Kumaha Pasang Pinta dina Manjaro 21 Linux

Pinta mangrupikeun alat panyuntingan gambar open-source anu sayogi gratis, sareng éta gancang janten paporit di kalangan pangguna novice sareng ngalaman. Salah sahiji hal anu ngajadikeun Pinta pikaresepeun pisan nyaéta gampang dianggo. Antarbeungeutna beresih sareng intuitif, sareng pangguna tiasa gancang mendakan alat anu diperyogikeun. Malah leuwih hadé, Pinta nawarkeun rupa-rupa fitur, kaasup rojongan pikeun lapisan, transparansi, jeung gambar resolusi luhur. Pikeun saha waé anu milari pangropéa gambar anu kuat tapi ramah-pamaké, Pinta mangrupikeun pilihan anu saé.

Tutorial di handap ieu bakal ngajarkeun anjeun kumaha masang Pinta dina Manjaro 21 Linux. Tutorial bakal nganggo terminal garis paréntah sareng gudang standar Arch Linux / Manjaro.

Apdet Manjaro Linux

Kahiji, saencan Anjeun ngamimitian, pastikeun sistem Anjeun up-to-date pikeun nyingkahan masalah.

sudo pacman -Syu

Pasang Pinta

Ayeuna anjeun parantos masang asisten manajemén pakét yay, anjeun tiasa masang parangkat lunak nganggo paréntah di handap ieu.

sudo pacman -S pinta --noconfirm

mindahkeun - henteu mastikeun pikeun sacara manual ngaliwat patarosan pamasangan tinimbang milih standar jawaban.

Kumaha ngajalankeun Pinta

Floorp tiasa diluncurkeun ku muka aplikasi nganggo jalur ieu.

Taskbar> Grafik> Pinta.

contona:

Kumaha Pasang Pinta dina Manjaro 21 Linux

Sakali dibuka, conto layar badarat standar.

contona:

Kumaha Pasang Pinta dina Manjaro 21 Linux

Gening, anjeun parantos masang versi Pinta panganyarna dina sistem anjeun.

reklameu
reklameu

Kumaha Ngamutahirkeun / Ngaronjatkeun Pinta

Cara anu pangsaéna pikeun ningkatkeun parangkat lunak nyaéta nganggo paréntah terminal di handap ieu.

sudo pacman -Syu

Alternatipna, paké paréntah kadua anu bakal pariksa apdet sareng unduh deui pangkalan data gudang. Ieu métode taxing pikeun pamaké kalawan jaringan slow; pamaké bakal gancang jaringan jeung sumber moal aya bewara teuing bédana.

sudo pacman -Syyu

Catet yén éta disarankan pikeun ngajalankeun paréntah terminal ayeuna teras, sanaos anjeun parantos nyetél apdet otomatis atanapi apdet béwara nganggo metode GUI. Ieu bakal mastikeun sistem anjeun nampi apdet éta.

Kumaha Cabut (Uninstall) Pinta

Nalika anjeun henteu deui hoyong parangkat lunak dipasang dina sistem anjeun, paké paréntah di handap ieu pikeun ngahapus.

sudo -Rs pinta

Komentar jeung Kacindekan

Pinta mangrupikeun alat panyuntingan gambar anu saé pikeun pangguna novice sareng ngalaman. Kalayan antarbeungeut intuitifna, gampang diajar dasar-dasar ngedit poto gancang; Sareng ku kabeungharan fiturna, seueur anu tiasa dijelajah pikeun anu hoyong langkung seueur kaahlian ngédit. Naha anjeun fotografer anu hoyong nyabak poto anjeun sateuacan diunggah sacara online atanapi desainer grafis anu damel dina proyék énggal, Pinta patut ditingali.

Bagikeun di: