Syarat panggunaan


Syarat Pamakéan ieu mangrupikeun perjanjian anu sah pikeun dilakukeun antara anjeun, naha sacara pribadi atanapi atas nama hiji lembaga ("anjeun") sareng LinuxCapable ( 'pausahaan""we""us"Atawa"urang"), Ngeunaan aksés anjeun kana sareng pamakean https://www.linuxcapable.com ramatloka ogé sagala wangun média séjén, saluran média, ramatloka mobile atawa aplikasi mobile patali, numbu, atawa lamun heunteu nyambung ka dinya (sacara koléktif, "Loka"). Kami didaptarkeun di Australia sarta boga kantor didaptarkeun kami di __________, __________. Anjeun satuju yén ku ngaksés Loka éta, anjeun parantos maca, ngartos, sareng sapuk pikeun kaiket ku sadayana Sarat Pamakéan ieu. Lamun anjeun teu satuju jeung sakabeh istilah pamakéan ieu, mangka anjeun nyata dilarang ngagunakeun loka jeung anjeun kudu ngaeureunkeun pamakéan langsung.

Sarat jeung kaayaan tambahan atawa dokumén nu bisa dipasang dina Loka ti jaman ka jaman ku ieu dinyatakeun dilebetkeun dieu ku rujukan. Urang cagar hak, dina kawijaksanaan budi urang, nyieun parobahan atawa modifikasi kana Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu ti jaman ka jaman. Kami bakal ngingetkeun anjeun ngeunaan parobahan naon waé ku ngamutahirkeun tanggal "Panungtungan diropéa" tina Sarat Pamakéan ieu, sareng anjeun ngaleungitkeun hak pikeun nampi bewara khusus ngeunaan unggal perobahan sapertos kitu. Punten pastikeun yén anjeun pariksa Sarat anu berlaku unggal waktos anjeun nganggo Loka kami supados anjeun ngartos Sarat mana anu diterapkeun. Anjeun bakal tunduk kana, sarta bakal dianggap geus dijieun sadar tur geus katampa, parobahan dina sagala Sarat jeung Kaayaan Pamakéan dirévisi ku pamakéan terus anjeun tina Loka sanggeus tanggal Sarat jeung Kaayaan Pamakéan dirévisi sapertos dipasang.

Inpormasi anu disayogikeun dina Loka henteu dimaksudkeun pikeun disebarkeun ka atanapi dianggo ku jalma atanapi lembaga di mana-mana yurisdiksi atanapi nagara dimana distribusi atanapi pamakean sapertos anu bertentangan sareng hukum atanapi pangaturan atanapi anu bakal matuh ka sarat pendaptaran dina yurisdiksi atanapi nagara sapertos. . Sasuai, jalma anu milih ngaksés Loka éta ti lokasi sanés ku ngalakukeun inisiatif sorangan sareng ngan ukur nanggung jawab pikeun patuh hukum lokal, upami sareng ka hukum lokal tiasa dianggo.

Situs kasebut henteu cocog pikeun maturan peraturan industri khusus (Portabilitas asuransi Kaséhatan sareng Akuntabilitas Kasusukan (HIPAA), Act Manajemén Informasi Federal (FISMA), sareng anu sanésna), jadi upami interaksi anjeun bakal tunduk kana undang-undang sapertos kitu, anjeun mungkin henteu paké Loka ieu. Anjeun moal tiasa nganggo Loka éta dina cara anu bakal ngalanggar Gramm-Leach-Bliley Act (GLBA).

Loka ieu dimaksudkeun pikeun pangguna anu umurna sahenteuna 18 taun. Jalma dina yuswa 18 taun teu diidinan nganggo atanapi ngadaptarkeun kanggo Loka éta. 


2. Hak cipta intelektual

Iwal mun disebutkeun disebutkeun, Loka teh milik proprietary urang jeung sakabeh kode sumber, basis data, fungsionalitas, software, desain ramatloka, audio, video, téks, poto, jeung grafik dina Loka éta (sacara koléktif, "Eusi") jeung mérek dagang, jasa. tanda, jeung logos ngandung therein ("Tanda") anu dipiboga atawa dikawasa ku urang atawa dilisensikeun ka urang, sarta ditangtayungan ku hak cipta jeung hukum mérek dagang sarta sagala rupa hak cipta intelektual sejen tur hukum kompetisi teu adil di Amérika Serikat, hukum hak cipta internasional, jeung konvénsi internasional. Eusi sareng Tanda disayogikeun dina Situs "AS IS" kanggo inpormasi anjeun sareng panggunaan pribadi wungkul. Iwal sakumaha dinyatakeun disadiakeun dina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu, euweuh bagian tina Loka jeung euweuh Eusi atawa Tanda bisa disalin, dihasilkeun, aggregated, republished, unggah, dipasang, ditampilkeun umum, disandikeun, ditarjamahkeun, dikirimkeun, disebarkeun, dijual, dilisensikeun, atawa disebutkeun dieksploitasi pikeun tujuan komérsial naon waé, tanpa idin tinulis sateuacana kami.

Upami anjeun ngabogaan hak pikeun ngagunakeun Loka éta, anjeun dibéré lisénsi kawates pikeun ngaksés sareng ngagunakeun Loka éta sareng pikeun ngaunduh atanapi nyitak salinan tina bagian mana waé tina Eusi anu anjeun leres-leres kéngingkeun aksés ngan ukur pikeun pribadi anjeun, non-komersial. ngagunakeun. Urang cagar sagala hak teu dinyatakeun dibikeun ka anjeun dina jeung ka Loka, Eusi jeung Tanda.


3. REPRESENTASI USER

Ku ngagunakeun Loka éta, anjeun ngagambarkeun sareng ngajamin yén:  (1) anjeun gaduh kapasitas hukum sareng anjeun satuju pikeun matuh kana Sarat Pamakéan ieu; (2) anjeun lain minor dina yurisdiksi dimana anjeun cicing; (3) anjeun moal ngaksés Loka ngaliwatan cara otomatis atawa non-manusa, naha ngaliwatan bot, naskah, atawa lamun heunteu; (4) anjeun moal nganggo Loka pikeun tujuan anu henteu sah atanapi henteu sah; jeung (5) pamakéan Anjeun tina Loka moal ngalanggar sagala hukum atawa peraturan lumaku.

Upami anjeun nyayogikeun inpormasi anu henteu leres, teu akurat, sanés, atanapi teu lengkep, kami gaduh hak pikeun ngagantungkeun atanapi nungtungan akun anjeun sareng nolak mana waé sareng sadayana ayeuna atanapi engké dina Situs (atanapi naon waé).


4. AKTIVITI TERHAD

Anjeun teu tiasa ngakses atanapi nganggo Loka kanggo kaperluan sanés anu sanés pikeun anu sanés kami ngajantenkeun Loka éta. Situs ieu tiasa dianggo teu aya hubunganana sareng usaha-usaha komérsial kecuali anu disaranahan sacara khusus atanapi disatujuan ku kami.

Salaku pangguna dina Loka, anjeun henteu satuju:
  • Sistematis meunangkeun data atawa eusi lianna ti Loka pikeun nyieun atawa compile, langsung atawa henteu langsung, kumpulan, kompilasi, database, atawa diréktori tanpa idin tinulis ti kami.
  • Trik, nipu, atawa nyasabkeun urang jeung pamaké séjén, utamana dina sagala usaha pikeun neuleuman informasi akun sénsitip kayaning sandi pamaké.
  • Ngahindarkeun, nganonaktipkeun, atawa lamun heunteu ngaganggu fitur nu patali jeung kaamanan loka éta, kaasup fitur nu nyegah atawa ngawatesan pamakéan atawa nyalin tina sagala Eusi atawa ngalaksanakeun watesan dina pamakéan Loka jeung / atawa Eusi ngandung therein.
  • Disparage, tarnish, atawa lamun heunteu ngarugikeun, dina pamadegan urang, urang jeung / atawa Loka éta.
  • Anggo inpormasi naon waé anu dicandak tina Situs pikeun ngaganggu, nyiksa, atanapi ngarugikeun jalma sanés.
  • Anggo jasa pangrojong urang anu teu leres atanapi kirimkeun laporan palsu ngeunaan nyiksa atanapi kalakuan anu salah.
  • Anggo Situs dina cara anu teu saluyu sareng undang-undang atanapi peraturan anu aya.
  • Kalibet dina framing teu sah tina atanapi linking ka Loka éta.
  • Unggah atanapi ngirimkeun (atanapi nyobian unggah atanapi ngirimkeun) virus, kuda Trojan, atanapi bahan sanésna, kalebet pamakean kaleuleuwihan hurup kapital sareng spamming (pos terus-terusan tina téks anu diulang-ulang), anu ngaganggu pamakean sareng kanikmatan anu teu kaganggu ku pihak mana waé tina Situs atanapi modifies, impairs, disrupts, alters, atawa interferes kalawan pamakéan, fitur, fungsi, operasi, atawa pangropéa loka éta.
  • Kalibet dina sagala pamakéan otomatis tina sistem, kayaning ngagunakeun Aksara pikeun ngirim koméntar atawa pesen, atawa ngagunakeun sagala pertambangan data, robot, atawa ngumpul data sarupa jeung parabot ékstraksi.
  • Hapus hak cipta atanapi bewara hak proprietary séjén tina eusi naon waé.
  • Coba nyamar pamaké atawa jalma séjén atawa ngagunakeun ngaran pamaké séjén.
  • Unggah atanapi ngirimkeun (atanapi nyobian unggah atanapi ngirimkeun) bahan naon waé anu janten pasip atanapi aktip pangumpulan inpormasi atanapi mékanisme pangiriman, kalebet tanpa watesan, format pertukaran grafik anu jelas ("gifs"), 1 × 1 piksel, bug wéb, cookies. , atawa alat sejen nu sarupa (kadangkala disebut "spyware" atawa "mekanisme kempelan pasif" atawa "pcms").
  • Ngaganggu, ngaganggu, atawa nyieun beungbeurat undue dina Loka atawa jaringan atawa jasa disambungkeun ka Loka éta.
  • Ngaganggu, ngaganggu, nyingsieunan, atanapi ngancem salah sahiji karyawan atanapi agén urang anu kalibet dina nyayogikeun bagian mana waé tina Loka éta ka anjeun.
  • Nyobian jalankeun sagala ukuran Situs anu dirancang pikeun nyegah atanapi ngabatesan aksés ka Situs, atanapi bagian mana waé tina Situs éta.
  • Salin atanapi adaptasi parangkat lunak Situs, kalebet tapi henteu dugi ka Flash, PHP, HTML, JavaScript, atanapi kode anu sanés.
  • Iwal sakumaha diijinkeun ku hukum nu lumaku, decipher, decompile, ngabongkar, atawa ngabalikeun insinyur salah sahiji software nu ngawengku atawa cara naon baé nyieun nepi ka bagian tina Loka éta.
  • Kacuali salaku hasil tina mesin pencari standar atanapi pamakean browser Internét, nganggo, ngaluncurkeun, ngembangkeun, atanapi nyebarkeun sistem otomatis mana waé, kalebet tanpa watesan, lancah, robot, utilitas curang, scraper, atanapi pamaca offline anu ngaksés Loka éta, atanapi ngagunakeun atanapi ngaluncurkeun naskah anu henteu sah atanapi parangkat lunak sanés.
  • Anggo agén pameseran atanapi agén pameseran pikeun ngagaleuh dina Loka éta.
  • Jieun sagala pamakéan diidinan tina Loka, kaasup ngumpulkeun usernames jeung/atawa alamat surélék pamaké ku cara éléktronik atawa séjén pikeun tujuan ngirim surelek unsolicited, atawa nyieun rekening pamaké ku cara otomatis atawa dina pretenses palsu.
  • Anggo Loka salaku bagian tina usaha naon waé pikeun bersaing sareng kami atanapi nganggo Situs sareng / atanapi Eusi pikeun usaha anu ngahasilkeun pendapatan atanapi perusahaan komérsial.


