Kumaha Pasang Floorp Browser dina Manjaro 21 Linux

Floorp mangrupikeun browser anyar anu ramah-pribadi dumasar Firefox anu dikembangkeun ku komunitas mahasiswa Jepang. Browser ieu dirancang pikeun nyadiakeun pamaké kalawan gancang, pangalaman browsing pribadi bari ngajaga privasi online maranéhanana. Floorp nganggo sababaraha fitur anu ningkatkeun privasi, kalebet pameungpeuk iklan anu diwangun, pameungpeuk tracker, sareng manajer cookie. Sajaba ti éta, browser ngawengku sababaraha fitur mangpaat séjén, kayaning mode poék, sinkronisasi tetengger, sarta manajer sandi terpadu.

Tutorial di handap ieu bakal ngajarkeun anjeun kumaha masang Floorp dina Manjaro 21 Linux. Tutorial bakal nganggo terminal garis paréntah sareng asisten AUR yay. Ideally, paling pamaké bisa jadi ngagunakeun sababaraha wrapper pikeun Pacman; pikeun pamaké anyar, hal anu penting pikeun masang hiji tetep bungkusan Anjeun up-to-date bari anjeun diajar Arch / Manjaro.

Apdet Manjaro Linux

Kahiji, saencan Anjeun ngamimitian, pastikeun sistem Anjeun up-to-date pikeun nyingkahan masalah.

sudo pacman -Syu

Pasang yay Helper

Pikeun ngamimitian pamasangan, anjeun kedah gaduh GIT dipasang pikeun ngimpor file wéw gudang pikeun masang / ngawangun. Tina terminal paréntah anjeun, paké kodeu di handap ieu pikeun ngamimitian pamasangan.

sudo pacman -S --needed --noconfirm base-devel git

Ayeuna clone arsip yay nganggo paréntah terminal di handap ieu.

git clone https://aur.archlinux.org/yay-git.git

Salajengna, mindahkeun arsip ka /OPT/ diréktori. Ieu mangrupikeun lokasi anu saé pikeun pamasangan arsip anu sanés, tetep sadayana aya, sareng sacara tradisional pituduh mangrupikeun daérah anu biasa dianggo pikeun aplikasi anu béda.

sudo mv yay-git /opt/

Ayeuna arahkeun ka lokasi diréktori yay-git.

cd /opt/yay-git

Ngawangun bungkusan nganggo makepkg paréntah.

makepkg -si

Pasang Floorp Browser

Ayeuna anjeun parantos masang asisten manajemén pakét yay, anjeun tiasa masang parangkat lunak nganggo paréntah di handap ieu.

yay -S floorp --noconfirm

mindahkeun - henteu mastikeun pikeun sacara manual ngaliwat patarosan pamasangan tinimbang milih standar jawaban.

Kumaha ngajalankeun Floorp Browser

Floorp tiasa diluncurkeun ku muka aplikasi nganggo jalur ieu.

reklameu
reklameu

Taskbar > Internét > Floorp.

contona:

Kumaha Pasang Floorp Browser dina Manjaro 21 Linux

Sakali dibuka, conto layar badarat standar.

Kumaha Pasang Floorp Browser dina Manjaro 21 Linux

contona:

Kumaha Pasang Floorp Browser dina Manjaro 21 Linux

ucapan salamet, anjeun geus dipasang versi panganyarna tina browser Floorp dina sistem Anjeun.

Kumaha Ngamutahirkeun / Ngaronjatkeun Browser Floorp

Cara anu pangsaéna pikeun ningkatkeun parangkat lunak nyaéta nganggo paréntah terminal di handap ieu.

yay -Syu --devel --timeupdate

Catetan eta disarankan pikeun ngajalankeun paréntah terminal ayeuna lajeng sanajan anjeun geus nyetél AUR otomatis-apdet maké updater GUI otomatis; ieu ensures anjeun teu leungit nanaon.

Kumaha Cabut (Uninstall) Floorp Browser

Nalika anjeun henteu deui hoyong parangkat lunak dipasang dina sistem anjeun, paké paréntah di handap ieu pikeun ngahapus.

yay -Rns floorp  --noconfirm

Opsional, anjeun tiasa ngajalankeun paréntah di handap ieu pikeun ngabersihan sésa-sésa kagumantungan anu henteu dianggo, sareng ieu disarankeun pisan pikeun ngajalankeun, supados sistem anjeun henteu kembung.

yay -Yc

Komentar jeung Kacindekan

Floorp mangrupikeun browser anu fokus kana privasi anu nawiskeun seueur fitur pikeun ngajantenkeun pangalaman browsing anjeun langkung nyaman sareng aman. Pameungpeuk iklan anu diwangun, pameungpeuk tracker, sareng manajer cookie sadayana efektif pisan pikeun ngajaga data anjeun pribadi.

Bagikeun di: