reklameu

Posts panganyarna

Kumaha Pasang OpenToonz dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang OpenToonz dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

OpenToonz mangrupikeun parangkat lunak gratis pikeun ngahasilkeun animasi 2D. Éta dumasar kana parangkat lunak "Toonz," dikembangkeun ku Digital Video SpA di Italia, disaluyukeun ku Studio Ghibli, sareng parantos dianggo pikeun nyiptakeun karya pikeun seueur…

Maca deui

Kumaha Masang Kode:: Blok IDE dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang CodeBlocks dina Fedora 36 Linux

Kode::Blocks mangrupikeun parangkat lunak gratis sareng open-source anu tiasa diperpanjang Lingkungan Pangembangan Terpadu (IDE) pikeun basa program C, C ++, sareng Fortran. Éta gaduh dukungan pikeun sajumlah kompiler, ngawangun paralel, sareng proyék multi-target sareng…

Maca deui

Kumaha Masang SMPlayer dina Rocky Linux 9

Kumaha Masang SMPlayer dina Rocky Linux 9

SMPlayer gratis, parangkat lunak open-source anu tiasa dianggo dina sistem operasi naon waé. Éta parantos dilokalkeun dina langkung ti 30 basa, janten ngagampangkeun pikeun ngaraosan pidéo karesep anjeun henteu paduli naon basa…

Maca deui

Kumaha Pasang Microsoft Edge dina Raspberry Pi OS

Kumaha Pasang Microsoft Edge Browser dina Raspberry Pi OS

Microsoft Edge mangrupikeun browser wéb anu dikembangkeun ku Microsoft. Ieu mimiti dirilis pikeun Windows 10 di 2015 sarta engké porting ka macOS, Linux Ubuntu, ios, sarta Android. Edge dumasar kana proyék open-source Chromium…

Maca deui

Kumaha Pasang Microsoft Teams dina Debian 11 Bullseye

Pasang Microsoft Teams dina Debian 11 Bullseye

Microsoft Teams mangrupikeun platform komunikasi bisnis proprietary anu dikembangkeun ku Microsoft. Éta mangrupikeun aplikasi kolaborasi anu diwangun pikeun ngobrol, nelepon, kolaborasi, sareng rapat sadayana dina hiji tempat pikeun ngagampangkeun tim tetep teratur…

Maca deui

Kumaha Pasang Pale Moon Browser dina Raspberry Pi OS

Kumaha Pasang Pale Moon Browser dina Raspberry Pi OS

Pale Moon mangrupikeun browser wéb anu diwangun dina sumber anu dikembangkeun sacara mandiri anu nawiskeun fitur sareng optimasi pikeun ningkatkeun stabilitas. Éta dicabut tina kode Firefox / Mozilla sababaraha taun ka pengker. Fokusna nyaéta efisiensi dina…

Maca deui

Kumaha Masang PowerShell dina Raspberry Pi OS

Kumaha Masang PowerShell dina Raspberry Pi OS

Microsoft PowerShell mangrupikeun basa skrip anu serbaguna sareng ngarah di industri anu tiasa dianggo pikeun otomatisasi. Éta ogé sering dipasangkeun sareng téknologi sanés sapertos platform CI / CD, sahingga tiasa gancang ngawangun solusi tanpa seueur…

Maca deui

Kumaha Pasang Flameshot dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang Flameshot dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

Saha waé anu parantos nyobian nyandak layar terang yén éta henteu saderhana sapertos anu sakuduna. Windows hadir sareng alat screenshot na, tapi éta cukup dasar sareng henteu nawiskeun seueur fitur. Éta dimana…

Maca deui

Kumaha Pasang OpenShot dina Ubuntu 22.04 LTS

Kumaha Pasang OpenShot dina Ubuntu 22.04 LTS Jammy Jellyfish

OpenShot Video Editor mangrupikeun pangropéa pidéo anu kuat, gampang dianggo pikeun Linux, OS X, sareng Windows. Kalayan OpenShot, anjeun tiasa sacara gampil nyiptakeun pidéo pikeun YouTube, Facebook, Vimeo, Instagram, sareng seueur deui! Gampang dianggo sareng gampang…

Maca deui

Kumaha Pasang Snapd & Snap-Store dina Manjaro 21 Linux

Kumaha Pasang Snapd & Snapcraft Store dina Manjaro 21 Linux

Dina Linux, aya sababaraha cara pikeun masang sababaraha jinis parangkat lunak. Salah sahiji metodeu anu pang populerna nyaéta manajer pakét sapertos APT, DNF, PacMan, Zypper, jsb. Tapi, metode ieu ngagaduhan…

Maca deui

Kumaha Pasang Rust dina Arch Linux

Kumaha Pasang Rust Programming Language dina Arch Linux

Rust mangrupikeun basa pamrograman sistem anu fokus kana kagancangan, kaamanan mémori, sareng paralélisme. Karat sacara sintaksis mirip sareng C ++ tapi tiasa ngajamin kasalametan mémori ku ngagunakeun pameriksa injeuman pikeun rujukan validasi. Karat ditangtayungan…

Maca deui

Kumaha Pasang Tor Browser dina Manjaro 21 Linux

Kumaha Pasang Tor Browser dina Manjaro 21 Linux

Tor, ogé disebut The Onion Router, nyaéta open-source, parangkat lunak gratis anu ngamungkinkeun komunikasi anonim nganggo jasa online sapertos surfing wéb. Jaringan Tor ngarahkeun lalu lintas wéb ngaliwatan overlay sukarelawan sadunya anu tiasa diaksés…

Maca deui

Kumaha Pasang VidCutter dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang VidCutter dina Linux Mint 21 LTS

VidCutter mangrupikeun aplikasi open-source gratis anu tiasa dianggo pikeun motong pidéo sareng file audio. Cai mibanda parabot pikeun motong sagala sorts média, tapi lain redaktur video full-ditiup; tibatan, fokusna…

Maca deui

Kumaha Pasang Audacity dina Fedora 36 Linux

Kumaha Pasang Audacity dina Fedora 36 Linux

Audacity mangrupikeun pangropéa audio digital gratis sareng open-source sareng parangkat lunak aplikasi ngarékam anu sayogi pikeun Windows, macOS, Linux, sareng sistem operasi sapertos Unix anu sanés. Parangkat lunak kalebet seueur fitur anu ngamungkinkeun para pangguna ngédit sareng ngarékam…

Maca deui

Kumaha Pasang FreeOffice dina Linux Mint 21 LTS

Kumaha Pasang FreeOffice dina Linux Mint 21 LTS

Ti desktop unggal pamaké komputer nepi ka usaha di sakuliah dunya, FreeOffice mangrupakeun kantor suite bébas tur open-source kalawan processor kecap, aplikasi spreadsheet & program presentasi. Cocog sareng Microsoft Office, ngajantenkeun…

Maca deui

Kumaha Masang Foxit PDF Reader dina Manjaro 21 Linux

Kumaha Masang Foxit PDF Reader dina Manjaro 21 Linux

Foxit PDF Reader mangrupikeun alat freemium multibasa anu tiasa nyiptakeun, ningali, ngédit, ngadaptarkeun digital, sareng nyitak file PDF. Fuzhou, Foxit Software basis Cina, ngamekarkeun Foxit Reader. Versi awal Foxit Reader kasohor pikeun…

Maca deui