5. SUMBANGAN TERUS USER

Loka éta tiasa ngajak anjeun ngobrol, nyumbangkeun, atanapi ilubiung dina blog, papan pesen, forum online, sareng fungsionalitas anu sanés, sareng tiasa masihan anjeun kasempetan pikeun nyiptakeun, ngirim, ngirim, nunjukkeun, ngirim, ngalaksanakeun, nyebarkeun, nyebarkeun, atawa siaran eusi jeung bahan ka kami atawa dina Loka, kaasup tapi teu diwatesan ku téks, tulisan, video, audio, poto, grafik, komentar, saran, atawa informasi pribadi atawa bahan séjén (sacara koléktif, "Kontribusi"). Kontribusi tiasa ditingali ku pangguna sanés dina Loka sareng ngalangkungan situs web pihak katilu. Sapertos kitu, naon waé Kontribusi anu anjeun kirimkeun tiasa dianggap henteu rahasia sareng henteu milik. Nalika anjeun nyiptakeun atanapi nyayogikeun Kontribusi naon waé, anjeun ku kituna ngagambarkeun sareng ngajamin yén:
  • Ciptaan, distribusi, transmisi, pintonan umum, atawa kinerja, jeung ngakses, ngundeur, atawa nyalin Kontribusi anjeun teu jeung moal ngalanggar hak proprietary, kaasup tapi teu diwatesan ku hak cipta, patén, mérek dagang, rusiah dagang, atawa hak moral pihak katilu mana wae.
  • Anjeun mangrupikeun panyipta sareng gaduh atanapi gaduh lisénsi, hak, idin, sékrési, sareng idin anu dipikabutuh pikeun ngagunakeun sareng masihan otorisasi ka kami, Loka, sareng pangguna anu sanés pikeun ngagunakeun Kontribusi anjeun dina cara naon waé anu dipikirkeun ku Situs sareng ieu. Syarat panggunaan.
  • Anjeun gaduh idin tinulis, sékrési, sareng/atawa idin ti unggal jalma individu anu tiasa diidentipikasi dina Kontribusi anjeun pikeun ngagunakeun nami atanapi sasaruaan unggal jalma anu tiasa diidentipikasi pikeun ngaktifkeun inklusi sareng panggunaan Kontribusi anjeun dina cara naon waé anu dipikirkeun ku Situs sareng Sarat Pamakéan ieu.
  • Kontribusi anjeun henteu palsu, henteu akurat, atanapi nyasabkeun.
  • Kontribusi anjeun sanés iklan anu teu dihoyongkeun atanapi henteu diidinan, bahan promosi, skéma piramida, surat ranté, spam, surat massal, atanapi bentuk solicitation anu sanés.
  • Kontribusi anjeun henteu jorang, lewd, lascivious, kotor, telenges, harassing, libelous, fitnah, atawa lamun heunteu objectionable (sakumaha ditangtukeun ku kami).
  • Kontribusi anjeun henteu nganyenyeri, ngejek, ngahina, nyingsieunan, atanapi nyiksa saha waé.
  • Kontribusi anjeun henteu dianggo pikeun ngaganggu atanapi ngancem (dina harti hukum tina istilah-istilah éta) saha waé jalma sanés sareng ngamajukeun kekerasan ka jalma atanapi kelas jalma khusus.
  • Kontribusi anjeun henteu ngalanggar hukum, peraturan, atanapi aturan anu berlaku.
  • Kontribusi anjeun henteu ngalanggar privasi atanapi hak publisitas pihak katilu mana waé.
  • Kontribusi anjeun henteu ngalanggar hukum anu lumaku ngeunaan pornografi murangkalih, atanapi anu dimaksudkeun pikeun ngajagaan kasehatan atanapi karaharjaan budak leutik.
  • Kontribusi anjeun henteu kalebet komentar anu nyinggung anu aya hubunganana sareng ras, asal nasional, gender, preferensi seksual, atanapi cacad fisik.
  • Kontribusi Anjeun teu disebutkeun ngalanggar, atawa numbu ka bahan nu ngalanggar, sagala dibekelan tina Sarat Pamakéan ieu, atawa hukum atawa peraturan nu lumaku.
Sakur pamakean Situs anu ngalanggar anu di luhur ngalanggar Sarat Pamakéan ieu sareng tiasa nyababkeun, antara anu sanésna, terminasi atanapi gantung hak anjeun pikeun ngagunakeun Loka éta.


