kabijakan privasi


panungtungan diropéa Pébruari 17, 2022



Hatur nuhun parantos milih janten bagian tina komunitas urang di LinuxCapable ( 'pausahaan""we""us"Atawa"urang“). Kami komitmen pikeun ngajagi inpormasi pribadi anjeun sareng hak anjeun pikeun privasi. Upami anjeun gaduh patarosan atanapi masalah ngeunaan bewara privasi ieu atanapi prakték kami ngeunaan inpormasi pribadi anjeun, mangga ngahubungi kami di contact@linuxcapable.com.

Bewara privasi ieu ngajelaskeun kumaha kami tiasa nganggo inpormasi anjeun upami anjeun:
  • Kalibet sareng kami dina cara anu sanés - kalebet penjualan, pamasaran, atanapi acara
Dina bewara privasi ieu, upami urang ngarujuk ka:
  • "website, "Kami ngarujuk kana halaman wéb kami anu ngarujuk atanapi numbu ka kawijakan ieu
  • "Services, "urang nujul ka urang situs web, sareng jasa anu aya hubunganana, kalebet penjualan, pamasaran, atanapi acara
Tujuan bewara privasi ieu pikeun ngajelaskeun ka anjeun ku cara paling jelas mungkin inpormasi naon anu kami kumpulkeun, kumaha kami nganggo éta, sareng hak naon anu anjeun gaduh hubunganana. Upami aya istilah dina bewara privasi ieu anu anjeun henteu satuju, punten lirénkeun pamakean Layanan kami langsung.

Punten baca bewara privasi ieu sacara saksama, sabab éta bakal ngabantosan anjeun ngartos naon anu kami lakukeun ku inpormasi anu kami kumpulkeun.

DAPTAR EUSI


1. INFORMASI Naon anu urang kumpulkeun?

Inpormasi pribadi anjeun nyilakakeun ka kami

Pondokna:  Kami ngumpulkeun inpormasi pribadi anu anjeun nyayogikeun ka kami.

Kami ngumpulkeun inpormasi pribadi anu sacara sukarela anjeun pasihkeun ka kami nalika anjeun nyatakeun minat pikeun kéngingkeun inpormasi ngeunaan kami atanapi produk sareng jasa kami, nalika anjeun ilubiung dina kagiatan dina website (sapertos ku ngirim pesen dina panglawungan online kami atanapi ngalebetkeun kompetisi, kontes atanapi hadiah) atanapi upami anjeun ngahubungi kami.

Inpormasi pribadi anu kami kumpulkeun gumantung kana kontéks interaksi anjeun sareng kami sareng website, pilihan anu anjeun anggo sareng produk sareng fitur anu anjeun anggo. Inpormasi pribadi anu kami kumpulkeun tiasa kalebet hal-hal ieu:

Data Login Média Sosial. Kami tiasa masihan anjeun pilihan pikeun ngadaptar sareng kami nganggo detil akun média sosial anjeun, sapertos Facebook, Twitter atanapi akun média sosial anu sanés. Upami anjeun milih ngadaptar ku cara ieu, kami bakal ngumpulkeun inpormasi anu dijelaskeun dina bagian anu disebut "KUMAHA URANG NANGGO LOGIN SOSIAL Anjeun?”Di handap.

Sadaya inpormasi pribadi anu anjeun nyayogikeun ka kami kedah leres, lengkep sareng akurat, sareng anjeun kedah masihan terang ka kami ngeunaan parobihan inpormasi pribadi sapertos kitu.

Inpormasi otomatis dikumpulkeun

Pondokna:  Sababaraha inpormasi - sapertos alamat Internet Protocol (IP) anjeun sareng / atanapi browser sareng ciri alat - dikumpulkeun sacara otomatis nalika anjeun sumping ka kami website.

Kami otomatis ngumpulkeun inpormasi tinangtu nalika anjeun sumping, nganggo atanapi napigasi website. Inpo ieu henteu ngungkabkeun idéntitas khusus anjeun (sapertos nami anjeun atanapi inpormasi kontak) tapi tiasa kalebet inpormasi alat sareng panggunaan, sapertos alamat IP anjeun, peramban sareng ciri alat, sistem operasi, preferensi bahasa, URL ngarujuk, nami alat, nagara, lokasi , Inpormasi ngeunaan kumaha sareng iraha anjeun nganggo kami website sareng inpormasi téknis sanés. Inpormasi ieu utamina diperyogikeun pikeun ngajaga kaamanan sareng operasi urang website, sareng pikeun analytics sareng tujuan ngalaporkeun internal kami.

Sapertos seueur usaha, urang ogé ngumpulkeun inpormasi ngalangkungan cookies sareng téknologi anu sami.

