Kumaha Ngaronjatkeun Supir Mesa dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Masang, Ngaronjatkeun Supir Mesa dina Linux Mint 21 LTS

Pikeun pangguna rata-rata, stabilitas penting pikeun komputerna. Aranjeunna henteu hoyong terus-terusan ngapdet supir atanapi ngalaksanakeun tugas pangropéa anu sanés pikeun tetep lancar. Éta sababna distribusi Linux fokus kana stabilitas biasana…

Maca deui

Kumaha Masang Linux Kernel 6.0 dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Masang Linux Kernel 6.0 dina Linux Mint 21 LTS

Linux Kernel 6.0 tungtungna di dieu, sareng seueur fitur, kalebet dukungan pikeun prosesor generasi pang anyarna ti Intel sareng AMD sareng apdet kaamanan pikeun ningkatkeun kinerja dina sababaraha alat hardware! Pikeun pangguna akhir, paling…

Maca deui

Kumaha Pasang NixNote dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang NixNote dina Linux Mint 21 LTS

NixNote mangrupikeun klien Evernote teu resmi anu populér pikeun desktop Linux. Ieu mimitina katelah NeverNote. Biasana ditulis dina Java dugi ka NixNote 2 nalika dialihkeun ka C ++ kalayan kerangka Qt ...

Maca deui

Kumaha Pasang WoeUSB dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang WoeUSB dina Linux Mint 21 LTS

WoeUSB mangrupikeun alat saderhana open-source gratis anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun pamasang windows USB stick sorangan tina gambar iso atanapi DVD anu saleresna. Kuring geus dipaké sorangan pikeun nyieun bootable USB ...

Maca deui

Kumaha Pasang DeaDBeeF Player dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang DeaDBeeF Player dina Linux Mint 21 LTS

DeaDBeeF mangrupikeun parangkat lunak pamuter audio pikeun Linux, Android, sareng sistem operasi sapertos Unix sanés sareng parangkat lunak gratis sareng open-source, iwal dina Android. DeaDBeeF ukuranana leutik tapi penting dina fitur, sareng antarmukana…

Maca deui

Kumaha Pasang TeXworks dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang TeXworks dina Linux Mint 21 LTS

TeXworks mangrupikeun sumber terbuka anu kuat, pangropéa dokumén gratis kalayan dukungan pikeun sababaraha mesin pangaturan huruf. Kalayan TeXworks, anjeun tiasa ngahasilkeun dokumén PDF salaku kaluaran anu diformat atanapi ngonpigurasikeun jalur pamrosésan anjeun pikeun nganggo DVI. TeXworks…

Maca deui

Kumaha Pasang Okular dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang Okular dina Linux Mint 21 LTS

Okular mangrupikeun panempo dokumén multiplatform gratis sareng open-source anu dikembangkeun ku komunitas KDE. Éta dumasar kana perpustakaan Qt sareng KDE Frameworks sareng disebarkeun salaku bagian tina bungkusan Aplikasi KDE. Okular éta…

Maca deui

Kumaha Pasang VidCutter dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang VidCutter dina Linux Mint 21 LTS

VidCutter mangrupikeun aplikasi open-source gratis anu tiasa dianggo pikeun motong pidéo sareng file audio. Cai mibanda parabot pikeun motong sagala sorts média, tapi lain redaktur video full-ditiup; tibatan, fokusna…

Maca deui

Kumaha Pasang FreeOffice dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang FreeOffice dina Linux Mint 21 LTS

Ti desktop unggal pamaké komputer nepi ka usaha di sakuliah dunya, FreeOffice mangrupakeun kantor suite bébas tur open-source kalawan processor kecap, aplikasi spreadsheet & program presentasi. Cocog sareng Microsoft Office, ngajantenkeun…

Maca deui

Kumaha Pasang Avidemux dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang Avidemux dina Linux Mint 21 LTS

Avidemux mangrupikeun aplikasi parangkat lunak open-source gratis pikeun ngédit pidéo non-linier sareng transcoding file multimedia. Éta ngadukung seueur jinis file, kalebet AVI, file MPEG anu cocog sareng DVD, MP4, sareng ASF, nganggo sababaraha codec. Ieu …

Maca deui

Kumaha Pasang Atom Text Editor dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Masang Atom dina Linux Mint 21 LTS

Atom mangrupikeun pangropéa téks sareng kode sumber gratis sareng open source anu ngadukung seueur platform silang sapertos macOS, Linux, sareng Microsoft Windows kalayan dukungan pikeun plugins anu ditulis dina JavaScript sareng Git Control anu dipasang, dikembangkeun ku…

Maca deui

Kumaha Pasang Signal Messenger dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang Signal Messenger dina Linux Mint 21 LTS

Aya seueur aplikasi olahtalatah di pasar ayeuna. Seuseueurna jalma sigana nganggo aplikasi olahtalatah standar anu disarengan ku teleponna, naha iMessage pikeun pangguna Apple atanapi Pesen pikeun pangguna Android. …

Maca deui

Kumaha Pasang Inkscape dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang Inkscape dina Linux Mint 21 LTS

Inkscape mangrupikeun pangropéa grafik vektor anu saé anu gratis sareng open-source. Ieu utamana dipaké pikeun nyieun Scalable Véktor Grafika, tapi ogé bisa ngimpor jeung ékspor format séjén. Inkscape saé pikeun saha waé…

Maca deui

Kumaha Pasang Neovim dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang Neovim dina Linux Mint 21 LTS

Vim mangrupikeun pangropéa téksu anu tiasa dikonfigurasi pisan pikeun nyiptakeun sareng ngarobih jinis téks anu épisién pisan. Ieu mangrupikeun vérsi anu ampir sapinuhna cocog sareng pangropéa Unix Vi. Seueur fitur anyar gaduh…

Maca deui

Kumaha Pasang Caliber E-Book Reader dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang Kaliber dina Linux Mint 21 LTS

Calibre mangrupikeun parangkat lunak gratis sareng kuat anu ngabantosan anjeun ngatur e-buku anjeun. Kalayan Caliber, anjeun tiasa otomatis katalog buku anjeun, nyandak metadata pikeun aranjeunna, atanapi ngarobih kana format anu béda. Salaku tambahan, fitur jaringan Kaliber ngamungkinkeun…

Maca deui

Kumaha Pasang HandBrake dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang HandBrake dina Linux Mint 21 LTS

HandBrake mangrupikeun transcoder pidéo open-source anu tiasa diunduh gratis sareng ngadukung Mac, Windows, atanapi Linux pikeun ngarobih pidéo dina seueur format anu béda-béda kana anu langkung sering dianggo sapertos MP4 kalayan file minimal ...

Maca deui