6. LESEN KAWASAN

Ku ngeposkeun Kontribusi anjeun ka bagian mana waé dina Loka éta, anjeun otomatis masihan, sareng anjeun ngagambarkeun sareng ngajamin yén anjeun gaduh hak pikeun masihan, ka kami anu henteu terbatas, henteu terbatas, teu tiasa dibatalkeun, perpetual, non-eksklusif, tiasa ditransfer, bebas royalti, mayar pinuh, hak sadunya, sareng lisénsi pikeun host. , ngagunakeun, nyalin, baranahan, nyingkab, ngajual, resell, nyebarkeun, siaran, retitle, arsip, nyimpen, cache, publik nedunan, nembongkeun publik, reformat, narjamahkeun, ngirimkeun, excerpt (sakabeh atawa sabagian), sarta ngadistribusikaeun Kontribusi misalna (kaasup, tanpa watesan, gambar sareng sora anjeun) pikeun tujuan naon waé, komersil, pariwara, atanapi sanés, sareng nyiapkeun karya turunan, atanapi ngalebetkeun kana karya-karya sanés, Kontribusi sapertos kitu, sareng masihan sareng otorisasi sublisensi anu di luhur. Pamakéan sareng distribusi tiasa lumangsung dina format média naon waé sareng ngalangkungan saluran média mana waé.

Lisénsi ieu bakal dilarapkeun kana sagala bentuk, média, atanapi téknologi anu ayeuna dipikaterang atanapi salajengna dikembangkeun, sareng kalebet panggunaan nami anjeun, nami perusahaan, sareng nami waralaba, sakumaha lumaku, sareng mérek dagang, tanda jasa, nami dagang, logo, sareng gambar pribadi sareng komérsial anu anjeun nyayogikeun. Anjeun ngaleungitkeun sadaya hak moral dina Kontribusi anjeun, sareng anjeun ngajamin yén hak moral henteu acan negeskeun dina Kontribusi anjeun.

Kami henteu negeskeun kapamilikan pikeun Kontribusi anjeun. Anjeun ngaropéa kapamilikan pinuh tina sadaya Kontribusi anjeun sareng hak cipta intelektual atanapi hak properti séjén anu aya hubunganana sareng Sumbangan Anjeun. Kami moal tanggung jawab pikeun naon pernyataan atanapi perwakilan dina Kontribusi anjeun anu disayogikeun ku anjeun di mana waé daérah dina Loka éta. Anjeun ngan ukur nanggung jawab kana Kontribusi anjeun pikeun Loka éta sareng anjeun satuju satuju ngabeungitkeun kami tina sagala sareng sadayana tanggung jawab sareng nolak tina tindakan légal ngalawan kami ngeunaan Kontribusi anjeun.

Kami ngagaduhan hak, dina kawijaksanaan tunggal sareng mutlak kami, (1) pikeun ngédit, ngabatesan, atanapi ngarobih Kontribusi naon waé; (2) pikeun ngagolongkeun deui Kontribusi naon waé pikeun nempatkeunana di lokasi anu langkung pantes dina Situs; jeung (3) pikeun pra-layar atanapi mupus Kontribusi naon waé iraha waé sareng alesan naon waé, tanpa aya bewara. Kami henteu ngagaduhan kawajiban pikeun ngawas Kontribusi anjeun.


7. SUBMISSIONS

Anjeun ngaku sareng satuju yén naon waé patarosan, koméntar, saran, ideu, eupan balik, atanapi inpormasi anu sanés ngeunaan Situs ("Kiriman") anu disayogikeun ku anjeun ka kami henteu rahasia sareng bakal janten milik kami. Urang kedah gaduh hak ekslusif, kalebet sadaya hak cipta intelektual, sareng ngagaduhan hak kana pamakean sareng panyebaran kiriman ieu anu teu terbatas pikeun tujuan anu sah, komérsial atanapi sanés, tanpa pangakuan atanapi kompensasi ka anjeun. Anjeun ku ieu ngaleungitkeun sadaya hak moral pikeun Kiriman sapertos kitu, sareng anjeun ku ieu ngajamin yén Kiriman sapertos kitu asli sareng anjeun atanapi anjeun gaduh hak pikeun ngalebetkeun Kiriman sapertos kitu. Anjeun satuju moal aya recourse ngalawan kami pikeun sagala dugaan atawa palanggaran sabenerna atawa misappropriation tina sagala hak proprietary dina Kiriman anjeun.


8. SITUS WEB PIHAK KETIGA JEUNG Eusi

Situs tiasa ngandung (atanapi anjeun tiasa dikirim via Situs) tautan ka situs wéb anu sanés ("Situs Web Pihak Katilu") ogé artikel, foto, téks, grafik, gambar, desain, musik, sora, video, inpormasi, aplikasi. , parangkat lunak, sareng eusi atanapi barang anu sanés milik atanapi asalna ti pihak katilu ("Eusi Pihak Katilu"). Situs Web Pihak Katilu sareng Eusi Pihak Katilu sapertos kitu henteu ditalungtik, diawaskeun, atanapi dipariksa pikeun akurasi, kasesuaian, atanapi kasampurnaan ku kami, sareng kami henteu tanggung jawab kana situs wéb Pihak Katilu anu diaksés ngalangkungan Situs atanapi Eusi Pihak Katilu anu dipasang. on, sadia ngaliwatan, atawa dipasang ti Loka éta, kaasup eusi, akurasi, offensiveness, pamadegan, reliabiliti, lila-privasi, atawa kawijakan séjén atawa dikandung dina Website pihak-katilu atawa eusi pihak-katilu. Kaasup, numbu ka, atanapi ngijinkeun panggunaan atanapi pamasangan Situs Web Pihak Katilu atanapi Eusi Pihak Katilu henteu nunjukkeun persetujuan atanapi dukunganana ku kami. Upami anjeun mutuskeun ninggalkeun Situs sareng ngaksés Situs Web Pihak Katilu atanapi nganggo atanapi masang Eusi Pihak Katilu, anjeun ngalakukeunana dina resiko anjeun nyalira, sareng anjeun kedah sadar yén Sarat Pamakéan ieu henteu deui ngatur. Anjeun kedah marios istilah sareng kabijakan anu berlaku, kalebet privasi sareng prakték ngumpulkeun data, tina situs wéb anu anjeun napigasi tina Loka atanapi anu aya hubunganana sareng aplikasi anu anjeun anggo atanapi pasang tina Loka éta. Sakur pameseran anu anjeun lakukeun ngaliwatan Situs Web Pihak Katilu bakal ngaliwatan situs wéb anu sanés sareng ti perusahaan sanés, sareng kami henteu nanggung jawab naon waé anu aya hubunganana sareng pameseran sapertos anu sacara éksklusif antara anjeun sareng pihak katilu anu lumaku. Anjeun satuju sareng ngaku yén kami henteu ngesahkeun produk atanapi jasa anu ditawarkeun dina Situs wéb Pihak Katilu sareng anjeun bakal ngajantenkeun kami henteu bahaya tina karusakan anu disababkeun ku anjeun mésér produk atanapi jasa sapertos kitu. Salaku tambahan, anjeun bakal ngajantenkeun kami henteu bahaya tina karugian anu ditanggung ku anjeun atanapi karugian anu disababkeun ka anjeun anu aya hubunganana sareng atanapi nyababkeun ku cara naon waé tina Eusi Pihak Katilu atanapi kontak naon waé sareng Situs Web Pihak Katilu.


