ngaksésna ngalangkungan sababaraha aplikasi klien. Éta populer di kalangan pangguna pikeun kamampuan nyimpen Acara TV sareng…

Maca deui

Kumaha Masang Benang dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Masang Benang dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

Benang mangrupikeun manajer pakét anu ngabantosan ngembangkeun kode JavaScript sareng ngabagikeunana ngalangkungan bungkusan parangkat lunak. Hiji tim di Facebook ngembangkeun éta salaku alternatif pikeun klien Node package manager (NPM) sareng fokus kana…

Maca deui

Kumaha Pasang OpenToonz dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang OpenToonz dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

OpenToonz mangrupikeun parangkat lunak gratis pikeun ngahasilkeun animasi 2D. Éta dumasar kana parangkat lunak "Toonz," dikembangkeun ku Digital Video SpA di Italia, disaluyukeun ku Studio Ghibli, sareng parantos dianggo pikeun nyiptakeun karya pikeun seueur…

Maca deui

Kumaha Pasang Flameshot dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Flameshot dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

Saha waé anu parantos nyobian nyandak layar terang yén éta henteu saderhana sapertos anu sakuduna. Windows hadir sareng alat screenshot na, tapi éta cukup dasar sareng henteu nawiskeun seueur fitur. Éta dimana…

Maca deui

Kumaha Pasang OpenShot dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang OpenShot dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

OpenShot Video Editor mangrupikeun pangropéa pidéo anu kuat, gampang dianggo pikeun Linux, OS X, sareng Windows. Kalayan OpenShot, anjeun tiasa sacara gampil nyiptakeun pidéo pikeun YouTube, Facebook, Vimeo, Instagram, sareng seueur deui! Gampang dianggo sareng gampang…

Maca deui

Kumaha Pasang Akregator dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Akregator dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

Akregator mangrupikeun pamaca feed warta anu kuat tapi gampang dianggo. Kalayan Akregator, anjeun tiasa nuturkeun situs warta karesep anjeun, blog, sareng situs wéb anu diaktipkeun RSS/Atom tanpa terus-terusan mariksa apdet nganggo browser wéb. Pilarian gancang Akregator…

Maca deui

Kumaha Pasang FreeOffice dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang FreeOffice dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

FreeOffice mangrupikeun suite kantor open-source gratis sareng prosesor kecap, aplikasi spreadsheet, sareng program presentasi. Suite ieu cocog sareng Microsoft Office, janten pilihan idéal pikeun pangguna anu hoyong alternatif pikeun…

Maca deui

Kumaha Pasang KDevelop dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang KDevelop dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

KDevelop mangrupikeun lingkungan pangembangan terpadu (IDE) gratis sareng open-source anu nyayogikeun fitur ngedit, navigasi, sareng debugging pikeun sababaraha basa program. Éta ngagaduhan backends parser pikeun C, C ++, sareng Javascript / QML, kalayan plugins éksternal anu ngadukung, ...

Maca deui

Kumaha Pasang MariaDB 10.6 dina Ubuntu 20.04 LTS

Kumaha Pasang MariaDB 10.6 dina Ubuntu 20.04 LTS Focal Fossa

MariaDB mangrupikeun salah sahiji basis data open-source anu pang populerna di gigireun panyusunna MySQL. Panyipta asli MySQL ngembangkeun MariaDB pikeun ngaréspon kasieunan yén MySQL ujug-ujug janten jasa anu mayar kusabab…

Maca deui

Kumaha Pasang Redis dina Ubuntu 20.04 LTS

Kumaha Pasang Redis dina Ubuntu 20.04 LTS Focal Fossa

Redis mangrupikeun toko struktur data nilai-konci open-source anu dianggo salaku pangkalan data, cache, sareng calo pesen. Redis ngadukung struktur data sapertos senar, hashes, daptar, sét, sét anu diurutkeun kalayan query rentang, bitmap, hyper log ...

Maca deui

Kumaha Pasang Memcached dina Ubuntu 20.04 LTS

Kumaha Pasang Memcached dina Ubuntu 20.04 LTS Focal Fossa

Memcached mangrupikeun proyék open-source gratis anu tiasa dianggo ku saha waé pikeun nyepetkeun waktos réspon pikeun situs wéb dinamis. Memcached mangrupikeun parangkat lunak anu hirup dina RAM, sanés dina alat panyimpen éksternal sapertos hard drive atanapi SSD. …

Maca deui