Kumaha Pasang Microsoft Teams dina Debian 11 Bullseye

Pasang Microsoft Teams dina Debian 11 Bullseye

Microsoft Teams mangrupikeun platform komunikasi bisnis proprietary anu dikembangkeun ku Microsoft. Éta mangrupikeun aplikasi kolaborasi anu diwangun pikeun ngobrol, nelepon, kolaborasi, sareng rapat sadayana dina hiji tempat pikeun ngagampangkeun tim tetep teratur…

Maca deui

Kumaha Pasang FreeOffice dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang FreeOffice dina Debian 11 Bullseye

FreeOffice mangrupikeun suite kantor open-source gratis sareng prosesor kecap, aplikasi spreadsheet, sareng program presentasi. Suite ieu cocog sareng Microsoft Office, janten pilihan idéal pikeun pangguna anu hoyong alternatif pikeun…

Maca deui

Kumaha Pasang KeePassXC dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang KeePassXC dina Debian 11 Bullseye

KeePassXC mangrupikeun aplikasi anu tiasa dianggo ku saha waé anu hoyong tingkat kaamanan anu luhur pikeun datana. Fitur cross-platform tiasa dianggo dina komputer mana waé, sareng antarbeungeut cahaya ngajantenkeun…

Maca deui

Kumaha Pasang SMPlayer dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang SMPlayer dina Debian 11 Bullseye

SMPlayer gratis, parangkat lunak open-source anu tiasa dianggo dina sistem operasi naon waé. Éta parantos dilokalkeun dina langkung ti 30 basa, janten ngagampangkeun pikeun ngaraosan pidéo karesep anjeun henteu paduli naon basa…

Maca deui

Kumaha Pasang QCAD dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang QCAD dina Debian 11 Bullseye

QCAD mangrupakeun aplikasi open-source computer-aided drafting (CAD) gratis dina dua dimensi (2D). Kalayan QCAD, anjeun tiasa nyiptakeun gambar téknis sapertos rencana gedong, interior, bagian mékanis, skématik, sareng diagram. QCAD jalan dina Windows,…

Maca deui

Kumaha Pasang Erlang dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang Erlang dina Debian 11 Bullseye

Erlang mangrupakeun fungsional, basa programming sakaligus dirancang husus pikeun sistem kalawan syarat kasadiaan tinggi. Palaksanaan asli dikembangkeun ku Ericsson dina 1980s sareng engké dileupaskeun salaku open source dina 1998. Leuwih ...

Maca deui

Kumaha Pasang VeraCrypt dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang VeraCrypt dina Debian 11 Bullseye

VeraCrypt mangrupikeun parangkat lunak enkripsi disk open-source gratis pikeun Windows, macOS, sareng Linux. Éta tiasa énkripsi sadayana partisi atanapi alat panyimpen sareng ogé tiasa nyiptakeun hard drive Virtual Énkripsi. VeraCrypt mangrupikeun…

Maca deui

Kumaha Pasang Zoom dina Debian 11 Bullseye

Dina jaman COVID-19 sareng kamungkinan kaayaan anu sami sareng éta, Zoom parantos janten alat penting pikeun bisnis sareng pendidikan. Platformna nyayogikeun pidéo sareng audio kualitas luhur, ngajantenkeun hubungan sareng kolega sareng konsumén…

Maca deui

Kumaha Pasang Atom Text Editor dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang Atom Text Editor dina Debian 11 Bullseye

Atom mangrupikeun pangropéa téks sareng kode sumber gratis sareng open source anu ngadukung seueur platform silang sapertos macOS, Linux, sareng Microsoft Windows kalayan dukungan pikeun plug-in anu ditulis dina JavaScript sareng Git Control anu dipasang, dikembangkeun ku…

Maca deui

Kumaha Pasang PHP 8.0 dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang PHP 8.0 dina Debian 11 Bullseye

PHP mangrupikeun basa pamrograman anu dianggo pikeun ngembangkeun aplikasi sisi server. Ieu mangrupikeun salah sahiji basa anu pang populerna dugi ka ayeuna, kalayan kode anu tiasa dilebetkeun kana halaman HTML. Kode PHP dieksekusi dina…

Maca deui

Kumaha Pasang MariaDB 10.5 dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang MariaDB 10.5 dina Debian 11 Bullseye

MariaDB mangrupikeun salah sahiji basis data open-source anu pang populerna di gigireun panyusunna MySQL. Panyipta asli MySQL ngembangkeun MariaDB pikeun ngaréspon kasieunan yén MySQL ujug-ujug janten jasa anu mayar kusabab…

Maca deui

Kumaha Pasang MariaDB 10.6 dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang MariaDB 10.6 dina Debian 11 Bullseye

MariaDB mangrupikeun salah sahiji basis data open-source anu pang populerna di gigireun panyusunna MySQL. Panyipta asli MySQL ngembangkeun MariaDB pikeun ngaréspon kasieunan yén MySQL ujug-ujug janten jasa anu mayar kusabab…

Maca deui

Kumaha Masang Ionic Framework dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Masang Ionic Framework dina Debian 11 Bullseye

Ionic Framework mangrupikeun toolkit open-source pikeun ngawangun aplikasi mobile sareng desktop kualitas luhur. Ionik hadir sareng integrasi pikeun kerangka populér sapertos Angular, React, sareng Vue. Pamekar ngagunakeun ionik pikeun nyieun performant, aplikasi cross-platform pikeun sagala rupa ...

Maca deui

Kumaha Pasang MongoDB 6.0 dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang MongoDB 6.0 dina Debian 11 Bullseye

MongoDB mangrupikeun sistem database berorientasi dokumén anu kuat. Digolongkeun salaku database NoSQL, MongoDB eschews struktur database relational basis tabel tradisional dina kahadean dokumén kawas JSON kalawan skéma dinamis (MongoDB nyauran BSON ieu), ngahijikeun data dina ...

Maca deui

Kumaha Aktipkeun TCP BBR dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Aktipkeun TCP BBR dina Debian 11 Bullseye

Mangtaun-taun, algoritma kontrol kamacetan primér anu dianggo dina internét nyaéta Reno sareng CUBIC. Duanana ieu ngagaduhan kaunggulan sareng kalemahan, tapi aranjeunna ngabagi hiji masalah utama: aranjeunna henteu efektif pisan dina…

Maca deui

Kumaha Masang Anggur (WineHQ) dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Pasang & Konpigurasikeun Anggur (WineHQ) dina Debian 11 Bullseye

Anggur mangrupikeun lapisan kasaluyuan gratis sareng open-source anu ngamungkinkeun aplikasi Windows dijalankeun dina sistem operasi anu patuh POSIX sapertos Linux, FreeBSD, sareng macOS. Anggur narjamahkeun unggal sistem nelepon aplikasi anjeun janten sarimbag…

Maca deui