9. IKLAN

Urang ngidinan advertisers pikeun mintonkeun advertisements maranéhanana jeung inpo nu sejenna di wewengkon nu tangtu Loka, saperti advertisements sidebar atawa advertisements spanduk. Upami anjeun pangiklan, anjeun kedah tanggung jawab pinuh pikeun pariwara anu anjeun pasang dina Situs sareng jasa naon waé anu disayogikeun dina Situs atanapi produk anu dijual ngalangkungan iklan éta. Salajengna, salaku pangiklan, anjeun ngajamin sareng ngagambarkeun yén anjeun gaduh sadaya hak sareng wewenang pikeun nempatkeun pariwara dina Situs, kalebet, tapi henteu dugi ka, hak cipta intelektual, hak publisitas, sareng hak kontrak. Urang ngan saukur nyadiakeun rohangan pikeun nempatkeun advertisements misalna, sarta kami teu boga hubungan séjén kalawan advertisers.


10. SITUSAN PENGURUSAN

Urang cagar hak, tapi teu kawajiban, pikeun: (1) ngawas Loka pikeun palanggaran Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu; (2) nyandak tindakan hukum anu luyu pikeun saha waé anu, dina kawijaksanaan budi urang, ngalanggar hukum atanapi Sarat Pamakéan ieu, kalebet tanpa watesan, ngalaporkeun pangguna sapertos kitu ka otoritas penegak hukum; (3) dina kawijaksanaan budi urang jeung tanpa watesan, nolak, ngawatesan aksés ka, ngawatesan kasadiaan, atawa mareuman (sajauh mungkin technologically) salah sahiji Kontribusi anjeun atanapi bagian mana wae; (4) dina kawijaksanaan budi urang jeung tanpa watesan, bewara, atawa liability, pikeun miceun tina Loka atawa lamun heunteu nganonaktipkeun sakabeh file jeung eusi nu kaleuleuwihan dina ukuran atawa aya cara naon baé beban ka sistem urang; jeung (5) disebutkeun ngatur Loka dina ragam dirancang ngajaga hak jeung harta urang jeung pikeun mempermudah fungsi ditangtoskeun tina Loka éta.


11. KABIJAKAN PRIVASI

Kami paduli ngeunaan privasi sareng kaamanan data. Mangga marios Kabijakan Privasi kami: https://Kalayan ngagunakeun Loka éta, anjeun satuju kabeungkeut ku Kabijakan Privasi kami, anu dilebetkeun kana Sarat Pamakéan ieu. Punten diinget yén Loka ieu di-host di nu Amérika Sarikat. Upami anjeun ngaksés Loka éta ti daérah dunya anu sanés kalayan undang-undang atanapi syarat-syarat sanés anu ngatur pangumpulan data pribadi, pamakean, atanapi panyingkepan anu béda ti hukum anu berlaku di nu Amérika Sarikat, lajeng ngaliwatan pamakéan terus anjeun tina Loka, Anjeun mindahkeun data anjeun ka nu Amérika Sarikat, sareng anjeun satuju yén data anjeun ditransfer sareng diolah nu Amérika Sarikat.


12. INFORMASI HAK CIPTA

Kami ngahargaan hak cipta inteléktual batur. Upami anjeun yakin yén matéri naon waé anu aya dina atanapi ngalangkungan Loka ngalanggar hak cipta anu dipiboga ku anjeun atanapi kontrol, mangga langsung wartosan kami nganggo inpormasi kontak anu disayogikeun di handap (a "Bewara"). Salinan Bewara anjeun bakal dikirim ka jalma anu ngeposkeun atanapi nyimpen bahan anu ditujukeun dina Bewara. Punten diperhatoskeun yén numutkeun hukum anu berlaku anjeun tiasa nanggungjawaban kanggo karusakan upami anjeun nyalahgunakeun matérial dina Bewara. Janten, upami anjeun henteu yakin yén bahan anu aya atanapi ngaitkeun kana Loka ngalanggar hak cipta anjeun, anjeun kedah nimbangkeun heula ngahubungi pengacara.


13. TERM AND TERMINASI

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu wajib tetep dina kakuatan pinuh sarta pangaruh nalika anjeun ngagunakeun Loka éta. TANPA NGAWATES SALAH SYARAT LAIN SYARAT-SYARAT PAKSAAN INI, KAMI NYANGKEUN HAK, dina kawijaksanaan tunggal urang sareng TANPA PERHATOSAN ATAWA TANGGUNG JAWAB, NOLAK AKSES KA JEUNG MANGKEUN SITUS INI (kalebet ngablokir alamat IP tinangtu), ka saha waé jalma pikeun alesan naon waé. Taya alesan, kaasup TANPA watesan pikeun ngalanggar sagala perwakilan, HARANSI, ATAWA pajangjian anu dikandung dina SYARAT-SYARAT pamakéan ieu ATAWA tina sagala hukum atawa peraturan lumaku. Urang bisa ngeureunkeun pamakéan Anjeun atawa partisipasi dina loka atawa mupus Eusi ATAWA INFORMASI NU NU ANDA POSTING Iraha waé, TANPA PERHATOSAN, DINA KEWAJIBAN KAMI.

Upami kami ngeureunkeun atanapi ngagantungkeun akun anjeun kusabab alesan naon waé, anjeun dilarang ngadaptar sareng nyiptakeun akun énggal dina nami anjeun, nami palsu atanapi injeuman, atanapi nami pihak katilu mana waé, sanaos anjeun tiasa ngalaksanakeun atas nama pihak katilu. pihak. Salaku tambahan pikeun ngeureunkeun atanapi ngagantungkeun akun anjeun, kami ngagaduhan hak pikeun nyandak tindakan hukum anu saluyu, kalebet tanpa watesan pikeun ngabéréskeun perdata, kriminal, sareng injunctive.


14. GAMPANG AND INTERRUPTIONS

Kami ngagaduhan hak pikeun ngarobih, ngarobih, atanapi ngahapus eusi Situs iraha waé atanapi pikeun alesan naon waé dina kawijaksanaan budi urang tanpa aya bewara. Nanging, kami henteu ngagaduhan kawajiban pikeun ngapdet inpormasi dina Loka kami. Kami ogé ngagaduhan hak pikeun ngarobih atanapi ngaeureunkeun sadayana atanapi bagian tina Situs tanpa aya bewara iraha waé. Kami moal nanggungjawaban kanggo anjeun atanapi pihak katilu mana waé pikeun modifikasi, parobihan harga, gantung, atanapi discontinuance tina Loka éta.

Urang teu bisa ngajamin Loka bakal sadia sepanjang waktos. Urang bisa ngalaman hardware, software, atawa masalah sejenna atawa kudu ngalakukeun pangropéa patali Loka, hasilna interruptions, reureuh, atawa kasalahan. Kami ngagaduhan hak pikeun ngarobih, ngarévisi, ngapdet, ngagantungkeun, ngaeureunkeun, atanapi upami henteu ngarobih Situs iraha waé atanapi pikeun alesan naon waé tanpa aya bewara ka anjeun. Anjeun satuju yén urang teu boga tanggung jawab naon wae pikeun leungitna, karuksakan, atawa kasulitan disababkeun ku henteu mampuh Anjeun pikeun ngakses atawa ngagunakeun loka salila sagala downtime atawa discontinuance loka éta. Euweuh dina Sarat Pamakéan ieu bakal ditafsirkeun pikeun ngawajibkeun kami pikeun ngajaga sareng ngadukung Situs atanapi nyayogikeun koréksi, pembaruan, atanapi sékrési anu aya hubunganana sareng éta.


15. jajahan hukum 

Sarat ieu bakal diatur ku sareng didefinisikeun nuturkeun undang-undang Australia. LinuxCapable jeung diri irrevocably idin yén pangadilan tina Australia kudu boga yurisdiksi éksklusif pikeun ngabéréskeun sagala sengketa nu bisa timbul dina sambungan jeung istilah ieu.


16. Resolusi sengketa

Rundingan informal

Pikeun nyepetkeun resolusi sareng ngontrol biaya sengketa, kontrovérsi, atanapi klaim anu aya hubunganana sareng Sarat Pamakéan ieu (unggal "Sengketa" sareng sacara koléktif, "Sengketa") anu dibawa ku anjeun atanapi urang (sacara individu, "Pihak" sareng sacara koléktif, "Para Pihak"), Para Pihak satuju pikeun nyobaan heula pikeun ngarundingkeun Sengketa naon waé (iwal Sengketa anu dinyatakeun di handap) sacara informal sahenteuna sahenteuna tilu puluh (30) poé saméméh initiating arbitrase. Rundingan informal sapertos kitu dimimitian ku béwara tinulis ti hiji Pihak ka Pihak anu sanés.

Arbitrase Ngariung

   
Sakur sengketa anu timbul tina atanapi aya hubunganana sareng kontrak ieu, kalebet patarosan ngeunaan ayana, validitas, atanapi terminasi, kedah dirujuk sareng tungtungna direngsekeun ku Pangadilan Arbitrase Komersial Internasional di handapeun Kamar Arbitrase Éropa (Bélgia, Brussel, Avenue Louise, 146) nurutkeun Aturan ICAC ieu, anu, salaku hasil tina ngarujuk kana, dianggap salaku bagian tina klausa ieu. Jumlah arbiter kudu __________. Korsi, atanapi tempat hukum, arbitrase kedah Australia. Basa lumangsungna bakal __________. Hukum anu ngatur kontrak kedah janten hukum substantif Australia.

Watesan

Para Pihak satuju yén sagala arbitrase bakal dugi ka Sengketa antara Para Pihak individual. Pikeun extent pinuh diijinkeun ku hukum, (a) euweuh arbitrase bakal ngagabung jeung sagala proceedings séjén; (b) teu aya hak atanapi wewenang pikeun Sengketa naon waé pikeun arbitrase dumasar kana tindakan kelas atanapi ngagunakeun prosedur tindakan kelas; jeung (c) euweuh hak atawa wewenang pikeun sagala Sengketa dibawa dina kapasitas ngawakilan purported atas nama masarakat umum atawa jalma séjén.