Inpormasi anu kami kumpulkeun nyaéta:
  • Log sareng Data Pamakéan. Data log sareng panggunaan aya hubunganana sareng layanan, diagnostik, panggunaan sareng inpormasi kinerja anu sérver kami otomatis kumpulkeun nalika anjeun ngaksés atanapi nganggo kami website sareng anu kami catet dina file log. Gumantung kana kumaha anjeun berinteraksi sareng kami, data log ieu tiasa kalebet alamat IP anjeun, inpormasi alat, jenis browser sareng setelan sareng inpormasi ngeunaan kagiatan anjeun dina website (sapertos perangko tanggal / waktos anu aya hubunganana sareng pamakean anjeun, halaman sareng file anu ditingali, maluruh sareng tindakan anu anjeun lakukeun sapertos fitur anu anjeun anggo), inpormasi kajadian alat (sapertos kagiatan sistem, laporan kasalahan (kadang disebat 'crash dumps' ) sareng setelan pakakas).
  • Data Alat. Kami ngumpulkeun data alat sapertos inpormasi ngeunaan komputer, telepon, tablet atanapi alat sanés anu anjeun anggo pikeun ngaksésna website. Gumantung kana alat anu dianggo, data alat ieu tiasa kalebet inpormasi sapertos alamat IP anjeun (atanapi server proxy), nomer idéntifikasi alat sareng aplikasi, lokasi, jinis peramban, modél pakakas panyayagi layanan Internet sareng / atanapi operator seluler, sistem operasi sareng konfigurasi sistem inpormasi.
  • Data Lokasi. Kami ngumpulkeun data lokasi sapertos inpormasi ngeunaan lokasi alat anjeun, anu tiasa pas atanapi teu pas. Sakumaha seueur inpormasi anu kami kumpulkeun gumantung kana jinis sareng setélan alat anu anjeun anggo pikeun diaksés website. Salaku conto, urang tiasa nganggo GPS sareng téknologi séjén pikeun ngumpulkeun data geolokasi anu nyaritakeun lokasi anjeun ayeuna (dumasar kana alamat IP anjeun). Anjeun tiasa milih teu kéngingkeun kami pikeun ngumpulkeun inpormasi ieu naha ku nolak aksés kana inpormasi atanapi ku nganonaktipkeun setélan Lokasi anjeun dina alat anjeun. Perhatikeun kumaha waé, upami anjeun milih teu milih, anjeun moal tiasa nganggo sababaraha aspek Layanan.

2. Kumaha cara ngagunakeun inpormasi anjeun?

Pondokna:  Kami ngolah inpormasi anjeun pikeun tujuan dumasar kana kapentingan bisnis anu sah, minuhan kontrak kami sareng anjeun, patuh kana kawajiban hukum urang, sareng / atanapi idin anjeun.

Kami nganggo inpormasi pribadi anu dikumpulkeun ngalangkungan kami website pikeun rupa-rupa kaperluan bisnis dijelaskeun di handap. Kami ngolah inpormasi pribadi anjeun pikeun tujuan ieu dina ngandelkeun kapentingan bisnis sah kami, pikeun asup kana atanapi ngalakukeun kontrak sareng anjeun, kalayan idin anjeun, sareng / atanapi pikeun patuh kana kawajiban hukum urang. Kami nunjukkeun alesan pamrosésan khusus anu kami percanten gigireun tiap tujuan anu dibéréndélkeun di handap.

Kami nganggo inpormasi anu kami kumpulkeun atanapi nampi:
  • Pikeun ngagampangkeun nyiptakeun akun sareng prosés logon. Upami anjeun milih ngaitkeun akun anjeun ka kami ka akun pihak katilu (sapertos akun Google atanapi Facebook anjeun), kami nganggo inpormasi anu anjeun kéngingkeun kami kumpulkeun ti pihak katilu éta pikeun mempermudah pembuatan akun sareng prosés logon pikeun kinerja kontrak. Tingali bagian di handap judulna "KUMAHA URANG NANGGO LOGIN SOSIAL Anjeun?”Kanggo inpormasi salajengna.
  • Pikeun masangkeun kasaksian. Kami masangkeun kasaksian di urang website anu tiasa ngandung inpormasi pribadi. Sateuacan ngeposkeun testimonial, kami bakal kéngingkeun ijin anjeun pikeun nganggo nami anjeun sareng kontén kasaksian. Upami anjeun hoyong ngapdet, atanapi ngahapus kasaksian anjeun, mangga ngahubungan kami di contact@linuxcapable.com sareng pastikeun kalebet nami anjeun, lokasi kasaksian, sareng inpormasi kontak.
  • Nyuhungkeun eupan balik. Kami tiasa nganggo inpormasi anjeun pikeun nyungkeun tanggapan sareng ngahubungi anjeun ngeunaan panggunaan kami website.
  • Pikeun ngaktipkeun komunikasi pangguna-ka-pangguna. Kami tiasa nganggo inpormasi anjeun pikeun ngaktifkeun komunikasi pangguna-ka-pamaké kalayan idin unggal pangguna.
  • Pikeun ngatur akun pangguna. Kami tiasa nganggo inpormasi anjeun pikeun tujuan ngatur akun kami sareng nyimpenna supados tiasa dianggo.
  • Pikeun ngirim inpormasi administrasi ka anjeun. Kami tiasa nganggo inpormasi pribadi anjeun pikeun ngirim produk, jasa sareng inpormasi fitur anyar sareng / atanapi inpormasi ngeunaan parobihan istilah, kaayaan, sareng kawijakan kami.
  • Pikeun ngajagi Layanan kami. Kami tiasa nganggo inpormasi anjeun salaku bagian tina usaha urang pikeun ngajaga website aman sareng aman (contona, pikeun monitoring sareng pencegahan penipuan).
  • Pikeun nerapkeun istilah, kaayaan sareng kawijakan urang pikeun tujuan bisnis, sasuai sareng sarat légal sareng pangaturan atanapi anu aya hubunganana sareng kontrak urang.
  • Pikeun ngaréspon pamundut hukum sareng nyegah cilaka. Upami urang nampi sapina atanapi pamundut hukum anu sanés, urang panginten kedah mariksa data anu dicekel pikeun nangtoskeun kumaha résponna.

  • Minuhan sareng atur pesenan anjeun. Kami tiasa nganggo inpormasi anjeun pikeun minuhan sareng ngatur pesenan, pamayaran, pangiriman, sareng bursa anu dilakukeun dina website.

  • Ngalaksanakeun hadiah sareng pasanggiri. Kami tiasa nganggo inpormasi anjeun pikeun ngatur hadiah sareng kompetisi nalika anjeun milih ilubiung dina kompetisi kami.

