Kumaha Masang Google Chrome dina MX Linux 21

kumaha carana install google chrome browser dina mx linux 21

Google Chrome mangrupikeun parangkat lunak Internet Explorer anu paling sering dianggo di bumi, kalayan pembaruan énggal dina taun 2021 yén Chrome ayeuna mangrupikeun browser utama pikeun langkung ti 2.65 milyar pangguna internét; sakumaha anjeun bakal…

Maca deui