Kacida pikeun Rundingan Inpormasi sareng Arbitrase

Para Pihak satuju yén Sengketa di handap ieu henteu tunduk kana katangtuan di luhur ngeunaan rundingan informal sareng arbitrase anu mengikat: (a) Sengketa naon waé anu badé ngalaksanakeun atanapi nangtayungan, atanapi ngeunaan validitas, salah sahiji hak cipta intelektual hiji Pihak; (b) Sengketa naon waé anu aya hubunganana sareng, atanapi timbul tina, tuduhan maling, pembajakan, invasi privasi, atanapi pamakean anu teu diidinan; jeung (c) sagala klaim pikeun relief injunctive. Upami katetepan ieu kapendak teu sah atanapi teu tiasa dilaksanakeun, maka henteu aya Pihak anu bakal milih pikeun arbitrase Sengketa anu aya dina bagian tina katangtuan ieu anu kapendak teu sah atanapi teu tiasa dilaksanakeun sareng Sengketa sapertos kitu bakal diputuskeun ku pangadilan yurisdiksi kompeten dina pangadilan anu didaptarkeun pikeun yurisdiksi di luhur, sareng Para Pihak satuju pikeun ngalebetkeun kana yurisdiksi pribadi pangadilan éta.


17. KORKSI

Meureun aya informasi dina Loka nu ngandung kasalahan tipografis, akurat, atawa omissions, kaasup déskripsi, harga, kasadiaan, sarta sagala rupa informasi sejenna. Urang cagar hak pikeun ngabenerkeun sagala kasalahan, akurat, atawa omissions sarta ngarobah atawa ngamutahirkeun informasi dina Loka iraha wae, tanpa aya bewara prior.


18. Bantahan

Situs ieu disayogikeun dina dasar AS-IS sareng AS-SAYANG. Anjeun satuju yen pamakéan Anjeun tina situs jeung jasa urang bakal di resiko sorangan. Pikeun FULLEST EXTENT diijinkeun ku hukum, urang ngabatalkeun sagala HARANSI, dinyatakeun atawa tersirat, dina sambungan jeung loka jeung pamakéan Anjeun, kaasup, TANPA watesan, THE HARANSI tersirat OF MERCHANTABILITY, NURCULAR FOR A. KAMI TEU JIEUNAN HARANSI ATAWA REPRESENTASI TENTANG AKURASI ATAWA KELENGKAPAN Eusi SITUS ATAWA Eusi SITUS WEB numbu ka loka jeung kami moal nanggung tanggung jawab atawa tanggung jawab pikeun (1) Kasalahan, Kasalahan, Kasalahan, jeung Kasalahan. 2) KACATURAN PRIBADI ATAWA KARUSAKAN HARTA, NAON NAON SALAMAT, BALIK AKSES ANJEUN KA JEUNG MANGKEUN SITUS INI, (3) AKSES NU NU OPERASI ATAWA MAKE SERVER AMAN KAMI JEUNG/ATAU NU SALAH JEUNG INFORMASI PRIBADI JEUNG/ATAU INFORMASI PRIBADI Disimpen didinya, (4) Sakur gangguan atawa eureun pangiriman ka atawa ti loka, (5) sakur bug, virus, TROJAN KUDA, atawa kawas nu bisa dikirimkeun ka atawa ngaliwatan loka ku mana wae pihak (jeung/atawa). 6) Kasalahan atawa kalemahan dina eusi jeung bahan atawa pikeun leungitna atawa ruksakna sagala rupa ditanggung salaku hasil tina pamakéan eusi nu mana wae nu dipasang, dikirimkeun, atawa nu sejenna dijieun sadia ngaliwatan loka. Kami henteu ngajamin, ngadukung, ngajamin, atanapi nanggung tanggung jawab kana produk atanapi jasa anu diiklankeun atanapi ditawaran ku pihak katilu ngalangkungan situs, situs wéb anu hyperlink, atanapi situs wéb atanapi aplikasi iklan mobile anu sanés. JADI PIHAK ATAWA KANA CARA NAON JADI TANGGUNG JAWAB NGAMANTAAN TRANSAKSI ANTARA MANEH JEUNG PIHAK KETIGA PANYADI PRODUK ATAWA JASA. Saperti jeung meuli produk atawa jasa ngaliwatan sagala médium atawa di lingkungan mana wae, Anjeun kudu make judgment pangalusna anjeun sarta latihan ati-ati mana luyu.


19. LIMITASI LIABILITY

TEU AYA KITU ATAWA DIREKTOR KAMI, PEKERJA, ATAWA AGEN SADAYANA NANGTU ATAWA ATAWA PIHAK KETIGA PIKEUN LANGSUNG, SINDUNG, KONSEKSI, EXPLANSI, INCIDENTAL, HUSUS, ATAWA POSITIF PUNITIF, NGASILKEUN KASUNTUNGAN HILANG, KURUNG DATA Atanapi karuksakan sanésna timbul tina panggunaan situs anjeun, sanaos kami parantos disarankeun pikeun kamungkinan karuksakan sapertos kitu.