  • Pikeun nganteurkeun sareng ngagampangkeun pangiriman jasa ka pangguna. Kami tiasa nganggo inpormasi anjeun pikeun nyayogikeun anjeun jasa anu dipénta.

  • Pikeun ngaréspon pamundut pangguna / nawiskeun pangrojong pikeun pangguna. Kami tiasa nganggo inpormasi anjeun pikeun ngaréspon patarosan anjeun sareng ngarengsekeun masalah poténsial anu anjeun ngagaduhankeun nalika nganggo Layanan kami.
  • Pikeun kaperluan bisnis anu sanés. Kami tiasa nganggo inpormasi anjeun pikeun tujuan bisnis anu sanés, sapertos analisis data, ngaidentipikasi tren pamakean, nangtoskeun efektivitas kampanye promosi kami sareng ngaevaluasi sareng ningkatkeun kami website, produk, pamasaran jeung pangalaman Anjeun. Urang tiasa nganggo sareng nyimpen inpormasi ieu dina bentuk agrégat sareng anonim supados henteu aya hubunganana sareng pangguna akhir individu sareng henteu kalebet inpormasi pribadi.

3. Naha INFORMASI anjeun bakal dibagi sareng saha waé?

Pondokna:  Kami ngan ukur ngabagi inpormasi kalayan idin anjeun, pikeun matuh kana hukum, pikeun masihan anjeun jasa, ngajaga hak-hak anjeun, atanapi pikeun minuhan kawajiban bisnis.

Urang tiasa ngolah atanapi ngabagi data anjeun anu dicekel dumasar kana dasar hukum ieu:
  • Satuju: Kami tiasa ngolah data anjeun upami anjeun parantos masihan kami idin khusus pikeun nganggo inpormasi pribadi anjeun pikeun tujuan khusus.
  • Minat sah: Urang tiasa ngolah data anjeun nalika diperlukeun pikeun ngahontal kapentingan bisnis anu sah.
  • Kinerja Kontrak: Dimana urang parantos ngiringan kontrak sareng anjeun, kami tiasa ngolah inpormasi pribadi anjeun pikeun minuhan istilah kontrak kami.
  • Kawajiban Hukum: Kami tiasa ngungkabkeun inpormasi anjeun dimana kami sacara hukum diperbolehkan pikeun ngalakukeun éta pikeun matuh kana hukum anu berlaku, paménta pamaréntahan, prosés yudisial, paréntah pangadilan, atanapi prosés hukum, sapertos salaku tanggapan paréntah atanapi pangadilan (kalebet tanggepan ka otoritas umum pikeun nyumponan sarat kaamanan nasional atanapi penegak hukum).
  • Minat penting: Kami tiasa nyingkab inpormasi anjeun dimana kami yakin perlu pikeun nalungtik, nyegah, atanapi nyandak tindakan ngeunaan palanggaran poténsial pikeun kawijakan kami, disangka panipuan, kaayaan ngalibetkeun ancaman poténsial pikeun kasalametan saha waé sareng kagiatan ilegal, atanapi salaku bukti dina litigasi dimana urang pipilueun.
Langkung khusus, urang panginten kedah ngolah data anjeun atanapi ngabagi inpormasi pribadi anjeun dina kaayaan sapertos kieu:
  • Mindahkeun Usaha. Kami tiasa ngabagi atanapi mindahkeun inpormasi anjeun aya hubunganana sareng, atanapi nalika negosiasi ngeunaan, ngahiji, penjualan aset perusahaan, pembiayaan, atanapi akuisisi sadayana atanapi sabagian bisnis urang ka perusahaan sanés.
  • Penjual, Konsultan sareng Panyayakeun Jasa Partai Katilu anu sanés. Kami tiasa ngabagi data anjeun sareng anu ngajual pihak katilu, panyayogi jasa, kontraktor atanapi agén anu ngalaksanakeun jasa pikeun urang atanapi atas nami kami sareng meryogikeun aksés kana inpormasi sapertos kitu pikeun ngalaksanakeun padamelan éta. Conto kaasup: pamrosésan pamayaran, analisis data, pangiriman email, jasa hosting, layanan palanggan sareng usaha pamasaran. Kami tiasa ngijinkeun pihak katilu anu kapilih nganggo téknologi tracking dina website, anu bakal ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngumpulkeun data atas nami kami ngeunaan kumaha anjeun berinteraksi sareng kami website langkungna Waktos. Inpormasi ieu tiasa dianggo pikeun, diantarana, nganalisis sareng ngalacak data, nangtoskeun popularitas eusi, halaman atanapi fitur anu tangtu, sareng langkung ngartos kagiatan online. Kacuali dijelaskeun dina béwara ieu, kami henteu ngabagi, ngajual, nyéwa atanapi dagang inpormasi anjeun ka pihak katilu pikeun tujuan promosi. Kami ngagaduhan kontrak sareng prosesor data kami, anu didesain pikeun ngabantosan inpormasi pribadi anjeun. Ieu ngandung harti yén aranjeunna moal tiasa ngalakukeun nanaon sareng inpormasi pribadi anjeun kacuali kami parantos maréntahkeun aranjeunna pikeun ngalakukeunana. Aranjeunna ogé moal ngabagi inpormasi pribadi anjeun sareng organisasi sanés anu jauh ti kami. Aranjeunna ogé komitmen pikeun ngajaga data anu dicekel pikeun pihak kami sareng ngajaga éta salami waktos anu kami maréntahkeun.

4. Saha inpormasi anjeun bakal dibagi?     

Pondokna:  Kami ngan ukur ngabagi inpormasi sareng ieu kategori tina pihak katilu.

