Kumaha Pasang SMPlayer dina Debian 11 Bullseye

SMPlayer gratis, parangkat lunak open-source anu tiasa dianggo dina sistem operasi naon waé. Éta parantos dilokalkeun dina langkung ti 30 basa, janten ngagampangkeun pikeun ngaraosan pidéo karesep anjeun henteu paduli basa naon anu diucapkeun di sabudeureunana! A tungtung hareup disebut SMplayer nawarkeun parabot grafik ti Mpv (versi forks), sapanjang kalawan widget panganteur na disadiakeun ku qt. Pamuter ieu ogé kalebet dina istilah anu dipasihkeun ku GPL v2 atanapi vérsi anu langkung énggal anu ngajamin kabébasan bari nyayogikeun aksés ku cara kauangan upami hoyong salami larangan hak cipta henteu dilanggar nalika dianggo. Pamuter média anu pangsaéna ogé tiasa dibabawa, ku kituna anjeun tiasa nyandak éta dina drive USB sareng dianggo tanpa ngantunkeun jejak. SMPlayer patut dicobian pikeun alesan ieu nyalira!

Tutorial di handap ieu bakal ngajarkeun anjeun kumaha masang SMPlayer Debian 11 Bullseye nganggo gudang pihak katilu sareng terminal garis paréntah.

Apdet Debian

Mimiti, ngapdet sistem anjeun pikeun mastikeun yén sadaya pakét anu tos aya up to date pikeun ngahindarkeun konflik.

sudo apt update && sudo apt upgrade -y

Pasang SMPlayer - Métode APT PPA

Metode pangatur pakét APT pangsaéna nyaéta ngimpor sareng masang gudang pihak katilu anu dikelola ku Alexander Pozdnyakov.

Mimiti, pasang bungkusan di handap ieu.

sudo apt install dirmngr ca-certificates software-properties-common gnupg gnupg2 apt-transport-https curl -y

Tugas salajengna nyaéta ngimpor konci GPG pikeun pariksa kaaslian bungkusan repositori.

curl -fsSL https://notesalexp.org/debian/alexp_key.asc | gpg --dearmor | sudo tee /usr/share/keyrings/alexp_key.gpg > /dev/null

Jalankeun paréntah di handap ieu pikeun ngimpor gudang.

echo 'deb [signed-by=/usr/share/keyrings/alexp_key.gpg] https://notesalexp.org/debian/bullseye/ bullseye main' | sudo tee -a /etc/apt/sources.list.d/alexp.list

Sateuacan anjeun neraskeun, jalankeun apdet APT pikeun ngagambarkeun PPA anu nembé diimpor.

sudo apt update

Ayeuna masang aplikasi.

sudo apt-get install smplayer smplayer-themes -y

Kumaha Ngajalankeun SMPlayer

Ngaluncurkeun tiasa dilakukeun ku sababaraha cara ayeuna anjeun parantos dipasang parangkat lunak.

Kahiji, parangkat lunak tiasa diluncurkeun nganggo paréntah di handap ieu.

reklameu
reklameu

smplayer

Kaseueuran pangguna desktop tiasa milih nganggo ikon aplikasi pikeun muka parangkat lunak, anu tiasa dihontal nganggo jalur ieu.

Kagiatan > Témbongkeun Aplikasi > SMPlayer.

contona:

Kumaha Pasang SMPlayer dina Debian 11 Bullseye

Sakali dibuka, anjeun tiasa ngawitan nganggo pamuter multimedia. Pangguna anu munggaran, kuring nyarankeun nganjang SMPlayers léngkah munggaran pikeun maranéhanana anu rék ngajajah di-jero ngeunaan pamuter atawa diajar informasi tambahan anjeun teu nyaho.

contona:

Kumaha Pasang SMPlayer dina Debian 11 Bullseye

Kumaha Ngamutahirkeun / Ngaronjatkeun SMPlayer

Metodeu anu pangsaéna pikeun mastikeun pamasangan SMPlayer anjeun énggal-énggal nyaéta muka terminal garis paréntah sareng ngajalankeun paréntah di handap ieu.

sudo apt upgrade && sudo apt upgrade

Paréntah ogé bakal mastikeun yén sadaya pakét sanés anu nganggo manajer pakét APT, kalebet pakét sistem anjeun, parantos diropéa. Kuring nyarankeun yén pamaké anyar pikeun Linux Ubuntu ngajalankeun paréntah ieu remen pikeun mastikeun sistem Anjeun jalan sakumaha dimaksud, sanajan anjeun gaduh apdet GUI otomatis atawa bewara.

Kumaha Cabut (Uninstall) SMPlayer

Anggo salah sahiji paréntah di handap ieu pikeun nyocogkeun ka metode pamasangan asli pikeun pangguna anu henteu peryogi deui aplikasi.

sudo apt autoremove smplayer smplayer-themes -y

Salajengna, anjeun kedah ngahapus gudang anu diimpor pikeun pangguna anu moal nganggo parangkat lunak deui.

sudo rm /etc/apt/sources.list.d/alexp.list

Entong miceun gudang upami anjeun parantos masang aplikasi sanés tina gudang ieu. Upami anjeun teu kahaja, impor deui nganggo paréntah sareng ngamimitian tutorial.

Komentar jeung Kacindekan

Upami anjeun milarian pamuter média gratis anu saé anu sayogi dina sistem operasi naon waé sareng parantos dilokalkeun dina puluhan basa, SMPlayer mangrupikeun pilihan anu saé. SMplayer nawiskeun fitur tambahan sareng alat grafik, sareng éta portabel, janten anjeun tiasa nyandak dimana waé anjeun angkat. Coba ayeuna!

Bagikeun di: