Kumaha Pasang Steam dina LMDE 5 "Elsie"

Kumaha Pasang Steam dina Linux Mint Debian Edition 5

Dina 2003, Valve ngaluncurkeun Steam minangka cara pikeun nyayogikeun apdet otomatis pikeun kaulinan maranéhanana. Sanajan kitu, platform nu gancang dimekarkeun pikeun ngawengku kaulinan ti penerbit pihak katilu. Kiwari, perpustakaan Steam ngeusi rébuan…

Maca deui

Kumaha Pasang Visual Studio Code dina LMDE 5 "Elsie"

Kumaha Masang Visual Studio Code (VSCode) dina Linux Mint Debian Edition 5

Visual Studio Code mangrupikeun pangropéa kode sumber gratis sareng kuat anu didamel ku Microsoft pikeun Windows, Linux, sareng macOS. VSCode nawiskeun seueur fitur sapertos dukungan pikeun debug aplikasi, kontrol Git anu dipasang anu ngabantosan anjeun…

Maca deui

Kumaha Masang PowerShell dina LMDE 5 "Elsie"

Kumaha Masang PowerShell dina Linux Mint Debian Edition 5

Microsoft PowerShell mangrupikeun basa skrip anu serbaguna sareng ngarah di industri anu tiasa dianggo pikeun otomatisasi. Éta ogé sering dipasangkeun sareng téknologi sanés sapertos platform CI / CD, sahingga tiasa ngawangun solusi tanpa seueur usaha ...

Maca deui

Kumaha Pasang VSCodium dina LMDE 5 "Elsie"

Kumaha Pasang VSCodium dina Linux Mint Debian Edition 5

VSCodium mangrupikeun garpu tina Microsoft Visual Studio Code Editor anu dirobih janten aksés open-source pinuh. Kodeu sumber pikeun produk ieu tiasa dipendakan dina GitHub, dimana éta dilisensikeun ku lisénsi MIT…

Maca deui

Kumaha Pasang Opera Browser dina LMDE 5 "Elsie"

Kumaha Masang Browser Opera dina Linux Mint Debian Edition 5

Opera nyaéta freeware, browser wéb cross-platform anu dikembangkeun ku Opera Software sareng beroperasi salaku browser dumasar Chromium. Opera nawiskeun browser wéb anu bersih sareng modern anu alternatif pikeun pamaén utama anu sanés dina Browser…

Maca deui

Kumaha Pasang XanMod Kernel dina LMDE 5 "Elsie"

Kumaha Pasang XanMod Kernel dina LMDE 5

XanMod mangrupikeun alternatif Linux Kernel tujuan umum gratis sareng open source pikeun kernel saham sareng Linux Mint Debian Edition 5. Éta gaduh setélan khusus sareng fitur énggal sareng diwangun pikeun nyayogikeun desktop anu responsif sareng lancar ...

Maca deui

Kumaha Masang Anggur dina LMDE 5

Kumaha Masang Anggur dina LMDE 5

Wine mangrupikeun program anu ngamungkinkeun anjeun ngajalankeun aplikasi Windows dina sistem operasi sapertos Unix. Anggur narjamahkeun telepon sistem anu dilakukeun ku program karesep anjeun kana POSIX, dianggo ku cara anu sami dina OS anu béda sapertos ...

Maca deui

Kumaha Pasang LibreWolf Browser dina LMDE 5

Kumaha Pasang LibreWolf Browser dina LDME 5

LibreWolf mangrupikeun garpu Firefox anu museurkeun kana privasi sareng kaamanan ku ngaleungitkeun telemétri, anu tiasa invasif kana inpormasi pribadi anjeun, sareng ningkatkeun panyalindungan ngalawan téknik tracking sareng sidik bari kalebet sababaraha kaamanan ...

Maca deui