Kami ngan ukur ngabagi sareng nyingkab inpormasi anjeun ku ieu di handap kategori tina pihak katilu. Upami kami parantos ngolah data anjeun dumasar kana idin anjeun sareng anjeun badé ngabatalkeun idin anjeun, mangga ngahubungi kami nganggo wincik kontak anu disayogikeun dina bagian di handap anu judulna "Kumaha anjeun tiasa ngahubungan kami ngeunaan bewara ieu?".
  • Jaringan Ad
  • Layanan komputasi awan
  • Layanan Data Analytics
  • Data Panyimpenan Service Providers
  • Parabot Pangimeutan Kinerja
  • Jaringan sosial
  • Panyadia Jasa Hosting Website
  • Alat Komunikasi & Kolaborasi

5. Naha urang nganggo COOKIES sareng téknologi ngalacak anu sanés?

Pondokna:  Kami tiasa nganggo cookies sareng téknologi pelacakan sanés pikeun ngumpulkeun sareng nyimpen inpormasi anjeun.

Urang tiasa nganggo cookies sareng téknologi pelacak anu sami (sapertos beacon wéb sareng piksel) pikeun ngaksés atanapi nyimpen inpormasi. Inpormasi khusus ngeunaan kumaha kami nganggo téknologi sapertos kitu sareng kumaha anjeun tiasa nolak cookies tangtu parantos ditetepkeun dina Catetan Cookie kami.

6. KUMAHA URANG NANGGO LOGIN SOSIAL Anjeun?     

Pondokna:  Upami anjeun milih ngadaptar atanapi lebet kana jasa kami nganggo akun média sosial, kami tiasa gaduh aksés kana inpormasi anu tangtu ngeunaan anjeun.

urang website nawarkeun anjeun kamampuan pikeun ngadaptar sareng login nganggo detil akun média sosial pihak katilu anjeun (sapertos log Facebook atanapi Twitter anjeun). Dimana anjeun milih ngalakukeun ieu, kami bakal nampi inpormasi propil tinangtu ngeunaan anjeun ti propaider média sosial anjeun. Inpormasi profil anu kami tampi tiasa bénten-bénten gumantung kana panyadia média sosial anu bersangkutan, tapi bakal sering kalebet nami anjeun, alamat email, daptar réncang, gambar profil ogé inpormasi sanés anu anjeun pilih pikeun disebarkeun dina platform média sosial sapertos kitu.

Kami bakal nganggo inpormasi anu kami nampi ngan ukur pikeun tujuan anu dijelaskeun dina perhatosan privasi ieu atanapi anu dijelaskeun ku anjeun anu sanés. website. Punten perhatoskeun yén kami henteu ngontrol, sareng henteu tanggel waler pikeun, panggunaan sanés inpormasi pribadi anjeun ku panyadia média sosial pihak katilu anjeun. Kami ngarékoméndasikeun anjeun marios bewara privasi pikeun ngartos kumaha aranjeunna ngumpulkeun, ngagunakeun sareng ngabagi inpormasi pribadi anjeun, sareng kumaha anjeun tiasa nyetél karesep privasi anjeun dina situs sareng aplikasi na.

7. Naha INFORMASI anjeun DIJABAR INTERNASIONAL?     

Pondokna:  Kami tiasa mindahkeun, nyimpen, sareng ngolah inpormasi anjeun di nagara sanés milik anjeun.

Server kami aya di nu Amérika Sarikat. Upami anjeun ngaksés ka kami website ti luar nu Amérika Sarikat, punten janten waspada yén inpormasi anjeun tiasa ditransferkeun ka, disimpen, sareng diolah ku kami di fasilitas kami sareng ku pihak katilu anu kami tiasa ngabagi inpormasi pribadi anjeun (tingali "Naha INFORMASI anjeun bakal dibagi sareng saha waé?”Di luhur), di nu Amérika Sarikat, jeung nagara séjén.

Upami anjeun nyicingan di Area Ékonomi Éropa (EEA) atanapi Inggris (Inggris), maka nagara-nagara ieu panginten henteu merta ngagaduhan hukum panyalindungan data atanapi hukum anu sami sapertos komprehensif sareng nagara anjeun. Kami ogé bakal nyandak sadaya tindakan anu perlu pikeun ngajaga inpormasi pribadi anjeun saluyu sareng bewara privasi ieu sareng hukum anu berlaku.

Klausa Kontrak Standar Komisi Éropa:

Kami parantos ngalaksanakeun ukuran pikeun ngajagi inpormasi pribadi anjeun, kalebet nganggo Klausa Kontrak Standar Komisi Éropa pikeun mindahkeun inpormasi pribadi antara perusahaan grup kami sareng antara kami sareng panyadia pihak katilu. Klausa ieu meryogikeun sadaya panarima pikeun nangtayungan sadaya inpormasi pribadi anu diolah ti EEA atanapi Inggris saluyu sareng undang-undang sareng peraturan panyalindungan data Éropa. Klausa Kontrak Standar kami tiasa disayogikeun upami dipénta. Kami parantos ngalaksanakeun panjagaan anu sami sareng panyadia ladenan pihak katilu sareng mitra sareng detil salajengna tiasa disayogikeun upami dipénta.
 
8. Kumaha sikep urang dina situs web katilu-katilu?

Pondokna:  Kami henteu tanggel waler pikeun kaamanan inpormasi anu anjeun bagikeun sareng panyadia pihak katilu anu ngiklankeun, tapi henteu aya hubunganana sareng, Halaman Wéb kami.

nu website bisa ngandung iklan ti pihak katilu anu henteu aya hubunganana sareng kami sareng anu tiasa numbu ka situs wéb, jasa online atanapi aplikasi mobile. Kami moal ngajamin kaamanan sareng karusiahan data anu anjeun pasihkeun ka pihak katilu mana waé. Sagala data anu dikumpulkeun ku pihak katilu henteu katutup ku béwara privasi ieu. Kami henteu nanggungjawaban kanggo eusi atanapi privasi sareng prakték kaamanan sareng kabijakan pihak katilu mana waé, kalebet halaman wéb, jasa atanapi aplikasi sanés anu tiasa dikaitkeun atanapi tina website. Anjeun kedah marios kana kabijakan ti pihak katilu sapertos na ngahubungi langsung pikeun ngaréspon patarosan anjeun.

