Bantahan


panungtungan diropéa Pébruari 17, 2022


LEMBAR WEBSITE

Inpormasi anu disayogikeun ku LinuxCapable ("urang," "urang", atawa "urang") on https://www.linuxcapable.com ("Situs") kanggo tujuan inpormasi umum wungkul. Sadaya inpormasi dina Situs disayogikeun kalayan iman anu saé, tapi kami henteu masihan perwakilan atanapi jaminan naon waé, nyatakeun atanapi tersirat, ngeunaan katepatan, kacukupan, validitas, réliabilitas, kasadiaan atanapi lengkepna inpormasi ngeunaan Situs. Dina kaayaan teu weleh kami boga tanggung jawab ka anjeun pikeun sagala leungitna atawa karuksakan nanaon nu ditanggung salaku hasil tina pamakéan SITUS ATAWA RELIANCE ON sagala informasi disadiakeun dina SITUS. pamakéan Anjeun OF SITUS JEUNG RELIANCE Anjeun ON sagala informasi ON SITUS IS SOLELY dina resiko Anjeun sorangan.

LINKS éksternal Bantahan

Situs bisa ngandung (atawa anjeun bisa dikirim ngaliwatan Situs) Tumbu ka situs web atawa eusi sejenna milik atawa asalna ti pihak katilu atawa numbu ka situs web sarta fitur dina spanduk atawa iklan lianna. Tumbu éksternal misalna teu ditalungtik, diawaskeun, atawa dipariksa pikeun akurasi, kacukupan, validitas, reliabilitas, kasadiaan atawa completeness ku urang. Kami henteu ngajamin, ngadukung, ngajamin, atanapi nanggung tanggung jawab kana katepatan atanapi kabébasan inpormasi anu ditawarkeun ku situs wéb pihak katilu anu aya hubunganana sareng situs atanapi situs wéb atanapi fitur anu aya hubunganana sareng iklan anu sanés. KAMI MOAL JADI PIHAK ATAWA KU ANU JADI TANGGUNG JAWAB ANU NGAMANTA TRANSAKSI ANTARA MANEH JEUNG PIHAK KETIGA PRODUK ATAWA JASA.

PENDIDIKAN PROFESIONAL

Situs henteu tiasa sareng henteu ngandung éta ngadukung naséhat. The éta ngadukung Inpormasi disayogikeun pikeun tujuan inpormasi umum sareng pendidikan wungkul sareng sanés ngagentos naséhat profésional. Sasuai, sateuacan ngalakukeun tindakan naon waé dumasar kana inpormasi sapertos kitu, kami ajak anjeun konsultasi sareng profésional anu cocog. Kami henteu nyayogikeun nanaon éta ngadukung pituah. Maké ATAWA reliance tina sagala informasi dikandung dina SITUS IS SOLELY dina resiko Anjeun sorangan.