20. INDEMNIFICATION

Anjeun satuju pikeun membela, indemnify, sarta nahan kami bahya, kaasup subsidiaries urang, affiliates, sarta sakabéh perwira urang masing-masing, agén, mitra, jeung karyawan, tina jeung ngalawan sagala leungitna, karuksakan, liability, klaim, atawa paménta, kaasup attorneys lumrah. ' waragad sareng biaya, dilakukeun ku pihak katilu mana waé kusabab atanapi timbul tina: (1) Kontribusi anjeun; (2) pamakéan Loka; (3) ngalanggar Sarat Pamakéan ieu; (4) sagala palanggaran perwakilan sareng jaminan anjeun anu diatur dina Sarat Pamakéan ieu; (5) palanggaran anjeun kana hak pihak katilu, kaasup tapi henteu diwatesan ku hak cipta intelektual; atawa (6) sagala kalakuan anu ngabahayakeun anu terang-terang ka pangguna anu sanés dina Loka anu anjeun hubungkeun ngalangkungan Loka éta. Sanaos di luhur, kami ngagaduhan hak, kalayan biaya anjeun, pikeun nganggap pertahanan ekslusif sareng kontrol naon waé masalah anu anjeun diperyogikeun pikeun indemnify kami, sareng anjeun satuju pikeun gawé bareng, kalayan biaya anjeun, kalayan pertahanan kami pikeun klaim sapertos kitu. Kami bakal ngagunakeun usaha anu wajar pikeun ngabéjaan ka anjeun ngeunaan klaim, tindakan, atanapi tindakan sapertos kitu anu tunduk kana indemnification ieu nalika sadar.


21. DATA PENGGUNA

Kami bakal ngajaga data tangtu anu anjeun kirimkeun ka Loka pikeun tujuan ngatur kinerja Loka, ogé data anu aya hubunganana sareng panggunaan Loka anjeun. Sanajan urang ngalakukeun cadangan rutin rutin data, anjeun solely nanggungjawaban kana sadaya data nu Anjeun ngirimkeun atawa nu relates to kagiatan naon geus dipigawé ngagunakeun Loka éta. Anjeun satuju yén kami moal nanggungjawaban kanggo anjeun pikeun leungitna atanapi korupsi data sapertos kitu, sareng anjeun ku ieu ngaleungitkeun hak tindakan ngalawan kami anu timbul tina leungitna atanapi korupsi data sapertos kitu.


22. KOMUNIKASI ELEKTRONIK, TRANSAKSI, sareng SIGNATURES

Nganjang ka Loka éta, ngirim kami email, sareng ngalengkepan formulir online janten komunikasi éléktronik. Anjeun satuju nampi komunikasi éléktronik, sareng anjeun satuju yén sadaya perjanjian, bewara, panyingkepan, sareng komunikasi anu sanésna kami nyayogikeun ka anjeun sacara éléktronik, ngalangkungan email sareng dina Loka, nyugemakeun sarat hukum anu komunikasi dina tulisan sapertos kitu. KAJI DENGAN KANGGO NENGGIGANA GAMPANG KOMPLES, KONTAK, ORDER, AND REKOD LAIN, ATAWA KOMPUTER ELEKTRONIK, DASAR, sareng Rujukan TRANSACTIONS YANG DITASARKE ATAWA DITUTUPKE DENGAN AS ATAWA VIA SITIKA. Anjeun nganggo nolak hak-hak atanapi sarat dina sagala statusna, peraturan, aturan, oro, atanapi undang-undang sanés dina yurisdiksi anu peryogi tandatangan asli atanapi pangiriman atanapi ngarekam rékaman non-éléktronik, atanapi pikeun pamayaran atanapi pemberian sks ku cara naon waé anu sanésna tibatan hartos éléktronik.


23. CALIFORNIA USERS DAN TANGGAL

Upami keluhan sareng kami henteu direngsekeun sacara nyugemakeun, anjeun tiasa ngahubungi Unit Bantuan Keluhan Divisi Layanan Konsumen Departemen Konsumen California dina tulisan dina 1625 North Market Blvd., Suite N 112, Sacramento, California 95834 atanapi ku telepon. di (800) 952-5210 atawa (916) 445-1254.


24. rupa-rupa

Sarat Pamakéan ieu sareng naon waé kabijakan atanapi aturan operasi anu dipasang ku kami dina Loka atanapi ngeunaan Loka mangrupikeun sadayana kasapukan sareng pamahaman antara anjeun sareng kami. Kegagalan urang pikeun ngalaksanakeun atanapi ngalaksanakeun hak atanapi bekel tina Sarat Pamakéan ieu henteu kedah dijalankeun salaku panolakan kana hak atanapi ketentuan sapertos kitu. Sarat Pamakéan ieu beroperasi dugi ka diijinkeun ku hukum. Kami tiasa masihan naon waé atanapi sadayana hak sareng kawajiban urang ka anu sanés iraha waé. Kami moal tanggel waler atanapi nanggungjawaban kanggo karugian, karusakan, reureuh, atanapi kagagalan pikeun nyababkeun sabab-musabab diluar kendali anu wajar urang. Upami aya penyediaan atanapi bagian tina penyediaan Sarat Pamakéan ieu ditangtoskeun janten haram, batal, atanapi henteu diberlakukeun, éta ketentuan atanapi bagian tina ketentuan dianggap tiasa dipisahkeun tina Ketentuan Pamakéan ieu sareng henteu mangaruhan kaaslian sareng katerapan sésana bekel. Teu aya patungan, hubungan, padamelan atanapi hubungan agénsi anu diciptakeun antara anjeun sareng kami salaku hasil tina Ketentuan Penggunaan ieu atanapi panggunaan Situs. Anjeun satuju yén Syarat Pamakéan ieu moal ditafsirkeun ngalawan kami ku alesan nyusun éta. Anjeun kéngingkeun naon waé sareng sadaya pertahanan anu anjeun gaduhkeun dumasar kana bentuk éléktronik tina Sarat Pamakéan ieu sareng kurangna panandatanganan ku pihak-pihak ieu pikeun ngajalankeun Sarat Pamakéan ieu.


25. TAROS KAMI

Pikeun ngalengkepan keluhan ngeunaan Situs atanapi nampi inpormasi langkung lengkep ngeunaan panggunaan Loka éta, mangga ngahubungi kami di:

LinuxCapable
__________
Australia
telepon: __________
contact@linuxcapable.com