9. sabaraha lilana urang ngajaga inpormasi anjeun?

Pondokna:  Kami nyimpen inpormasi anjeun salami diperyogikeun pikeun minuhan tujuan anu ditetélakeun dina perhatosan privasi ieu kecuali upami ditetepkeun ku hukum.

Kami ngan ukur bakal nyimpen inpormasi pribadi anjeun salami diperyogikeun pikeun tujuan anu ditetepkeun dina perhatosan privasi ieu, kecuali upami waktos panahan anu langkung lami diperyogikeun atanapi diijinkeun ku hukum (sapertos pajak, akuntansi atanapi syarat hukum anu sanés) Henteu aya tujuan dina bewara ieu bakal meryogikeun urang nyimpen inpormasi pribadi anjeun langkung lami tibatan 2 taun.

Nalika kami henteu ngagaduhan bisnis sah anu lumangsung kedah ngolah inpormasi pribadi anjeun, kami bakal ngahapus atanapi ngamaonkeun inpormasi sapertos kitu, atanapi, upami ieu teu mungkin (contona, kusabab inpormasi pribadi anjeun disimpen dina arsip cadangan), maka kami bakal aman simpen inpormasi pribadi anjeun sareng isolasi tina pamrosésan anu langkung dugi ka tiasa dihapus.

10. Kumaha cara urang ngajaga inpormasi anjeun aman?

Pondokna:  Kami tujuan pikeun ngalindungan inpormasi pribadi anjeun ngalangkungan sistem ukuran kaamanan organisasi sareng téknis.

Kami parantos ngalaksanakeun ukuran kaamanan téknis sareng organisasi anu cocog anu dirancang pikeun ngajagi kaamanan inpormasi pribadi anu kami prosés. Nanging, sanaos dijagaan sareng upaya urang ngaamankeun inpormasi anjeun, henteu aya transmisi éléktronik ngalangkungan Internét atanapi téknologi panyimpenan inpormasi anu tiasa dijamin janten 100% aman, janten kami moal tiasa ngajanjikeun atanapi ngajamin yén peretas, penjahat cyber, atanapi pihak katilu sanés anu teu sah moal sanggup ngéléhkeun kaamanan kami, sareng teu leres ngumpulkeun, aksés, maling, atanapi ngarobih inpormasi anjeun. Sanaos kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngajaga inpormasi pribadi anjeun, pangiriman inpormasi pribadi ka sareng ti kami website aya dina résiko anjeun nyalira. Anjeun ngan kedah aksés kana website dina lingkungan anu aman.

11. Naha urang ngempelkeun inpormasi ti budak leutik?

Pondokna:  Kami henteu terang-terangan ngumpulkeun data ti atanapi pasar ka barudak di handapeun umur 18 taun.

Kami henteu terang-terangan ngolo data ti atanapi pasar ka barudak di handapeun umur 18 taun. Ku ngagunakeun éta website, anjeun ngagambarkeun yén anjeun sahenteuna 18 atanapi anjeun kolot atanapi wali budak leutik sapertos kitu sareng idin kana panggunaan minor sapertos sapertos website. Upami urang terang yén inpormasi pribadi ti pangguna anu umurna kirang ti 18 taun parantos dikumpulkeun, kami bakal nganonaktifkeun akun sareng nyandak tindakan anu wajar pikeun langsung mupus data sapertos éta tina rékaman kami. Upami anjeun janten sadar kana data anu urang tiasa kumpulkeun ti barudak di handapeun umur 18 taun, mangga ngahubungan kami di contact@linuxcapable.com.

12. Naon ari PRIVASI anjeun?

Pondokna:  Di sababaraha daérah, sapertos Area Ékonomi Éropa (EEA) sareng Inggris (Inggris), anjeun ngagaduhan hak anu ngamungkinkeun anjeun aksés anu langkung ageung sareng ngendalikeun inpormasi pribadi anjeun. Anjeun tiasa marios, ngarobih, atanapi ngeureunkeun akun anjeun iraha waé.

Di sababaraha daérah (sapertos EEA sareng Inggris), anjeun ngagaduhan hak dina hukum panyalindungan data anu berlaku. Ieu tiasa kalebet hak (i) pikeun nyuhungkeun aksés sareng kéngingkeun salinan inpormasi pribadi anjeun, (ii) pikeun nyungkeun koréksi atanapi mupus; (iii) pikeun ngawatesan pamrosésan inpormasi pribadi anjeun; jeung (iv) lamun lumaku, kana portabilitas data. Dina kaayaan anu tangtu, anjeun ogé tiasa ngagaduhan hak pikeun keberatan pikeun ngolah inpormasi pribadi anjeun. Pikeun ngadamel pamundut sapertos kitu, punten nganggo wincik kontak disadiakeun di handap. Kami bakal ngémutan sareng ngalakukeun pamundut saluyu sareng hukum panyalindungan data anu berlaku.

Upami kami ngandelkeun idin anjeun pikeun ngolah inpormasi pribadi anjeun, anjeun ngagaduhan hak pikeun mundur idin anjeun iraha waé. Punten perhatoskeun yén ieu moal mangaruhan kaabsahan pamrosésan sateuacan ditarikna, ogé moal mangaruhan kana ngolah inpormasi pribadi anjeun anu dilakukeun dina ngandelkeun alesan pamrosésan anu sah salain ti idin.
 
Upami anjeun nyicingan di EEA atanapi Inggris sareng anjeun yakin yén kami sacara sah ngolah inpormasi pribadi anjeun, anjeun ogé ngagaduhan hak pikeun ngawadul ka otoritas pengawasan perlindungan data lokal anjeun. Anjeun tiasa mendakan detil kontakna di dieu: https://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Upami anjeun nyicingan di Swiss, wincik kontak pikeun otoritas panyalindungan data sayogi di dieu: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

Cookie sareng téknologi anu sami: Kaseueuran panyungsi Wéb disetél pikeun nampi cookies sacara standar. Upami anjeun resep, anjeun biasana tiasa milih pikeun nyetél panyungsi anjeun kanggo miceun cookies sareng nolak cookies. Upami anjeun milih miceun cookies atanapi nolak cookies, ieu tiasa mangaruhan fitur atanapi jasa khusus urang website. Pikeun milih tina iklan dumasar minat ku pangiklan ngeunaan urang website nganjang http://www.aboutads.info/choices/.

13. Kadali pikeun fitur NOT-TRACK

Kaseueuran panyungsi wéb sareng sababaraha sistem operasi sélulér sareng aplikasi sélulér kalebet fitur Do-Not-Track ("DNT") atanapi setting anjeun tiasa aktipkeun pikeun nunjukkeun karesep privasi anjeun pikeun henteu data ngeunaan kagiatan browsing online anjeun diawasi sareng dikumpulkeun. Dina tahap ieu henteu standar téknologi seragam pikeun mikawanoh sareng ngalaksanakeun sinyal DNT parantos réngsé. Sapertos kitu, urang ayeuna henteu ngaréspon sinyal panyungsi DNT atanapi mékanisme anu sanés anu sacara otomatis komunikasi pilihan anjeun pikeun henteu dilacak online. Upami standar pikeun pelacakan online diadopsi anu urang kedah nuturkeun di pikahareupeun, kami bakal nginpokeun ka anjeun ngeunaan prakték éta dina versi anu dirévisi tina perhatosan privasi ieu. 

14. Naha Warga CALIFORNIA gaduh HAK PRIVASI KHUSUS?

Pondokna:  Leres, upami anjeun nyicingan California, anjeun kéngingkeun hak khusus ngeunaan aksés kana inpormasi pribadi anjeun.

Bagéan Kodeu Sipil California, 1798.83, ogé katelah hukum "Shine The Light", ngawenangkeun pangguna urang anu nyicingan California pikeun minta sareng kéngingkeun ti kami, sataun sakali sareng gratis, inpormasi ngeunaan kategori inpormasi pribadi (upami aya) diungkabkeun ka pihak katilu kanggo tujuan pamasaran langsung sareng nami sareng alamat sadaya pihak katilu anu kami bagikeun inpormasi pribadi dina taun sateuacanna kalénder sateuacanna. Upami anjeun penduduk California sareng hoyong ngadamel pamundut sapertos kitu, punten kirimkeun pamundut anjeun kalayan nyerat ka kami nganggo inpormasi kontak anu disayogikeun di handap.

Upami anjeun aya di handapeun umur 18 taun, cicing di California, sareng gaduh akun anu kadaptar Website éta, anjeun gaduh hak pikeun nyungkeun data anu teu dihoyongkeun anu anjeun publikkeun dina website. Pikeun nyungkeun panyabutan data sapertos kitu, mangga ngahubungan kami nganggo inpormasi kontak anu disayogikeun di handap ieu, sareng kalebet alamat email anu aya hubunganana sareng akun anjeun sareng pernyataan yén anjeun cicing di California. Kami bakal mastikeun data na henteu ditampilkeun sacara umum dina website, tapi punten janten émut yén data tiasa henteu lengkep atanapi sacara komprehensif dihapus tina sadaya sistem kami (mis. cadangan, jsb.).

Bewara Privasi CCPA

Aturan Aturan California netepkeun "penduduk" salaku:

(1) unggal jalma anu aya di Nagara California pikeun lian ti tujuan samentawis atanapi transitory na
(2) unggal jalma anu berkedudukan di Nagara California anu aya di luar Nagara California pikeun tujuan samentawis atanapi transitory

Sadayana jalma anu sanés ditetepkeun salaku "non-warga."

Upami definisi "penduduk" ieu manglaku ka anjeun, urang kedah taat kana hak sareng kawajiban anu tangtu ngeunaan inpormasi pribadi anjeun.

Naon kategori inpormasi pribadi anu urang kumpulkeun?

Kami parantos ngempelkeun kategori inpormasi pribadi di handap ieu dina dua belas (12) bulan ka pengker:

KategoricontoDikumpulkeun
A. Idéntifikasi
Detil kontak, sapertos nami asli, landihan, alamat pos, nomer telepon atanapi telepon sélulér, idéntifikasi pribadi unik, identifier online, alamat Internet Protocol, alamat email sareng nami akun

nuhun

B. Kategori inpormasi pribadi didaptarkeun dina statute Records Palanggan California
Nami, inpormasi kontak, pendidikan, padamelan, riwayat padamelan sareng inpormasi kauangan

nuhun

C. Karakteristik klasifikasi anu dijagaan dina hukum California atanapi hukum féderal
Jenis kelamin sareng tanggal lahir

nuhun

D. Inpormasi komérsial
Inpormasi transaksi, riwayat pameseran, detil kauangan sareng inpormasi pamayaran

nuhun

E. Inpormasi biometrik
Sidik sareng voiceprints

nuhun

F. Internét atanapi kagiatan jaringan anu sanés
Riwayat ngotéktak, riwayat pamilarian, tingkah laku online, data minat, sareng interaksi sareng situs wéb, aplikasi, sistem sareng pariwara anu sanés.

nuhun

G. Data geolokasi
Lokasi alat

nuhun

H. Audio, éléktronik, visual, termal, olfactory, atanapi inpormasi anu sami
Gambar sareng audio, vidéo atanapi rekaman telepon anu diciptakeun pakait sareng kagiatan bisnis urang

nuhun

I. Inpormasi anu pakait sareng padamelan
Detil kontak bisnis pikeun nyayogikeun jasa kami dina tingkat bisnis, gelar padamelan ogé riwayat padamelan sareng kualifikasi profesional upami anjeun ngalamar damel sareng kami

nuhun

J. Émbaran Atikan
Catetan murid sareng inpormasi diréktori

nuhun

K. Inferensi ditarik tina inpormasi pribadi séjén
Inferensi ditarik tina salah sahiji inpormasi pribadi anu didaptarkeun di luhur pikeun nyiptakeun profil atanapi kasimpulan ngeunaan, salaku conto, karesep sareng karakteristik hiji jalma

NO


Kami ogé tiasa ngumpulkeun inpormasi pribadi sanés di luar kategori ieu conto anu anjeun berinteraksi sareng kami langsung, online, atanapi ku telepon atanapi mail dina kontéks:
  • Nampi bantosan ngalangkungan saluran dukungan pelanggan kami;
  • Partisipasi dina survey atanapi kontes palanggan; jeung
  • Fasilitasi dina pangiriman Layanan kami sareng pikeun ngaréspon patarosan anjeun.
Kumaha cara kami nganggo sareng ngabagi inpormasi pribadi anjeun?

LinuxCapable ngumpulkeun sareng ngabagi inpormasi pribadi anjeun ngalangkungan:
  • Cooking target / cookie Marketing
  • Cookie média sosial
  • Beacons / Piksel / Tags
Langkung seueur inpormasi ngeunaan pendataan sareng prakték ngabagi urang tiasa dipendakan dina bewara privasi ieu.

Anjeun tiasa ngahubungan kami ku email di contact@linuxcapable.com, atanapi ku ngarujuk kana detil kontak di handapeun dokumén ieu.

Upami anjeun nganggo agén otorisasi pikeun ngalaksanakeun hak anjeun pikeun milih-kaluar kami tiasa nolak paménta upami agén anu otorisasi henteu ngalebetkeun buktina yén aranjeunna parantos sah otorisasi pikeun meta pikeun nami anjeun.

Naha inpormasi anjeun dibagikeun ka saha waé?

Kami tiasa ngungkabkeun inpormasi pribadi anjeun sareng panyadia jasa kami dumasar kana kontrak tertulis antara kami sareng masing-masing propaider ladén. Unggal propaider ladén mangrupikeun éntitas laba anu ngolah inpormasi pikeun nami kami.

Kami tiasa nganggo inpormasi pribadi anjeun pikeun tujuan bisnis urang sorangan, sapertos pikeun ngalaksanakeun panalungtikan internal pikeun pamekaran téknologi sareng démo. Ieu henteu dianggap "ngajual" data pribadi anjeun.

LinuxCapable parantos ngungkabkeun kategori inpormasi pribadi ieu ka pihak katilu pikeun bisnis atanapi tujuan komérsial dina dua belas (12) bulan ka pengker:

  • Kategori B. Inpormasi pribadi, sakumaha anu ditetepkeun dina hukum Records Palanggan California, sapertos nami anjeun, inpormasi kontak, pendidikan, padamelan, riwayat padamelan sareng inpormasi kauangan.

Kategori pihak katilu anu kami ngungkabkeun inpormasi pribadi pikeun tujuan bisnis atanapi komérsial tiasa dipendakan dina "Saha INFORMASI anjeun bakal dibagi?".

LinuxCapable teu payu inpormasi pribadi naon ka pihak katilu pikeun bisnis atanapi tujuan komérsial dina dua belas (12) bulan sateuacanna. LinuxCapable moal ngajual inpormasi pribadi di hareup milik pamilik halaman wéb, pangguna sareng konsumén sanés.

Hak anjeun pikeun data pribadi anjeun

Hak nyuhunkeun ngahapus data - Nyuhunkeun ngahapus

Anjeun tiasa nyungkeun hapusan inpormasi pribadi anjeun. Upami anjeun nyungkeun kami ngahapus inpormasi pribadi anjeun, kami bakal ngahargaan pamundut anjeun sareng ngahapus inpormasi pribadi anjeun, tunduk kana pengecualian tinangtu anu disayogikeun ku hukum, sapertos (tapi henteu diwatesan ku) latihan ku palanggan sanés anu ngagaduhan hak pikeun bebas nyarios. , sarat patuh urang akibat tina kawajiban hukum atanapi pamrosésan naon waé anu diperyogikeun pikeun ngajagi tina kagiatan ilegal.

Katuhu pikeun diinpokeun - Paménta pikeun terang

Gumantung kana kaayanana, anjeun ngagaduhan hak pikeun terang:
  • naha urang ngumpulkeun sareng ngagunakeun inpormasi pribadi anjeun;
  • kategori inpormasi pribadi anu urang kumpulkeun;
  • tujuanana pikeun ngagunakeun inpormasi pribadi anu dikumpulkeun;
  • naha urang ngajual inpormasi pribadi anjeun ka pihak katilu;
  • kategori inpormasi pribadi anu kami payu atanapi diungkabkeun pikeun tujuan bisnis;
  • kategori pihak katilu anu inpormasi pribadi dijual atanapi diungkabkeun pikeun tujuan bisnis; jeung
  • tujuan bisnis atanapi komérsial pikeun ngumpulkeun atanapi ngajual inpormasi pribadi.
Luyu sareng hukum anu berlaku, kami henteu wajib nyayogikeun atanapi mupus inpormasi konsumen anu sacara de-idéntifikasi salaku réspon kana paménta konsumén atanapi pikeun ngaidentipikasi deui data-data masing-masing pikeun verifikasi paménta konsumén.

Hak pikeun Henteu Diskriminasi pikeun ngalaksanakeun Hak Privasi Konsumén

Kami moal ngabentenkeun anjeun upami ngalaksanakeun hak-hak privasi anjeun.

Prosés verifikasi

Kana nampi pamundut anjeun, kami kedah mastikeun idéntitas anjeun pikeun nangtoskeun anjeun jalma anu sami ngeunaan saha kami ngagaduhan inpormasi dina sistem kami. Usaha verifikasi ieu ngabutuhkeun kami pikeun nyungkeun anjeun masihan inpormasi supados urang tiasa nyocogkeun sareng inpormasi anu sateuacanna anjeun sayogi. Misalna, gumantung kana jinis pamundut anu anjeun kirimkeun, urang tiasa nyungkeun anjeun nyayogikeun inpormasi anu tangtu sahingga urang tiasa nyocogkeun inpormasi anu anjeun nyayogikeun inpormasi anu parantos aya dina file, atanapi urang tiasa ngahubungi anjeun ngalangkungan metode komunikasi (misal telepon atanapi email) anu sateuacana anjeun pasihkeun ka kami. Urang ogé tiasa nganggo metode verifikasi anu sanés sakumaha kaayaan anu dikdétkeun.

Kami ngan ukur bakal nganggo inpormasi pribadi anu disayogikeun dina pamundut anjeun pikeun mastikeun idéntitas anjeun atanapi otoritas anjeun pikeun nyungkeun paménta éta. Sajauh mungkin, kami bakal nyingkahan nyungkeun inpormasi tambihan ti anjeun pikeun kaperluan verifikasi. Upami kitu, kami moal tiasa mastikeun idéntitas anjeun tina inpormasi anu parantos kami laksanakeun, kami tiasa nyungkeun anjeun nyayogikeun inpormasi tambihan pikeun kaperluan verifikasi idéntitas anjeun, sareng pikeun tujuan kaamanan atanapi pencegahan penipuan. Kami bakal mupus inpormasi anu disayogikeun sapertos éta saatos réngsé dipverifikasi anjeun.

Hak-hak privasi séjén
  • Anjeun tiasa ngabantah ngolah data pribadi anjeun.
  • Anjeun tiasa nyuhunkeun koréksi data pribadi anjeun upami éta lepat atanapi henteu relevan deui, atanapi naroskeun pikeun ngawatesan ngolah data.
  • anjeun tiasa nunjuk agén anu berwenang pikeun nyungkeun permintaan handapeun CCPA atas nami anjeun. Kami tiasa nolak pamundut ti agén otorisasi anu henteu ngalebetkeun buktina yén aranjeunna parantos sah kéngingkeun tindakan atas nami anjeun saluyu sareng CCPA.
  • anjeun tiasa nyungkeun milih kaluar tina ngajantenkeun inpormasi pribadi anjeun ka pihak katilu. Kana nampi pamundut pikeun kaluar, urang bakal nindak kana paménta éta gancang-gancang, tapi henteu langkung ti 15 dinten ti tanggal kaluman panjalukna.
Pikeun ngalaksanakeun hak-hak ieu, anjeun tiasa ngahubungi kami ku email di contact@linuxcapable.com, atanapi ku ngarujuk kana detil kontak di handapeun dokumén ieu. Upami anjeun ngagaduhan keluhan ngeunaan kumaha kami ngatur data anjeun, kami hoyong ngadangukeun ti anjeun.  

15. Naha urang ngadamel pembaruan kana bewara ieu?     

Pondokna:  Leres, kami bakal ngamutahirkeun béwara ieu diperyogikeun pikeun tetep patuh kana hukum anu aya hubunganana.

Urang tiasa ngamutahirkeun bewara privasi ieu ti jaman ka jaman. Versi anu diénggalan bakal dituduhkeun ku tanggal "Dirévisi" anu diénggalan sareng vérsi anu diénggalan bakal épéktip pas diaksés. Upami urang ngarobih mater dina perhatosan privasi ieu, urang tiasa ngawartosan anjeun ku promina sacara jelas bewara ngeunaan parobihan sapertos kitu atanapi langsung ngirim bewara ka anjeun. Kami ngadorong anjeun pikeun marios bewara privasi ieu sering diinpormasi kumaha urang ngajaga inpormasi anjeun.

16. Kumaha anjeun tiasa ngahubungan kami ngeunaan bewara ieu?     

Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi koméntar ngeunaan bewara ieu, anjeun tiasa email kami di contact@linuxcapable.com atanapi ku pos ka:

LinuxCapable
__________
Perth, Australia kulon 6112
Australia

17. Kumaha anjeun tiasa ningali, nganyarkeun, atanapi ngahapus data anu urang kumpulkeun ti anjeun?     

Dumasar kana undang-undang anu berlaku di nagara anjeun, anjeun tiasa gaduh hak pikeun nyungkeun aksés kana inpormasi pribadi anu kami kumpulkeun ti anjeun, ngarobih inpormasi éta, atanapi ngahapus dina sababaraha kaayaan. Pikeun nyuhungkeun marios, ngamutahirkeun, atanapi ngahapus inpormasi pribadi anjeun, punten kirimkeun formulir pamundut ku ngaklik Ieuh.